e hvala ti za dojavu za xiaomi.
bas sam ovih dana pricao s curom kak nam treba i frendovi imaju taj isti.
narucio sam ga vec :D
e hvala ti za dojavu za xiaomi.
bas sam ovih dana pricao s curom kak nam treba i frendovi imaju taj isti.
narucio sam ga vec :D
Taman se ponadao jer mi treba robotski i nestao. Stavio sam obavijest pa možda bude još. Inače što se tiče robotskih, nemam ideju koliko dobar mi uopće treba. Stan 70 kvadrata, cura i ja živimo bez ljubimaca, nemamo tepihe nigdje. Dnevni i kuhinja, hodnik, wc i dvije sobe. Dvoumim se između s20 i s20+
za xiaomijev usisavač ovaj popust od zabe nije prolazio, i pisalo da ga nema... otišao u trgovinu, kaže ženska ima, uzeo kutiku, platio 258 eura... opet super cijena
Gdje su sad ovi što su pisali protiv pohlepnih domaćih trgovaca... Izlazala im se sigurno kartica od peglanja na pevex akcije.
Taman se ponadao jer mi treba robotski i nestao. Stavio sam obavijest pa možda bude još. Inače što se tiče robotskih, nemam ideju koliko dobar mi uopće treba. Stan 70 kvadrata, cura i ja živimo bez ljubimaca, nemamo tepihe nigdje. Dnevni i kuhinja, hodnik, wc i dvije sobe. Dvoumim se između s20 i s20+
ja sam oko 22 narucio i bilo ih je jos 17. oko 23:15 nije vise bilo niti jednog.
za xiaomijev usisavač ovaj popust od zabe nije prolazio, i pisalo da ga nema... otišao u trgovinu, kaže ženska ima, uzeo kutiku, platio 258 eura... opet super cijena
ma da i 250 je dobra cijena. a vidis meni je uredno prosao zaba kod sinoc. kad si probavao? pisalo je da su limitirani kodovi.
Gdje su sad ovi što su pisali protiv pohlepnih domaćih trgovaca... Izlazala im se sigurno kartica od peglanja na pevex akcije.
ajde ajde jedna lasta ne cini proljece :D
edit: https://www.pevex.hr/robotski-usisavac-xiaomi-s20-1
ima ih opet. kupuj :D
ako uspijes uhvatiti ovu akciju s -20 preko zabe onda definitivno s20+. jer s20 je 195€ a + je 207 eura.
ima na amaznu s20 za 170€
+ ti ima jacu snagu i vecu bateriju.
Nisam pisao nesto pretjerano lose o nasima, ali me nisu pogodile nešto akcije nemam master card, nemam diners, nisam zaba, itd... tako da samo gledam kako akcije prolaze pored mene
Ne prolazi ZABA, tj. daje mi nekih 5 EUR popusta. Svakako je dobra ponuda, ali nisam uvjeren da mi treba. Možda je ovo znak da trebam prestati s Black Friday kupovinom za ovu godinu :)
Jeli itko kupio nešto a da nije usisivač ?
To mora svatko imat,ja bi isto uzeo,ali nisam upucen i ne znam koji je najbolji...
Ja hranu za kućne ljubimce za par stotina €
Bilo je 20% sve pa se isplatilo.
Navlaku zapenis od 13 cm. Sad mlatim okolo s 15 cm. Još samo moram nać primateljicu.
Affinity licencu
Tuja rgb plafonijere, wifi žarulje, garmin sat (sat plaćen ali potvrde još nema...sve ostalo skupljeno)
Metlu
frend mi je poslao ovo, toliko o black fridayu
Hmm, koliko me pamćenje služi 7900 uz to što je skuplji je ujedno i lošiji po testovima od 7800, primjetio sam da ga ocito zato ubacuju u bundlove adm recimo, tako da nije neka nesreća ova statistika. 😄
Ja uhvatio jučer Proton VPN za 44 eura dvije godine , neka skrivena ponuda inače je bilo oko 75 za Black Friday a danas košta 107 eura.
I gramofon REGA planar 1 za 285 eura na audiodream.hr , ima ih još par ako netko hoće u švabiji i EU su oko 100 eura skuplji .
Popularna Dedica, ne finom popustu - ja uzeo.
Pukle su već crne i crvene.
Popularna Dedica, ne finom popustu - ja uzeo.
https://www.amazon.de/-/en/DeLonghi-Dedica-Espresso-Machine-Professional/dp/B06WGTZ874?crid=G4MOUQEBCLWS&dib=eyJ2IjoiMSJ9.FsN8wt9rsUbgGSCdJe96FFaiYumWLsDePjj7xYmnvPIOoiiVakXJCohWlW03WxRPvvSYalWdJPikx_8e56JVWQoGElfY4AdXS81U4wju7cT56obW5llWXQW1Cl8TGhyTHRiANNNiUBYqtKdXGR_yCKePl8jjiDQLoAZYpjb09BNeSJ7sIOr2lcZym3rIGKoT9qm6IBDeEma_2gj3JQkGT_qL2X5vEMAl0nnwZvqKYPU.d1YIZ6kWtFQeviuRh5HtrOX2fZBpHVa4Rdcjvc5Etvo&dib_tag=se&keywords=dedica&nsdOptOutParam=true&qid=1732975859&sprefix=dedica%2Caps%2C126&sr=8-3&th=1
Pukle su već crne i crvene.
jep, imam ga, odlican aparat
Ne prolazi ZABA, tj. daje mi nekih 5 EUR popusta. Svakako je dobra ponuda, ali nisam uvjeren da mi treba. Možda je ovo znak da trebam prestati s Black Friday kupovinom za ovu godinu :)
Ne radi vise 20%, ZABA kod skida samo 5€?
Treba li netkom Kingston Fury Renegade SSD disk, 1000 GB, 7300/6000 MB/s, PCIe 4.0, 3D TLC, gaming, M.2, NVMe (SFYRS/1000G) iz Mall.hr, ja sam narucio dva ali ipak mi treba samo jedan. Nisam ga jos preuzeo ali evo ako netko zeli mogu mu ga ustupiti.
kolega galinjo24 uzeo ssd
ja sam narucio 15.11. i jos uvijek cekam...bravo za Mall.hr...klosari.
ja sam narucio 15.11. i jos uvijek cekam...bravo za Mall.hr...klosari.
Prvi sam narucio isto 15., ali dosao mi je 26.
Ocito nemam srece s domacim trgovinama.Redovito smijesno dugo cekam na narucene stvari iz mall-a,SD-a,ekupi...A kad narucim od Amazona dodje unutar 5 radnih dana.Bravo za domace trgovce