Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 11.261
|
čitano: 3.310.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
16 godina
moderator
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Hrža jesi siguran da je to cijena za Charge 5?

Jer na cijeni piše Tuner XL što je skoz različit uređaj...

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
Moj PC  
0 0 hvala 1
3 mjeseca
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
XXX-Man kaže...

Hrža jesi siguran da je to cijena za Charge 5?

Jer na cijeni piše Tuner XL što je skoz različit uređaj...

Vidiš uopće nisam registrirao, vidio sam taj tuner jučer uz charge 5 bilo je jedno 10-tak komada oba uređaja, ostao još jedan charge. Prolazim kroz kojih sat i pol opet tuda, pa stanem da potvrdim o kojem se radi da ne ispadne da sam nekoga zaj***

6 godina

Trebalo bi biti za JBL, ovo je iz kataloga

3 mjeseca
Jospi kaže...

Trebalo bi biti za JBL, ovo je iz kataloga

Znači ista je cijena kao i za tuner, e hvala kolega. Uštedio si mi hodanja nazad do kauflanda, imaš pivu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2026 14:00 (Hrža).
4 godine

Vezano za starlink

uzeo sam prošli tjedan, isprobao, vratio, nisam zadovoljan pingom u igrama koji je 60+, brzina je super, ali ima fluktuacije velike, jedno mjerenje 80mbit, drugo 350 npr.

meni trenutno 5g daje ping oko 40 i 180-200mbit, iskreno 100mbit više mi ne znači ništa, ali ping se osjeti

inače sam okolica Osijeka, pogled na nebo čist, rotacija i update odrađeni

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 mjeseci
e9droid kaže...

Vezano za starlink

uzeo sam prošli tjedan, isprobao, vratio, nisam zadovoljan pingom u igrama koji je 60+, brzina je super, ali ima fluktuacije velike, jedno mjerenje 80mbit, drugo 350 npr.

meni trenutno 5g daje ping oko 40 i 180-200mbit, iskreno 100mbit više mi ne znači ništa, ali ping se osjeti

inače sam okolica Osijeka, pogled na nebo čist, rotacija i update odrađeni

Ti imaš dobar 5G, on ti je stabilan cijelo vrijeme, ljeti i zimi?

Evo ja bacio test Starlinka sada na oblačno vrijeme vani, ali imam savršeno čist pogled na sjever, sjeveroistok.

Prije HT bakar 20/0,5 MB

EDIT: dodao Steam skidanje

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2026 15:40 (KTM).
13 godina

zasto bi uzimao starlink kad vec imas solidnu 5g konekciju? naravno da je 5G brzi od satelitske konekcije (obzirom ti se modem mora spojiti na najblizu baznu stanicu na zemlji, a ne slati signal u svemir)

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Fanu kaže...

zasto bi uzimao starlink kad vec imas solidnu 5g konekciju? naravno da je 5G brzi od satelitske konekcije (obzirom ti se modem mora spojiti na najblizu baznu stanicu na zemlji, a ne slati signal u svemir)

mislio sam da ću dobiti isti ping i veću brzinu, ali to što ping na testu bude 20-30 ne znači ništa, u igrama je druga priča

trenutno najveća mana 5g mi je 30mbit upload koji nije ni blizu zadovoljavajuć za npr stream, starlink mi je davao 50+

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2026 16:36 (e9droid).
17 godina
Fanu kaže...

imam 500 mbps preko starlinka dok 5g nekad jedva 50 mbps, u teoriji je rijetko kad 500, pusti to brzi od satelitske konekcije, vrabac moj, također ping koji je stabilan ili ping koji šeta gore dolje, neka hvala, starlink je kod mene, dok ne dođe optika jedino rješenje

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2026 10:08 (dado16).
11 godina
Fanu kaže...

Ne, nije brzi od satelitske konekcije u 99% slučajeva i puno je stabilniji kada ga staviš na dobro mjesto

17 godina

ono sto valja napomenuti svima koji misle gaming na starlinku, je da meni osobono kak sam primjetio su bolji pingovi na east nego west, od westa jedino frankfurt i austrija(izmedu 30 do 50), npr neznam iz kojeg razloga za saudijsku arabiju imam ping 30, ruski serveri 50, a nizozemska zna bit i do 70-tak dok americki serveri su oko 120 oni sto su tehnicki blizi nama, oni dalje su oko 200

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2026 19:14 (dado16).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice