Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 11.309
|
čitano: 3.518.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
16 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Inochulum kaže...

Pušiona za onaj Legion oled monitor na mall.hr. Izgleda da su stavili nenormalno nisku cijenu, pošiljka otkazana. Ima li tko da je dobio monitor po onoj cijeni?

Kazes da ces ih tuzit udruzi za zastitu potrosaca i poslat ce ti to sta si kupio, tako sam ja ubo dslr za 90% popusta kod njih :)

Autoclimb kills more people than AIDS
2 godine

Ma nisam taj tip. Možda bi i prošlo ali ne da mi se zajebavat s njima uopće. Jednostavno sam im uputio poruku da mi je ovo zadnja kupovina kod njih. Ne pada mi na pamet više trgovat sa ovakvim klaunovima. Protis je drugi, tj. prvi koji je stigao na tu listu. Po njima uvijek rado raspalim po forumu 

nego, sva sreća da je stigao ovaj titan army strojčić za 300€... Zadovoljan s njim ko beba, ono kad potrefi jeftinjak za tako male pare... sretniji nego da sam uzeo gen5 oled za 2 soma eura.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
10 godina

Joj da, godinama, zapravo desetljećima kupujem u Protisu, ali su me posrali nedavno, za SSD.

Ne kužim, zašto se odjednom tako ponašaju.

13 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Evo otkazali Lenovo i meni. Napisao sam im prigovor na mail sa kojeg je otkazivanje i stiglo. Valjda je to ok mail jer ne vidim kako ih drugačije kotaktirati s obziorm da im dio weba za kontakte "ne radi baš najbolje". Pozvao sam se i na udrugu pa ćemo sada vidjeti.

***UPDATE***

Evo razvoj situacije od jučer. Jučer sam dobio odgovor od MALL da nemaju monitor (što je totalni BS jer ga ima doslovno svuda) i da će mi probati ponuditi zamjenski.

Danas sam samo dobio mail da je uplata stornirana i da ću lovu dobit nazad. Ponovno sam pisao mail da to ne želim i da su jučer rekli ponuditi nešto drugo. Ostao sam bez odgovora i totalni ignore. Trebao bi ih prijaviti inspektoratu kao sljedeći korak ali to mi se zbilja neda. 

Uglavnom eto mogu oni radit što hoće. Očito je netko skužio da su se dobro zeznuli i valjda imali 100 narudžbi za taj monitor pa su to odlučili riješiti na ovakav način.

Ostaje čekati negdje neku drugu dobru priliku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2026 17:11 (Azmo).
Moj PC  
8 1 hvala 1
13 godina
Stric_Jura kaže...

evo pravog očvrsja za prave muže:

ima i drugog plavog Boscha na akciji....

zahvaljujem kolega, taman se spremam na opsežnije preuređivanje kuće u kojem mi ovakav alat itekako dobro dođe, naručio nju i ovaj set 

potpitanje od amatera koji se sprema na tako nešto, imaš li prijedloga za korisne alate koji se mogu pridodati na tu seriju kad kažeš da ima i drugog plavog boscha na akciji

radovi uključuju zamjenu vodovodnih i odvodnih cijevi na kući, rušenje nekih zidova, kompletno preuređenje kupaonica, preuređenje kuhinja i to je otprilike to, ostalo se svodi na postavljanje pločica, laminata i slično

jocommb kaže...

Ako netko uzme obavezno registrirat alat i prijavit se za nagradu i produzenje garancije... Bosch je super... imaju igre gdje preces neku cijenu oko 200eura je otprilike najniza i 350 visa i dobijes nagradu.... niza ugl budu baterije od 4Ah... Ja sam vec 4 komada dobio... sto drugi ne djele... cak i masine znaju davat.... ja sam ih zato odabrao... nitko drugi ne daje nagrade od tih profi proizvodaca... znaju jeftino bit i na drugim Amazonima... .es, .fr, .it,...

zahvaljujem na informaciji, svakako ću se prijaviti kad stigne ova aku bušilica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
22 mjeseca

Zašto spamate temu koja je namjenjena za hardver i tech opremu s radnim strojevima?

Otvorite temu za alat.

13 godina

taman ono što se i meni učinilo kao zgodno za uzet, fala na potvrdi

kolegi koji se buni zbog alata na temi hardvera - sorry, ali dobra je prilika i neka je kolega to stavio

znam da ima ekipe kojima je to špansko selo, ali ima i nas kojima je to itekako dobrodošla informacija 

stavljaju se povremeno i mobiteli u istu temu i svašta nešto, što je meni osobno bezvezarija jer me mobiteli ne zanimaju, pa eto, nekom će dobro doći info i za povoljne mobitele

što te zanima pogledaš, kupiš i zahvališ kolegi, što te ne zanima zanemariš, preskočiš i ne uzrujavaš se previše

22 mjeseca
picajzla0707 kaže...

stavljaju se povremeno i mobiteli u istu temu i svašta nešto

Mobiteli su IT oprema, bug.hr je IT forum, mobitelima je mjesto ovdje kao i konzolama i ostaloj tech opremi, bez obzira jel tebe to zanima ili ne.

Alat tu ne spada i ako tako krene onda se komotno može kačit i cijena kobasica u Sparu, nekom će i to biti korisno.

Koristite tražilicu, postoji nekoliko tema o alatima i preporukama i to spada pod podforum "Razno/Ostalo".

5 godina
A ak je pametna bušilica?😁
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
SharkZ kaže...

Mobiteli su IT oprema, bug.hr je IT forum, mobitelima je mjesto ovdje kao i konzolama i ostaloj tech opremi, bez obzira jel tebe to zanima ili ne.

Alat tu ne spada i ako tako krene onda se komotno može kačit i cijena kobasica u Sparu, nekom će i to biti korisno.

Koristite tražilicu, postoji nekoliko tema o alatima i preporukama i to spada pod podforum "Razno/Ostalo".

cmi cma... možemo picajzlat do preksutra, tema je harvder ne tech oprema i it kako si zgodno pridodao

dakle niti mobiteli, niti it oprema niti alat, nego hardver i točno se zna što tu spada

pa ako mogu mobiteli, može i alat, sve su to 'igračke' za odrasle, samo je pitanje osobnog interesa, netko neki kujac radi i korisno, netko samo drkenja po mobitelu 

17 godina

0 0 hvala 0
13 godina

mislim da jest, ali uz ovu sa amazona dobiješ i usisavač, koji sam košta oko 100 ojra

plus što imam amazon prime, pa ne plaćam dostavu, tako da mi je razlika još i manja (meni osobno ofkors, tko nema prime ionako plaća dostavu)

12 godina

To je "stari" model busilice novi je s X, sto ima glavu u koju idu i "normalna" svrdla bez adaptera one chuck,  msm od 4 mm od 10  i bit hex svrda, ali su usrali jer je nemoguce koristit za sto je namjenjena za po kuci( tipa tipla u keramicku plocicu), da bi se osigurali da nekom nebi izletilo svrdlo clasicno su stavili da se vrti na full okretajim kad starta, sto  samo zategze glavu , ali ujedno proklize jer vise manje svako krece polako dok ne zagrize pa onda pojacavas, a tu nema kontrole potenciometra na prekidacu prilikom starta.... 

E i bitna stavka vam je da bi usisavac funkcionirao msm da ne smije bit svrdlo duze od 16 cm ... A kad vec gledajte provjerite koji tocno usisavac se  dobiva msm da imaju dva jedan sto ispod osi  on blokira ledicu na busilic msm, a drugi je paralalan s strane ne blokira ledicu svjetlo na busilici ali onda vam komplicira kad busite u kutu...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Eo jos za Bosch... valja pretraziti i druge Amazone... Za pocetak sam ja uzeo kod nas u zalagaonici akicu koja je u paketu imala 3 baterije od 8Ah Pro core, akica je najjaca sta Bosch ima, i ima i udarnu glavu pa mekanije zidove moze busiti 18V-150C
... platio sam novo ne otvoreno 360 eura mislim... a na Amazonu evo sad gledam 1150 eura je sa 2 baterije i punjacem... i tu je odlican start zbog baterija... a dalje samo pratiti akcije jer Bosch stvarno bude na dobrim akcijama... i naravno prijave za dodarnu garanciju i poklone.... i moze se prijavljivat gdje god da se kupi isto...
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LordNIbbler kaže...

E i bitna stavka vam je da bi usisavac funkcionirao msm da ne smije bit svrdlo duze od 16 cm ... A kad vec gledajte provjerite koji tocno usisavac se  dobiva msm da imaju dva jedan sto ispod osi  on blokira ledicu na busilic msm, a drugi je paralalan s strane ne blokira ledicu svjetlo na busilici ali onda vam komplicira kad busite u kutu...

trebalo bi stići za tjedan dana, pa javim koji je usisivač

za ono što će meni trebat u preuređenju i kasnije kao dio kućne kolekcije alata, mislim da će biti sasvim dovoljno + ona dva alata koja je dodao stric jura

u preuređenju taman jedna prostorija dobiva funkciju ostave, vešeraja i alatnice s radnim stolom

10 godina

Kakav je to IT-jevac bez bušiljic?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Baš sam jučer naručio Reolink E1 Outdoor Pro i jeftinije je preko Reolink webshopa.

https://reolink.com/hr/product/e1-outdoor-pro/ - 110.49 EUR i dodatno ima kupon jojol10 za 10% = 99.44€.

Poštarina je besplatna.

2 0 hvala 0
14 godina
lepi91 kaže...

Baš sam jučer naručio Reolink E1 Outdoor Pro i jeftinije je preko Reolink webshopa.

https://reolink.com/hr/product/e1-outdoor-pro/ - 110.49 EUR i dodatno ima kupon jojol10 za 10% = 99.44€.

Poštarina je besplatna.

A za kameru koju Ag008 izdvaja(Trackmix Wifi) u AlexShopu za 159eur, taj kod spušta na 143.99eur na reolink stranici 👍

18 godina
Ako kupite preko Reolink weba a pokvari vam se morate slati u Njemačku i imate upitno jamstvo. Ovako makar u Hrvatskoj možete imati jamstvo za razliku u kojem euru.
Recenzije kineskih stvari na anton008.
13 godina
Ag008 kaže...
Ako kupite preko Reolink weba a pokvari vam se morate slati u Njemačku i imate upitno jamstvo. Ovako makar u Hrvatskoj možete imati jamstvo za razliku u kojem euru.

U svakom slučaju moram slati i platiti povrat, bilo u Njemačku ili u Rijeku (Hrvatska).

Zašto misliš da je jamstvo kod Reolinka upitno? Imaš jamstvene uvjete kao i kod svakog drugog prodavača.

15 godina
Ag008 kaže...

Slao sam u Njemačku platio 10 eur-a, a  oni su mi odmah poslali drugu kameru.

7 godina
Ag008 kaže...

Iskustvo od prije 10ak dana sa njemackog webshopa. Napravio povrat/poopravak proizvoda.

Poslali mi pdf koji isprintam i zalijepim na paket (na njemu su svi podaci od adrese, trackinga... placena postarina)

Doslovno sam zapakirao pokvareni uredjaj, nalijepio taj papir na paket i odnio u Hp postu...

Danas stigao novi popravljeni uredjaj.

10 godina

Ima možda netko info kad bi Samsung Galaxy Fold 7 mogao na popust na službenim stranicama? Prošle godine je akcija na Fold 6 krenula 05.05.2025.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
jocommb kaže...

Ako netko uzme obavezno registrirat alat i prijavit se za nagradu i produzenje garancije... Bosch je super... imaju igre gdje preces neku cijenu oko 200eura je otprilike najniza i 350 visa i dobijes nagradu.... niza ugl budu baterije od 4Ah... Ja sam vec 4 komada dobio... sto drugi ne djele... cak i masine znaju davat.... ja sam ih zato odabrao... nitko drugi ne daje nagrade od tih profi proizvodaca... znaju jeftino bit i na drugim Amazonima... .es, .fr, .it,...

registrirao se, prijavio alat i dobio garanciju, no nažalost kad idem na nagrade kaže mi da se na taj proizvod ne primjenjuju nagrade (udarnu bušilicu sam stavio kao kupljeni item)

na prije postavljeno pitanje, usisavač je gde 18v-12

slikica u prilogu (borer i baterija kupljeni zasebno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji su uvijeti? Koji prag racuna mora bit? Nije uvijek isti...ako je premal iznos racuna mozda ne daju... meni jednom isto nisu dali jer sam odabrao nagradu koja nije isla za moj iznos racuna... za tu nagradu ttebalo 350 a ja malo lreko 200 imao mislim.. i morao sam ponovno prijavit i odabrat nagradu koja ide za moj iznos...
VenAtoR#2231
13 godina

vjerojatno je problem što je udarna kupljena u kompletu sa usisivačem, jer sam išao i na nižu nagradu za koju je prag 70e vrijednosti kupnje i opet ne daju 

15 godina

Ne stavljam u glavnu temu jer nisam siguran da li je ovo ok cijena. Usporedbom sa našim šopovima djeluje jako dobro ali za generalne cijene nisam siguran.

Možda uzmem to ako netko potvrdi da je ok

Giga rx9070xt gaming oc na amazonu za 670€

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
ivankr kaže...

Ima možda netko info kad bi Samsung Galaxy Fold 7 mogao na popust na službenim stranicama? Prošle godine je akcija na Fold 6 krenula 05.05.2025.

Ja pratim vec neko vrijeme na nabavi i oglasnicima se da naci za 1300 512gb, misl8m da nebu jeftinije od toga na sluzbenim kanalima. Jedino ako ti je bitan odbitak poreza ako uzimas na firmu...

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice