Satelitska televizija na računalu

poruka: 5
|
čitano: 5.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Satelitska televizija na računalu
Pozdrav forumaši. Dakle odlučih da bi bilo vrijeme da mogu lijepo gledati satelitske kanale. Pošto meni, a i mnogima vjerujem, naša televizija i nije bogzna što, želio bih gledati više kanala, posebno sportskih i dokumentarnih. Dakako, ne ni bilo na odmet pogledati i pokoju seriju ili film. Pošto doma imam već satelitski tanjur, ne znam koja mi je sve oprema potrebna za gledanje satelitskih programa. Svakako bih želio da se mogu pratiti HD programi, i da kartica bude PCI-E, pošto sam čitao da USB varijante i nisu nešto za stalno gledanje. Tražio sam po Rijeci, ali niti u jednom dućanu toga nemaju. Na netu sam naišao na SkyStar, koju mnogi preporučuju, i čitao sam da mora imati neki 878 čip, tako neš... Eto, ako mi možete preporučiti kvalitetnu karticu i svu opremu koja mi je za to potrebna... I još nešto, koji se sve kanali mogu na taj način hvatati?
ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Satelitska televizija na računalu

https://www.technisat.com/en_XX/PC-products/352-1630/

 

Odi na navedeni link i pogledaj ponudu, a TV program ti ovisi prema kojem satelitu usmjeriš antenu, zar nije tako?? Osobno imam Sky Star 2 karticu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 15:28 (Maksimus).
15 godina
offline
Re: Satelitska televizija na računalu
DmL kaže...
.. neki 878 čip, tako neš... .

 -ne čitaj stare textove. To je za analogni signal.

SkyStar2, HD,Digital..DVB-S(i T) to su oznake koje te trebaju zanimati. USB je teoretski ista stvar ali nije dovoljno robustan (trajnost), zato je bolje PCI ili PCIex kartica.

-Kartica je zapravo TV(SAT) tuner. Jednako kao i svaki prijemnik dali DVB-T/S/C.. jednake su nogućnosti, tj ako nemaš dekoder možeš gledati FTA programe. Na PCju se dosta toga može ali ima i problema.. SatTV više nije popularan kao nekad, jer ponuda TV kanala preko ISPa i antenskog je bolja.

Trenutno najpovoljnije rješenje je poštarski DVBt2 ili pošto već imaš internet, dodati TV paket jer ga svi imaju u ponudi. Sat kanali su beskorisni jer je sve kvalitetnije zaštićeno. DIGI je propao inače je njihova usluga bila (po sjećanju) 45kn mjesec... to je najpovoljnije rješenje, ako se firma još nije ugasila, jer dobiješ njihovu opremu i cca 40tak kanala, sve ostalo je cca 100kn naviše. (nema više đabe ni u stare babe).

 

edit.. propali su..sad je i to VIP..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 18:34 (ihush).
14 godina
neaktivan
offline
Satelitska televizija na računalu

Evo odabrao sam https://www.technisat.com/en_XX/SkyStar-2-eXpress-HD/352-2675-2418/ sa one stranice što si postao.

 

Jedino što mi neće učitati stranicu kada kliknem na Find Retailers http://www.technisat-daun-fs.de/downloads/sources_of_supply/list-of-specialist-retailers_COM_05-2011.pdf

 

Tražio sam na eBayu, i jedino ovaj prodaje: link

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
offline
Re: Satelitska televizija na računalu

Imaš dosta satelitskih kanala na Red TV

 

Imaš Hrt 1, Hrt 2, HRT 3, HRT 4, Nova TV...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice