Procjena fotoaparata

poruka: 4
|
čitano: 1.232
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Procjena fotoaparata

Pozdrav,djevojka zeli prodati fotoaparat,a iskreno ne zna ni koliko bi trazila za njega,bavila se fotkanjem godinu dana i proslo ju je,to joj je prvi fotoaparat i ona je prva vlasnica fotoaparata. 

Zanima me koliko moze dobiti za njega,vise ga nece koristiti bavi se drugim stvarima. 

Moderatori,ako je tema na krivom mjestu molim prebacite ju. 

Ono sto mi je rekla jest da je kupcima bitan broj okidanja,al da ona to nije gledala (valjda ima neka aplikacija za to),al kaze odradila je par svatova i to,tako da kako ona kaze "nema puno". 

Znam samo da je aparat u perfektnom stanju,nikakvih ostecenja nigdje. Tako da eto,procjene su dobrodošle,jer aparat mora hitno na prodaju. 

13 godina
Re: Procjena fotoaparata

Kao novi sa svom opremom mislim da je placen preko 2000e ako se ne varam inace nisam specijalist za fotoaparate i digitalne kamere ali koliko vidim po kretanju cijena sa ovim objektivom i po meni nekvoj realnoj cijeni mislim da vrijedi oko 1300-1400 sigurno, mozda i vise sacekaj da se jos netko javi.Ako imas racun kada je kupljen samo oduzmi PDV i probaj ga prodat po toj cijeni bez PDV ako ne ide spustaj po 100e i otici ce.

14 godina
MGloc kaže...

Kao novi sa svom opremom mislim da je placen preko 2000e ako se ne varam inace nisam specijalist za fotoaparate i digitalne kamere ali koliko vidim po kretanju cijena sa ovim objektivom i po meni nekvoj realnoj cijeni mislim da vrijedi oko 1300-1400 sigurno, mozda i vise sacekaj da se jos netko javi.Ako imas racun kada je kupljen samo oduzmi PDV i probaj ga prodat po toj cijeni bez PDV ako ne ide spustaj po 100e i otici ce.

Komplet na slikama je platila 4900 eura. Fotic,objektivi,bljeskalice,torba,itd.

6 godina
filipvk1000 kaže...
MGloc kaže...

Komplet na slikama je platila 4900 eura. Fotic,objektivi,bljeskalice,torba,itd.

Koliko je platila, nebitno je. Tako nesto kupujes samo kada ga mozes brzo isplatiti. To je model star 7+ godina, ako se ne varam - vise se ni ne moze kupiti vjerojatno. Dakle, imas relativno dobar fotic koji je niti za amatere (preskup) niti za profesionalce (stari model). Ako ulovis pare koje je MG naveo to ce biti premija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice