Zaba nova debitna Mastercard i Google Pay

poruka: 6
|
čitano: 1.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Pozdrav,

samo pitanje, ako je netko već aktivirao novu debitnu Mastercard karticu od Zabe, da li je uspio ubaciti u Google Pay i plaćati s njom.

Vidio sam komentare od prije mjesec dana kad je objavljena vijest da Zaba mijenja kartice, da se ne može aktivirati Google Pay.

Ako netko ima info iz prve ruke, da ne žurim sa aktivacijom ako to još ne radi, jer mi je to dosta bitna stvar.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2024 20:52 (Sonics).
4 godine
Re: Zaba nova debitna Mastercard i Google Pay
Sonics kaže...

Pozdrav,

samo pitanje, ako je netko već aktivirao novu debitnu Mastercard karticu od Zabe, da li je uspio ubaciti u Google Pay i plaćati s njom.

Vidio sam komentare od prije mjesec dana kad je objavljena vijest da Zaba mijenja kartice, da se ne može aktivirati Google Pay.

Ako netko ima info iz prve ruke, da ne žurim sa aktivacijom ako to još ne radi, jer mi je to dosta bitna stvar.

Nisam aktivirao, ali mi ispod svake, pa i nove debitne kartice Mastercard u m-zabi piše - "Add to G Pay".

Valjda ne bi stavili ako ne radi. Valjda.

14 godina
Aktivirao, ubacio u google play i sve radi normalno ko i s Visom.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

jucer sam dobio novu karticu, danas sam je u sparu prvi put probao i radi. aktivirao sam ju u aplikaciji.

i sad kad sam vidio ovo isao sam je dodat u g-wallet i bez problema. 

15 godina
Sonics kaže...

Pozdrav,

kad ju aktiviraš (uz postojeću još aktivnu) u m-zabi te kad se pojavi tamo, ispod kartice imaš gumb "Dodaj u Google Pay"..

samo to stisni - preporuka - ujutro radnog dana to radi - i prati navođenje i sve će biti u redu...

nakon toga možeš deaktivirati staru iz Google Paya (prvo novu stavi kao zadanu)...

Ju je je? Je ju je!
10 godina

Hvala svima na brzom odgovoru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice