Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.260
|
čitano: 1.614.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
16 godina
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač : cleon-fonte 

Kupac : ja

Predmet : RX 5700 XT Sapphire Pulse

Javio se kolegi vezano za grafičku karticu, na brzinu se dogovorili, obavili prodaju i sve 5. Brzi odgovori od strane kolege, još brža prodaja i odlična komunikacija s kolegine strane.

Preporuka za daljnje trgovanje.

Ocjena 12/10

Prodavač : ramzocro-HCR 

Kupac : ja

Predmet : Samsung 980 1TB NVME gen3

Expresno se dogovorili za SSD, kolega je imao malu grešku di je sam sebi dostavio paket umjesto da ga je poslao meni putem boxnow-a na što sam doslovno počeo plakati od smjeha kada sam vidio. Sve u svemu expresni odgovori i odlična komunikacija s kolegine strane.

Preporuka za daljnje trgovanje.

Ocjena 12/10

3 mjeseca

Hvala kolega Nocio na lijepim riječima i evo ga danas sam i ja kupio od kolege RX570 i B550 matičnu, sve najbolje riječi za kolegu i kao prodavač i kao kupac sve najbolje preporuke. 

17 godina

Prodavač: ja

Kupac: Cansee

Predmet trgovine - Animal Crossing: New Horizons 

Dogovoreno u par poruka, kolega uplatil unaprijed i prihvatil to da kod mene nema Tiska i Box Now.

Nadamo se da bude HP na razini zadatka. 

Ocjena 10/10

10 godina
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
Armor kaže...

Dogovoreno u par poruka, kolega uplatil unaprijed i prihvatil to da kod mene nema Tiska i Box Now.

Ocjena 10/10

Hvala na lijepim riječima, također i u drugom smjeru sve pozitivno, s kolegom Armor brzi i džentlmenski dogovor, odmah čim sam vidio tko prodaje znao sam da nema nikakve brige, tako da sam odmah napravio uplatu, a kolega je u dogovor samoinicijativno ubacio podjelu poštarine. 

Čista 10/10

3 mjeseca

Prodavač: galinjo24 

Kupac: Ja

Predmet trgovine: S22

Dogovorilo smo se u sekundi, za kolegu sve najbolje preporuke, 10/10 je malo.

Mobitel je bio u besprijekornom stanju, da mi je netko rekao da NOS vjerovao bih mu. I još je došao sa 4 ženske maskice a mobitel ide majci tako da se poklopilo savršeno.

I testirao sam bateriju za koju su rekli da nebu izdržala ni pola dana i bome drži dan bez problema mog korištenja. Majci za tih par poziva, poruka i slikaće trajati i 2 vjerujem :)

Ocjena: 10/10

10 godina
Cansee kaže...
Armor kaže...

Ocjena 10/10

Hvala na lijepim riječima, također i u drugom smjeru sve pozitivno, s kolegom Armor brzi i džentlmenski dogovor, odmah čim sam vidio tko prodaje znao sam da nema nikakve brige, tako da sam odmah napravio uplatu, a kolega je u dogovor samoinicijativno ubacio podjelu poštarine. 

Čista 10/10

Da se nadovežem samo još jednom, kupoprodaja je prošla super, nakon par poruka u petak uplatio sam kolegi novce na račun, njemu je sjelo u ponedjeljak ujutro, tada je kolega Armor poslao poštom igru u ponedjeljak ujutro, a meni je stiglo u utorak popodne.

Mora se ovoga puta pohvaliti i Hrvatska pošta koje je sve odradila vrhunski i brzo uslijed ogromnih blagdanskih gužvi.

Sve preporuke za kupovanje/prodaju sa navedenim kolegom.

Povisujem cjelokupnu ocjenu na 11/10 

17 godina

Jedina desetica za člana acmilan2 - od kojeg sam kupil konfu, koju mi je dal na 3 rate i dopelal doma!

17 godina

Nova preporuka ide za člana kratos091

Predmet trgovine: Hi-fi linija Sony MHC-ECL 77 BT

Kupac: kratos091

Dogovorili sve u par poruka, kratos uplatil, ja to fino spakiral i drugi dan bilo je kod njega...

Izuzetno pozitivno iskustvo i svaka preprouka, 10/10

16 godina
Također sve preporuke za kolegu @Armor, brzo dogovoreno i poslano.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
14 mjeseci
Preporuke za trgovanje sa kolegom imaticx .

Kupih od njega 2 PHD. Zaštićeno u kutiji sa PVC smokijem, zapakovano u original kutije sve kao novo. Čak i kabeli su u originalnoj kesici. Sve ispravno, svaka ćas 👍
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice