- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još kada bi tako šta napravili i za Rise Of Nation
Nakon CP2077 rekao sam si da više nema preordera, ali sam ovdje ipak popustio. Ipak imam cca 800 sati na EE verziji i ko zna koliko na staroj CD verziji, Xfire je znao, ali ni on više ne postoji...
Već sad su u najavi 2 ekspanzije, prva je rework kineskog panteona (koji je u EE verziji užasno nebalansiran i općenito na brzinu odrađen, a u MP-u se masovno bana), druga će vrlo vjerojatno biti mezoamerički paneton (azteci ili maje).
Na launchu dolazi i 4. glavni bog za nordijce, pa je vjerojatno da će nastavit tu politiku mikro dlc-ova da dopune i ostale civilizacije, što je naravno sranje, ali možda održi igru živom duže vremena.
I uz premium je moguće zaigrati 28.8., tjedan prije launcha za sve.
Igrao sam pred mjesec stress test i igra se jako dobro, nekih problema u izvođenju nisam imao, s obzirom da i nemam najnoviji pc, zapravo igrao sam na laptopu sa ryzen 5500h i rtx 2050 na fhd i držao cijelo vrijeme 60fps lock i to na 4v4 mapi, što je za betu odlično.
u chatu sam vidio da neki kenjaju da im se ne sviđaju portreti bogova i novi voiceover - al za sam gameplay to je manje bitno. Igra ima onu staru draž, funkcionalni kamen-škare-papir sistem i najvažnije - sad se god powers mogu koristiti više puta, s tim da svako novo korištenje ima veći cooldown i košta više favora, pa se nekad i ne isplati koristiti ih.