Nudim: HD-Torrents x2
Tražim: iP Torrents
Uvjet: Barem 1 godina staža na forumu i slika ratia s nekog trackera.
Nudim: HD-Torrents x2
Tražim: iP Torrents
Uvjet: Barem 1 godina staža na forumu i slika ratia s nekog trackera.
Nudim: HD-Space x5, XtremeZone x1, XPRE x5
Tražim: SCC
Uvjet: Jedna zvjezdica na forumu.
Imam 3xHDT, 2xIPT i 1xbitGamer.
Ne tražim ništa.
Uvjeti su screenshot seedboxa, proof s nekog trackera i 1 godina staža na forumu. :)
TorrentHR ti je otvoren.
Hvala na obavijesti.
Dajem 3 pozivnice za HD-space. Uvijet 1 mj na forumu.
TorrentHR ti je otvoren.
Hvala za obavijest, uspio sam se i ja registrirat
Dajem:
10x HD Shares
2xHD Space
1x IPT
Tražim:
what.cd
Uvjet: 6 mj staža na forumu i ratio proof s nekog boljeg trackera
moze pozivnica za CrnuBerzu
moze pozivnica za CrnuBerzu
Za nju ti ne treba pozivnica, ali koliko vidim trenutno se nije moguće registrirati jer je dostignut maksimalan broj članova... Pokušaj se za koji dan registrirat...
Dajem:
2×ipt
2×hdtorrents
1×filelist
2×cinematik
2×cinemageedon
2×torrentleech
4×hdspace
Tražim: Ptn
Poruke na pm.
Nudim 1x za torrentHR
Trazim 1x za ip-Torrents
Zainterensirani na PM
Najbolji ti je IPTorrents barem meni.
Ja bih ti rekao da znam, ali ne skidam programe i zato ne znam odgovor na tvoje pitanje, da si pitao za igrice znao bih, ali za app ne znam
ma ipt ima najviše koliko znam
potpuno si u pravu i ja sam jedan od onih kojima si dao pozivnicu,evo nadam se da nije kasno.
Mislim da ovdje ima veliki izbor onoga što tražiš,samo je problem što oni otvaraju registracije svakog 1. u mjesecu
tako da češ morati pričekati ili ako netko ima pozivnicu,ja nažalost nemam ni pozivnicu ni račun,koji bi ti rado ustupio dok se ne registriraš,pozdrav
Pozdrav ,Dali netko zna neki dobar privatni sajt za Igre(PSP),glazbu,filmove i ako treba pozivnica naravno i dali može pozivnica za THR ???Hvala unaprijed !!!
Pozdrav ,Dali netko zna neki dobar privatni sajt za Igre(PSP)
Igre=bitgamer.su Treba pozivnica ali je ja nemam
Pozdrav, tražim pozivnicu za torrent leech ako me može netko ubacit tamo, stavljam ovde svoj speedtest i ratio proof....
http://www.speedtest.net/result/2218068190.png i http://s11.postimage.org/ieqnrzhw3/Bez_naslova.jpg
moja adresa je maul1313@ymail.com, u svakom slučaju u ubzir dolazi isto tako da ja pošaljem invite za iptorrents i bitgamer....
Nudim:
1x IPT
4x YUWABITS
2x TORRENTDAY
Uvjeti: zvjezdica + ratio slike
Tražim:
Neki dobar tracker za stripove, pošto su mi likvidirali DEMONOID
FALA
P.S. pozivnice šaljem sutra
Dajem 4x HD-Space - Uvijet : Nekoliko mjeseci na forumu i da, normalna osoba! :)
THR jos otvoren
Ko želi link na ruski open tracker, nek se javi na PM.
Dobio sam jucer na IPTorrentsu sljedecu poruku:
Dear Mirkec23
Please be advised that we have banned a user invited by yourself to IPTorrents.com who has been identified for using a ratio cheating software
Name:-BoXMaX
Email:-deadlydawod@gmail.com
A note reflecting this has been added to your account
You are requested to be careful who you invite to our site as you are not only wasting your invite, but if we establish that you are inviting too many cheaters we will have no alternative but to disable your account as well
We are not making the assumption that you were aware your invitee would become a ratio cheat, but we simply wish to make you aware of the facts and its consequences should this occur too frequently
It is sincerely hoped that we can put this event down to experience and that you will continue to enjoy all that IPT has to offer for a long time to come
There is no requirement to respond to this message, it is simply for your information, not to start a debate
Telling me your invitee did not cheat will not reverse the ban, we have checked our software routines again and again and again - they cheated
Regards
YumYumRed
Dakle prije mjesec dana dao sam pozivnicu clanu naseg foruma pod nickom WrongType za IPT tracker i evo kako mi je zahvalio!
Dakle, upozorenje svima glasi: ne surađujte s KrivimTipom jer ce vas namagarciti!
Zivili!