Pozdrav svima! Na ovoj temi ćemo pričati o električnim fritezama. Ovdje se može pričati svašta o fritezama.
Nadam se da će te se uklopiti u ovu temu.
Pozdrav svima! Na ovoj temi ćemo pričati o električnim fritezama. Ovdje se može pričati svašta o fritezama.
Nadam se da će te se uklopiti u ovu temu.
Omišljam se o kupnji tog čuda od tefala... nije ni jeftina. Sad si me bacio u dilemu.
Vidim da se ova tema nije razvila, a ima potencijala.
koliko vas ima fritezu na vrući zrak, koji model, kakva su vaša iskustva s pečenjem hrane ?
Mislim si ju kupiti, ali ne bih ako nije kao na reklamama, sve fino, hrskavo, s manje masnoće ....
Ja imam fritezu na vrući zrak i odlična mi je, morate se malo naučiti kuhati na nju, svaka namirnica se drugačije peče... Ja ju većinom koristim za pomfri ali znao sam i ćevape, pljeskavice, piletinu, povrće, pizzu... Uglavnom tko razmišlja o kupovini neka uzme ovo u obzir: uzmite što veću, što jaču i što kvalitetniju
Prvo sam imao onu od delimana od 2,5l i dobro me služila ali pomfri se pekao 50 min s tim da ga je trebalo 3x okretati, krumpir je domaći, kupovni se kraće peče... Dosta se osjetilo kad se peklo u njoj
Sad imam od klarstein koja ima 5l i puno je lakše na nju peć, pomfri 25min bez okretanja, lakše ju je oprati i manje se osjeti
Ulje se dodaje u pomfri ali vrlo malo, tek toliko da ga prekrije da se ne lijepi
Edit: ovu trenutno imam
ja sam ju intenzivno koristio jedan period, odicna za pomfri, pileca prsa, pljeskavicu i sve ostalo kaj inace ide u ulje.
jedini problem je sa masnijim mesom (pljeskavice) kad pocne masnoca prskat na sve strane onda prska i gore po grijacima, a to onda smrdi u vrazju mater.
ne znam jel ima koji air fryer a da su mu grijaci negdje "skriveni", ovaj philips je bio jednostavno dizajniran i zbog toga sam ga i prestao koristit.
Ja za pomfri i većinu toga koristim svoju ugradbenu pečnicu i to s opcijom ventilatora uključenim.
Istresem pomfri na tepsiju s papirom za pečenje ispod, prije toga ga pouljim i začinim. Gotov je za nekih 20min i odličnog je okusa (puno intenzivnije se osjeti okus krumipira nego kad se isprži u ulju)
ja sam ih pekao bez ulja u air fryeru, odlican okus (ovisi o krumpiru naravno).
hvala na podijeljenim iskustvima...
znači, nije sve tako bajno kao što Delimano reklamira, a sad malo srčam i vidim da ima puno boljih uređaja.