Pa vidiš da su svijetski / europski problemi imigracije došli i do nas. Ja sam za strožu imigraciju, a ne ovakvo dovlačenje svega i svačega (briga me za minuse), zato jer se dobar dio njih ne zna ponašati "kulturno" i svašta im se umisli da je dopušteno. Najveći dio problema su kriminalci koji dolaze sa time i "osnivaju" svoje "mafije" / ćelije kako god ih nazvali.
Ja neznam što svi filozofiraju oko tih imigranata. Dok se ne odluči drugačije postoje propisi i zakoni. Kad netko prekrši zakon - zna se procedura i amen.
Svako bi htio nekako i umjesto da svakog dana biramo novog "diktatora" koji bi po svojem, ajmo pozatvarat ljude koji krše zakon i to je to. A ne ko šveđani 20 godina puštat raji da radi što ih volja i sad bi sve tjerali negdje jer zamisli "krše zakone". Pa šta vam policija radi 20 godina?
Nekakvo kolektivno hapsenje i odvodenje ne dolazi u obzir. Moj susjedi indijci nemaju nikakve veze sa Osjecaninom kad zgazi pjesaka pa tako ih se nema sta povezivat ni sa onima sta razbijaju izloge ili pale aute po Parizu.