Probaj kodi balkan od robin hood-a. Radi vrlo dobro.
Na kojoj verziji Kodija radi.
Derem trenutno na Nexusu i na Leia.
Odlicno radi na obje verzije. Jos ga testiram, ali build ja raden iskljucivo za iptv, ima veliki izbor lista.
Ako se ne varam, jucerasnji update je i ubacio i cijelu paletu addona za filmove
Derem trenutno na Nexusu i na Leia.
Odlicno radi na obje verzije. Jos ga testiram, ali build ja raden iskljucivo za iptv, ima veliki izbor lista.
Ako se ne varam, jucerasnji update je i ubacio i cijelu paletu addona za filmove
Može link u pm
Da li coreelec ima funkcionalni addon za amazon prime video?
Pozdrav drustvo. Uradio sam redizajn mog build-a.
Ko zeli da proba, nek preuzme instalaciju sa ovog linka:
https://archive.org/download/kodibuilds_202310/plugin.program.wizard.zip
Stari url ne radi, jer sam greskom upload-ovo nedozvoljen file, pa sam maorao da otvorim novi. Ako imate moj build, dovoljno je da skinete ovaj program i intstall from zip, i mocicete dograditi build na novu verziju
Ubija me ovaj kodi novi.. poslije ver 18.. nikako nemogu podesiti SMB da radi. Dodam ip adresu i sve..
On mi ispuše OPERATION NOT PREMITED..
Pa nemogu bez toga..sve gledam s windows shera preko lana...
Ima li lijeka. Ili ostati na verziji 18.. i živjeti bez Dolby Visiona...
Kad smo kod DV dal kodi uopšte podržava DV jer meni kad odaberem link sa DV slika mi je crveno-ljubičasta. Imam najnoviju verziju kodija pa me zanima dal postoji kakva opcija da DV radi normalno ili treba čekati 21?
Kad smo kod DV dal kodi uopšte podržava DV jer meni kad odaberem link sa DV slika mi je crveno-ljubičasta. Imam najnoviju verziju kodija pa me zanima dal postoji kakva opcija da DV radi normalno ili treba čekati 21?
Nightly beta build... Nexus ne podržava.
Radi li Kodi uopce, meni ne radi
Radi li Kodi uopce, meni ne radi
Zašto ne bi radio?
Ponovna instalacija. Ja sam u pet god. koliko ga koristim ponovno instalirao bar 10 puta.