Meni zbilja žao što si toliko puta nastradao, nadam se da će ovo sad riješit čim prije i vratit pare. Samo da taj paket još netko negdje ne preuzme
Šta reći, kompliciraju bez veze, debilana...
Ni ja nez sta da kazem, bas kompliciraju bzvz, mozes ti sumnjati ali kad ti normalno objasnim i pobijem tvoje sumnje jer se na mailbox stranici vrlo dobro vidi o cemu se radi onda napravis nesto a ne komplicirati i sebi i kupcu i ne uciniti nista po tom pitanju, jos gore djelatnici se izmjenjuju i ne prate povijest razgovora pa nebulozno odgovaraju...
Izgubio sam i vremena i zivaca a bome i novaca...
Vrijeme nisam izgubio samo baveci se ovim nego sam morao gurnuti dostavu za hr za 1tjedan.
Ali eto, barem ce nekome ovdje pomoci ovo iskustvo da uopce ne dolaze u takvu situaciju.
Cak mi je i amazon support rekao jednom prilikom da mi nisu nest mogli napravit jer su sam za dostavu koristio mailbox a za naplatu svoju adresu u hr
A koliko znam negdje sam citao da bi adresa za naplatu trebala biti originalna hr da nebi bilo sranja s mailboxom ali ocito ne prave probleme kad su u pitanju mediamarkt i saturn...
Konkaktirao sam u petak Mailboxde i oni su mi rekli da uopće ne treba upisivati mailboxde kada se narucuje nesto putem mediamarkt, saturn ( jer ce u tom slucaju mediamarkt, saturn odbiti narudzbu) , tj. treba navesti samo ime i prezime, ID..., a ostalo po obicajnom (adresa, PLZ, mjesto).
Ovako bi trebalo izgledati kada narucujte putem mediamarkt, saturn
Vorname: Ime
Nachname: Prezime, ID...
PLZ: 02763
Stadt: Zittau
Strasse: Aussere Weberstrasse 57
Firma, Wohnung, etc. (optional) : Mailboxde.com GmbH (mozda tu trebati upisati Mailboxde, a ne mora se upisati mailboxde jer su mi tako rekli u emailu kada se narucuje putem mediamarkt, saturn).
Pokusajte ovako naruciti putem mediamarkt, saturn pa vidite hoće li tada proci normalno narudzba
To sam i htio uciniti treci put, staviti istu adresu ali onda sam za nesrecu vidio i da saturn ima istu stvar za istu cijenu...
A sto nebi ID isto bio problem u njihovom sistemu? :)
Ja bi najrade stavio samo svoje ime i adresu s gradom ali nez jel to problem da paket uopce dode na pravo mjesto...
Pitao sam Mailboxde na emailu
Can the data on Saturn.de, MediaMarkt.de look like this?
Vorname: my first name
Nachname: my last name, ID ...
Strasse:äußere weberstraße 57
Firma, wohnung, etc. (optional): Mailboxde.com GmbH
Oni su mi odgovorili yes, you may fill out the delivery address exactly as you wrote.
Najbolje je pokusati navesti ovako na MediaMarkt, Saturn pa vidjeti hoce li ovako prihvatiti narudzbu i poslati normalno Mailboxde
Vorname: my first name
Nachname: my last name, ID ...
Strasse:äußere weberstraße 57
Firma, wohnung, etc. (optional): Mailboxde.com GmbH
Evo cekam sto ce biti sa Saturnom, za sada nisu otkazali...
Evo od jutrosnjeg maila prijevod na eng:
"the delivery of your order will unfortunately be delayed.
Please note:
Due to the current situation, consignments requiring proof will no longer be delivered against a signature until further notice. The deliveries are confirmed and documented by the deliverer.
With this link you can track the individual shipping steps:
Tracking of shipment
Please excuse the delay.
The following articles are on their way to you:"
Jesi li mozda naveo mailboxde pod firma, wohnung, etc. (optional)
Nisam.
Ugl. Naravno, hrvatska adresa i grad ne postoje u Njemackoj pa je posiljka u loop-u 😂
Kaze Saturn da idem na dhl.de i promijenim adresu ali naravno, moze se mijenjati samo ako je u susjedstvu...
Pa sam opet zvao dhl pa me prosljedivali pa ja na engleski oni na njemacki i tako :D
Uglavnom, ne moze se mijenjati nego se Saturnu automatski vraca sutra i prekosutra...
Na pozive potrosio 50ak kn.
Valjda ce sad glatko slati na mailbox.
Ebla me ekstra stednja.