Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.265
|
čitano: 1.644.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
16 godina
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač : cleon-fonte 

Kupac : ja

Predmet : RX 5700 XT Sapphire Pulse

Javio se kolegi vezano za grafičku karticu, na brzinu se dogovorili, obavili prodaju i sve 5. Brzi odgovori od strane kolege, još brža prodaja i odlična komunikacija s kolegine strane.

Preporuka za daljnje trgovanje.

Ocjena 12/10

Prodavač : ramzocro-HCR 

Predmet : Samsung 980 1TB NVME gen3

Expresno se dogovorili za SSD, kolega je imao malu grešku di je sam sebi dostavio paket umjesto da ga je poslao meni putem boxnow-a na što sam doslovno počeo plakati od smjeha kada sam vidio. Sve u svemu expresni odgovori i odlična komunikacija s kolegine strane.

Preporuka za daljnje trgovanje.

Ocjena 12/10

4 mjeseca

Hvala kolega Nocio na lijepim riječima i evo ga danas sam i ja kupio od kolege RX570 i B550 matičnu, sve najbolje riječi za kolegu i kao prodavač i kao kupac sve najbolje preporuke. 

17 godina

Prodavač: ja

Kupac: Cansee

Predmet trgovine - Animal Crossing: New Horizons 

Dogovoreno u par poruka, kolega uplatil unaprijed i prihvatil to da kod mene nema Tiska i Box Now.

Nadamo se da bude HP na razini zadatka. 

Ocjena 10/10

10 godina
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
Armor kaže...

Dogovoreno u par poruka, kolega uplatil unaprijed i prihvatil to da kod mene nema Tiska i Box Now.

Ocjena 10/10

Hvala na lijepim riječima, također i u drugom smjeru sve pozitivno, s kolegom Armor brzi i džentlmenski dogovor, odmah čim sam vidio tko prodaje znao sam da nema nikakve brige, tako da sam odmah napravio uplatu, a kolega je u dogovor samoinicijativno ubacio podjelu poštarine. 

Čista 10/10

4 mjeseca

Prodavač: galinjo24 

Kupac: Ja

Predmet trgovine: S22

Dogovorilo smo se u sekundi, za kolegu sve najbolje preporuke, 10/10 je malo.

Mobitel je bio u besprijekornom stanju, da mi je netko rekao da NOS vjerovao bih mu. I još je došao sa 4 ženske maskice a mobitel ide majci tako da se poklopilo savršeno.

I testirao sam bateriju za koju su rekli da nebu izdržala ni pola dana i bome drži dan bez problema mog korištenja. Majci za tih par poziva, poruka i slikaće trajati i 2 vjerujem :)

Ocjena: 10/10

10 godina
Cansee kaže...
Armor kaže...

Ocjena 10/10

Hvala na lijepim riječima, također i u drugom smjeru sve pozitivno, s kolegom Armor brzi i džentlmenski dogovor, odmah čim sam vidio tko prodaje znao sam da nema nikakve brige, tako da sam odmah napravio uplatu, a kolega je u dogovor samoinicijativno ubacio podjelu poštarine. 

Čista 10/10

Da se nadovežem samo još jednom, kupoprodaja je prošla super, nakon par poruka u petak uplatio sam kolegi novce na račun, njemu je sjelo u ponedjeljak ujutro, tada je kolega Armor poslao poštom igru u ponedjeljak ujutro, a meni je stiglo u utorak popodne.

Mora se ovoga puta pohvaliti i Hrvatska pošta koje je sve odradila vrhunski i brzo uslijed ogromnih blagdanskih gužvi.

Sve preporuke za kupovanje/prodaju sa navedenim kolegom.

Povisujem cjelokupnu ocjenu na 11/10 

17 godina

Jedina desetica za člana acmilan2 - od kojeg sam kupil konfu, koju mi je dal na 3 rate i dopelal doma!

17 godina

Nova preporuka ide za člana kratos091

Predmet trgovine: Hi-fi linija Sony MHC-ECL 77 BT

Kupac: kratos091

Dogovorili sve u par poruka, kratos uplatil, ja to fino spakiral i drugi dan bilo je kod njega...

Izuzetno pozitivno iskustvo i svaka preprouka, 10/10

16 godina
Također sve preporuke za kolegu @Armor, brzo dogovoreno i poslano.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
15 mjeseci
Preporuke za trgovanje sa kolegom imaticx .

Kupih od njega 2 PHD. Zaštićeno u kutiji sa PVC smokijem, zapakovano u original kutije sve kao novo. Čak i kabeli su u originalnoj kesici. Sve ispravno, svaka ćas 👍
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina

Prodavač : pamark

Predmet : Sapphire 9070XT Nitro+

Jedna kasna recenzija budući da smo trgovali prije mjesec dana, ali nikad nije kasno. Kolega se javio za grafu, dogovorili cijenu, primopredaju, sve bez nepotrebnog kompliciranja, cijena korektna, grafa ko bombon. Sve preporuke za trgovinu sa kolegom pamark-om.

Ocjena 10/10

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2026 3:00 (jopis).
17 godina

Prodavač: 

fora2 

Predmet:

Samsung Galaxy S25FE 8/128 Neotvoren

Opis trgovanja:

TL;DR mob zapakiran s priloženim računom

Kojima se da čitati uz kavu/pivo:

Nećakinja nedavno imala rođendan, ona želi ispasti cool među školarcima te je bila u potrazi za mobitelom. Dok smo mi familija bili na proslavi rođendana, pogledao bug oglasnik s mobitelima i vidio kolegin golas, te se javio ako nije problem da pričeka vikend, em pošto sam u ZG na terenu em što dođem prebijen poslije posla te nisam ni za pivo popiti...anyhow kolega poslao adresu, rekao mi da hoda s štakom (o.p. duga priča) kupio sam kolegi čips i domaćicu za brzi oporavak. Došao pred zgradu i nazvao da sam dolje, taman prekinuvši poziv dolazi do zanimljive situacije. Neki čovjek izlazio iz zgrade i pustio me unutra, penjem se prema gore čuvši da netko izlazi, pretpostavio on...spušta se čovik starosti - takorekuć kriza srednjih godina - pitam ga je li se s tobom nalazim za mobitel, on mi odgovori: ne, ali da čips svakako ne bi odbio (imao sam čips, domaćicu i veliki čokolino u ruci). Sad zbunjen, nemam pojma gdje ću, kad zove on mene i pita gdje sam, rekoh u zgradi, a on dolje na vratima hehe...on mislio da sam neki dostavljač...Našli se na stepeništu dao mu čips i domaćicu, on meni mobitel i račun. Raspričali se oko raznih mobitela, FOI, HDD diskovima za skladištenje i pričali bi još dugo da nema zdravstvenih problema. Zeru niža ocjena bi bila jer nismo zasjeli i raspričali se, već stajali bzvz na stepeništu, a niti sam pivo popio :/ 

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5 

LOL: Crobrother
17 godina

Prodavač : Apachy

Predmet : Nintendo Switch 2

Trgovac za svaku preporuku, brzo jednostavno dogovoreno, zapakirano top, switch novi kako stoji i u oglasu. Extra!

Ocjena 10/10

14 godina

Prodavač: WithSkill 

Predmet: [Prodaja] WorkStation Combo (44c/88t, 512GB DDR4)

Opis Trgovanja: Javio se kolegi forumašu, pitao za sve bez ram-a, kolega pristao. Dogovorili se da mu uplatim u Ponedjeljak/Utorak, ja uplatio u Utorak, još je kolega Punicu uhvatio da mi poveze na povratku za Osijek. Sve ispoštovano po p.s-u, dogovorili se u par poruka. Kolega opsežno sve poslikao i poslao. 

Ocjena: 5/5

Sve preporuke za kolegu!

WWW.3DING.HR 3D Printanje, Skeniranje, Modeliranje, Lasersko Rezanje-Graviranje 3ding.hr@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2026 10:18 (kruskar).
7 godina

Prodavač : dax-lax 

Predmet: konfa b550+ ryzen 9 + ram 32gb

Javio se kolegi, uplatio i poslano sa box now-om. Sve u super urednom stanju. 

Sve preporuke.

Ocjena 10/10

Prodavač : ja

Kupac: Ad1986 

Predmet: asus a320, ryzen 5 1600, crucial ram 16gb

Odlično prošlo sve uz moj jedan problem koji sam odmah rekao kada sam primjetio i kolega je uspio to doslovno ispraviti tako da mu svaka cast. Hvala na susretljivosti stvarno!

Sve preporuke također i vidimo se u Splitu na cugi 

Ocjena 10/10

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2026 16:48 (aloevera13).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice