Problem sa garancijom

poruka: 6
|
čitano: 856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa garancijom

Imam jedan dosta veliki problem. Kupio sam Asusov netbook eee 1005HA preko oglasa. Kako se netbook pokvario, a jos je imao vazecu garanciju otisao sam do t-com-a posto ga je prvi vlasnik tu kupio. kada sam ga tamo predao sluzbenik mi je rekao da je osoba od koje sam kupio malog asusa duzna t-com-u preko 8000kn i da ce mi i ako posaljem netbook na popravak vjerojatno biti oduzet zbog dugova prvog vlasnika. Netbook nisam predao na popravak kako bi vidio da li imam koju dugu opciju. Netbook ima globalno jamstvno od asusa i zanima me mogu li to kako iskoristiti. zahvaljujem na svakoj pomoci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa garancijom

Ne vidim kakve veze ima njegov dug sa garancijom na to računalo? U svakom slučaju ne bi trebao imati problema sa zamjenom kod službenog distributera/servisera.

Doduše vjerovatno bi i malo agresivniji pristup pomogao, mislim ovako se praviti debil... (mislim na t-komovca, a i na vlasnika) pa šta on ima kakve dugove utjeravati preko tebe?! Jao dobro da nije na mene naletio stvarno imam kratak fitilj na takve... Naravno, već sam se par puta tako uzrujao bez veze zbog budala, najbolje se ne uzrujavat nego kako sam rekao, kod distributera, pristojno zamolit uz objašnjenje i to je to...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 19:02 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Problem sa garancijom
Minoza kaže...

Ne vidim kakve veze ima njegov dug sa garancijom na to računalo? U svakom slučaju ne bi trebao imati problema sa zamjenom kod službenog distributera/servisera.

Eh, nema veze, ali zele sprijeciti slicne slucajeve. To sto pojedini rade drugima to je za nepovjerovati. No, nije niti mjesto niti tema da se o tome pise.

15 godina
neaktivan
RE: Problem sa garancijom
Mrgud Veliki kaže...
Minoza kaže...

Eh, nema veze, ali zele sprijeciti slicne slucajeve. To sto pojedini rade drugima to je za nepovjerovati. No, nije niti mjesto niti tema da se o tome pise.

Ma imaš pravo, samo stvarno nije korektno ovako preko tuđe "grbače"... sorry za OT

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
16 godina
neaktivan
Problem sa garancijom

Ma da ne povjerujes kakvih ljudi ima ali sta se moze. Sada imam problem sto je jedini asusov servis u Rugvici kod Zagreba, a ja sam u Osijeku ali nesto cemo iskombinirati. Decki hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 19:47 (HPfan).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Problem sa garancijom

to je najgore kad kupis od nekog a on nije platio sav svoj dug....
U mene stari kupio kamion i sad da ga prevede na sebe ode kod covjeka kaze Kolega nek prvo covjek vrati moj dug ili ga ti plati i ja cu potpisat...
I moj tata je vratio 15000 kn duga sam da prepise...
Dobro pa u tebe nije to jako skupo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice