Da, ali za dosta višu cijenu... Nažalost...
Čudno da keepa ne prikazuje tu nižu cijenu.
Da, nemam uključene prime exclusive ponude.
Sve 5. To je bila dobra cijena.
+€44.80 delivery za Hrvatsku
Hvala kolegi iznad
Kada odeš na checkout standardna dostava je besplatna, to je cijena za expedited
Hvala kolegi iznad
Malo kasnim ali nije bas neka akcija, bila je prije par mjeseci u Mall.hr za 100 eura...
Preduhitrio me kolega, baš sam htio pitati o kojoj se trgovini radi.
Dvije godine sam čekao high end grafe na akciji i ništa. Ak se nešto pojavi to je onda nešto tipa 5 komada koje nestanu prije nego klikneš refresh
Na kraju kupio preko firme :D
Ali, ako ti nije hića, pričekaj, nemaš što izgubiti.
Kratko i jasno NE....kolege gore su objaSNILI brutalno istinito....nema crnog petka, djeda mraza, svetog nikole i p.m........ samo profit
Kak nema.
Jel lani bila 7800xt za 400€ dopodne u pojedinim hr webshopovima, pa za 499 popodne, i prodale su se sve odmah po objavi. Bilo ih je fajn na oglasima odmah nakon tjedan dana, kad su pristigle ekipi dostave.
Još uvijek si lupam šamare što je nisam uzeo za te pare.
Je, bila je i akcija Falili smo cijenu u jednoj našoj velikoj web trgovini pa su samo pojedinci koji rade tamo došli do robe te je tu prodavali onda po 3x večoj cijeni, ili pak oni rijetki sretnici koji su u 15min uspjeli biti za računalom ili mob. te uočiti akciju i poklikati da kupe......to je tasko rijetko i nerealno da češ pogoditi da je zanemarivo....prema tome za normalnog korisnika koji ne misli biti za mobom/kompom 0/24 i refrešat stranice te akcije su zanemarive jer ono šta se sada bude dešavalo je nabijanje cijena da bi ih potom za crni petak spuđtali malo ispod onih kakve su bile i eto ti 30%....radi to i amazon i drugi a ne samo naši da se razumijemo....
Znam da je bila riječ neka da kad se uređaj potrga u roku 6 mjeseci, da se ima pravo na potpuno novi? Imam jedan aparat, kupljen prije mjesec dana, prije 2 dana upaljen, nije radio niti 12h prije nego je prdnuo.
Na što se pozvati da se dobije novo, bez popravljanja?
Znam da je bila riječ neka da kad se uređaj potrga u roku 6 mjeseci, da se ima pravo na potpuno novi? Imam jedan aparat, kupljen prije mjesec dana, prije 2 dana upaljen, nije radio niti 12h prije nego je prdnuo.
Na što se pozvati da se dobije novo, bez popravljanja?
https://www.szp.hr/potrosacke-teme-na-jednom-mjestu/materijalni-nedostatak-stvari
"Za nedostatak koji se pojavi u roku od šest mjeseci od prijelaza rizika na potrošača pretpostavlja se da je postojao u vrijeme prijelaza rizika na potrošača osim ako prodavatelj ne dokaže suprotno ili suprotno proizlazi iz naravi stvari ili naravi nedostatka."
Znači podrazumijeva se da je uređaj bio neispravan osim ako trgovac dokaže suprotno, al opet ne vidim
što se time dobiva, odnosno ne vidim da iz toga slijedi pravo na novi
Nisam čuo za ovo da se u roku 6 mjeseci dobiva novi a niti da ti možeš tražit novi. Novi dobiješ ako se ovaj ne može popraviti, ako tako servis zaključi ili odobri. Ne znam baš da ti to možeš tražit, odnosno da ti moraju dati novi.
To je ja mislim više nepisano pravilo za obuću/odjeću, i rekao bih više iz razloga što je mali broj ljudi koji bi vraćali npr. tenisice jer su se zbog loše izrade/kvalitete raspale pa proizvođač/trgovina ne žele loš glas radi para tenisica i zamjene za nove, nez baš da je to zakonski pokriveno, možda u Americi...
Pozdrav kolege, imam već par upita u PP da li ću otvarati BLACK FRIDAY temu. Budem otvorio tek 28.10, uvijek otvaram 30 dana prije BF.
Ne vrijedi mi otvarati BF temu krajem rujna/početkom listopada, kao što npr. trgovine rade pripreme za Božić već 30.9, pointless je *smh*
Znaju trgovine marketinški napraviti "Black friday/Crni petak/Crni vikend" akcije i popuste tokom godine, što nema veze s vezom.
Live long and prosper 🖖
Je li i vama sada stalno iskaču nabava.net obavijesti o sniženim cijenama s ovom nekom novom stranicom techmall, a kad se uđe u trgovinu bude veća cijena?
Da, primijetio i ja na jednom artiklu. Stigao mail i ja se već poveselio, kada ono ništa.
Stric Jura, onaj komp je 399$ a ne 399€ jer je to cijena za američki Amazon. Dodaj carine i gotova priča
Hmmm...
ali gledao sam na njemačkom, vidim i ja da je link na .com sad...
čudno, sad je na .de taj model 539 €, a ne mogu naći ni MinisForumov barebone...
žalim na lažnom oglašavanju, nije bilo namjerno....
Sve 5
dmx tx na dojavi, uzeo s25+, kupujem mobitel vec 6 godina
reko pa jbte jel dosta vise
Cijena je brutalna!
Šteta što S25 nije na akciji...
Ako vam zapne za oko S25 ili Xiaomi 15 na akciji, vičite :)
Brat gleda nekakav kompaktni flagship...
Nedavno je bila ona 1+1 promocija u koju je bio uključen i S25 pa ne vjerujem da će i za BF biti na popustu. Ali možda bi ih moglo biti dosta vakumiranih na njuškalu radi toga. To mu ne igra?
S24 koji je 98% isti mobitel ti je isto na popustu, mislim oko 430 eura s tim kodom....