Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.177
|
čitano: 2.180.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
9 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
jocommb kaže...
Sori ako pametujem ali nije li bolje/jeftinije uzeti Nvidia Shield,ili tako neki bolji player.... nisam dugo gledao i nezelim nabrajat druge neke...ali shield i sam imam i vrh je....

Pa zapravo i nije baš tako jednostavno prema mojem iskustvu....Nvidia shield je odličan za gledanje, ali NUC je odličan za library radi HW encodinga itd (8 generacija nadalje)...

ja sam upravo prije 2mj napravio home setup...jer više nisam mogao izdržati gledati PLEX preko PS5 a "server" mi je bio na kompu (sve na lokalnoj wire mreži). I radilo je sve gore i gore, cukalo non stop.

Svkako je Nvidia  shield sam po sebi jako dobra opcija...ali uparen sa NUC-om je apsolutna zvjer

Znam da to nikako nije jeftina opcija.

Dao sam 120eur za NUC 8 i3BEK2 - unutra je 8gb RAM-a (preko frenda; imao sam 1TB NVME) i dao sam 200eur za Nvidia Shield PRO.

dakle mene ispalo cca 350eur i niti kune mi nije žao...isprogramiirao sve u cca 2tj (jer nisam znao Ubuntu apsolutno ništa).

Na krau sam napisao i step-by-step manual za instalaciju svega...pa ako će nekome trebati neka se javi.

Sada 4K film proguta bez ikakvog zastajkivanje, prebacivanje naprijed/nazad super brzo...itd...ma radi kao urica!..a prije je znao zastajkivati na najobičnijem filmu/seriji/anime

1TB nije baš nešto puno, ali i više nego dovoljno za moju upotrebu....tako da ukoliko ti je ikako moguće, danas sutra si nadogradi sustav.

Kolega je stavio na NUC windows i njemu je to jako dobro funkcioniralo...pa možda i to vrijedi probati.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
13 godina
Zapravo, vidim da niti jedan nuc neće gurati 120 Hz sliku. Još niti jedan ne podržava full 2.1 HDMI. To su sve oni fake HDMI.
Kako god, mislim da ću na kraju uzeti deskmini od asrocka. Nije neka razlika dimenzijama, a čak mi više odgovara vertikalan dizajn + trebalo bi biti bolje hlađenje.
14 godina
x360gamer kaže...
Zapravo, vidim da niti jedan nuc neće gurati 120 Hz sliku. Još niti jedan ne podržava full 2.1 HDMI. To su sve oni fake HDMI.
Kako god, mislim da ću na kraju uzeti deskmini od asrocka. Nije neka razlika dimenzijama, a čak mi više odgovara vertikalan dizajn + trebalo bi biti bolje hlađenje.

https://store.minisforum.de/

9 godina
Veliki Brat kaže...

Na njemačkom Cyberportu Kingston KC3000 2TB za 77 EUR s kodom AMAZONPAY25 ili za Steam Deck WD PC SN740 NVMe SSD 1 TB M.2 2230 PCIe 4.0 za 67 EUR s istim kodom. Ne dostavljaju u HR, ali koliko vidim ne može se odabrati niti jedna druga država (npr. Belgija ili Francuska). No zato je tu mailboxde...

Kod ne vrijedi vise, to je za prvih 2000 kupaca, ali hvala svejedno

"Anzahl der maximalen Einlösungen 002000 des Gutscheins AMAZONPAY25 ist überschritten!"
Number of maximum redemptions 002000 of the voucher AMAZONPAY25 has been exceeded!

14 godina
The_Fichek kaže...
Veliki Brat kaže...

Na njemačkom Cyberportu Kingston KC3000 2TB za 77 EUR s kodom AMAZONPAY25 ili za Steam Deck WD PC SN740 NVMe SSD 1 TB M.2 2230 PCIe 4.0 za 67 EUR s istim kodom. Ne dostavljaju u HR, ali koliko vidim ne može se odabrati niti jedna druga država (npr. Belgija ili Francuska). No zato je tu mailboxde...

"Anzahl der maximalen Einlösungen 002000 des Gutscheins AMAZONPAY25 ist überschritten!"
Number of maximum redemptions 002000 of the voucher AMAZONPAY25 has been exceeded!

Za prvu registraciju dobije se 20% popusta, tako da je opet to dobra cijena.

11 godina
ivan7 kaže...
The_Fichek kaže...
Veliki Brat kaže...

Za prvu registraciju dobije se 20% popusta, tako da je opet to dobra cijena.

Na koju foru nude 20% popusta? Probao sam napraviti acc i nigdje se ne prikazuje popust ili voucher od 20%..

11 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Neko prodaje iz ZG Iphone XS max za 90e, debelo ispod cijene. Molio bih kolege iz ZG da dobro obrate pozornost da nije patka kakva.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice