Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver] izdvojena tema

poruka: 7.230
|
čitano: 5.087.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
18 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]
Alex shop ima dobru akciju na Reolink kamere i dosta pametnih uređaja za dom, oko 30-40% je na sve.

Npr Reolink Trackmix Wifi
https://www.nabava.net/kamere-za-video-nadzor/reolink-ip-kamera-za-video-nadzor-trackmix-series-w760-1080p-4k-cijena-774233801

Na 159 eura

Dosta i drugog:
https://alex.shop/shop/

Ima raznih stvari od par eura, sve besplatna dostava.
Recenzije kineskih stvari na anton008.
14 godina
Popusti, akcije i dobre ponude [Hardver]

Samsung od ovog tjedna (04.05.2026.) do 24.05.2026. ima promociju prilikom lansiranja nove linije telki.

Glavni benefit je da uz kupnju TVa po registraciji se dobije soundbar, ovisno o modelu TV ide soundbar B650, Q650 ili Q990.

Dodatni benefit, u ovom razdoblju nude i 5 godina jamstva što nije često za Samsung.

Dodatno je moguće koristiti kodove za popust pa se može uz gore navedene poklone kombinirati 10% iz Samsung Members app i 20% dodatnog popusta pa ispadne ok deal sve u svemu.

Ukoliko netko treba kod za 20% slobodno se javite na PP.

Link:

https://www.samsung.com/hr/tvs/launch-offer/#benefits

Members app Members app
I earned my name just like Marlo.

11 0 hvala 5
10 mjeseci
Moj PC  
17 0 hvala 10
18 godina

MSI Claw 8 AI+ A2VM Polar Tempest Edition - Refurbished iz DE za 700€, kome nije teško naručiti na mailboxde.

Gledam te!

2 1 hvala 0
6 godina

Na eKupi dodatnih 10 % uz Diners

4 0 hvala 1
16 godina

Evo uzeo Motorolu Razr Fold 512GB za 1.049€ u A1 na produženju pretplate (Savršena+ za 31€). Mislim da je cijena odlična jer je ovako u slobodnoj prodaji od 800-1200€ skuplja, nego sada u A1. Ima i drugih akcija u A1 ovaj vikend pa vi provijerite.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

evo ponude ako vam treba solidno upravljačko Win računalo:

https://acemagic.eu/products/k1-minipc

znači za 279 € - dostava besplatna, EU (Njemačka) kao izvorište, dobijete Zen+ (Ryzeni 2xxx serije) s 4/8 jezgri, 16 GB DDR4 i 512 GB SSDa

ima i LAN i WiFi i BT...

i licencu Win 11 Pro

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
18 0 hvala 3
12 godina

30 0 hvala 7
16 godina

Sancta Domenica nudi DODATNIH 50%POPUSTA NA SNIŽENE TELEVIZORE UZ "ZABA50" KOD, VRIJEDI JOŠ DANAS!

TV PANASONIC TV-48Z80BEZ 400€

65" Panasonic OLED za 1000€

ima još dosta televizora

Moj PC  
14 0 hvala 4
15 godina

42% popust na CPU hldnjak Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3. Cijena 15,70€ u Toner partner.

Bolje je biti mrtav pijan,nego mrtav hladan.
Moj PC  
5 0 hvala 0
3 godine
Marko_95 kaže...

Sancta Domenica nudi DODATNIH 50%POPUSTA NA SNIŽENE TELEVIZORE UZ "ZABA50" KOD, VRIJEDI JOŠ DANAS!

TV PANASONIC TV-48Z80BEZ 400€

65" Panasonic OLED za 1000€

ima još dosta televizora

Sad je na 60%.

Edit: Nedostpuno

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2026 12:48 (lumiks).
16 godina

ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT O16G

https://www.alza.at/asus-prime-radeon-rx-9070-xt-o16g-d12828020.htm?o=1

na austrijskoj alzi ide ispod 600, dobar deal ako imate logitisku riješenu.

kod alzadays10at

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2026 11:49 (fila2208).
Moj PC  
9 2 hvala 0
17 godina

Ponovo dobra prilika s Prime days na Amazon.de Bosch Professional 18V System Akku-Bohrhammer GBH 18v-22 na 50%

1 2 hvala 0
8 godina

Dobri popusti na 3D printere: https://www.3djake.hr/3d-printeri-i-vise/3d-printeri-za-pocetnike-majstore-i-profesionalce

Sebi sam uzeo Creality K1C za 350€ (2024 verziju sa otključanim rootom. EDIT: Ipak je 2025 verzija ). Inače vidim da u našim retail trgovinama košta od 500 do 730€

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2026 20:28 (Ulysses182).
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina

na Amazon Primeu u zadnjem broju Buga hvaljeni Sonos 100 SL

151 € umjesto 209, besplatna dostava

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

a onaj AceMagic_W1

je s 289 pao na 269 € i još 3% dolje samo danas - 260.93 €

besplatna dostava

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
4 3 hvala 1
18 godina
Stric_Jura kaže...

a onaj AceMagic_W1

je s 289 pao na 269 € i još 3% dolje samo danas - 260.93 €

besplatna dostava

Pripazite samo, to je varijanta bez RAM-a i SSD-a.

Kada se odabere sa 16GB RAM-a i 512GB SSD-om onda je 459€ (spušten sa 790€)

https://acemagic.eu/products/w1-minipc?variant=52432027156792

21 mjesec
Ako nekome treba nešto športske opreme registrirate se na Sport Direct te kad vam bude rođendan dobijete kod za 20% popusta.

Kupio sam cipele za bicikl za 56 eura, trenirku longsdale za 9 eura, obuću asics novablast 5 za trčanje za 110 eura i puma obuću za 12 eura. Ove zadnje očekivao neki neudoban šit kad ono dosta udobne tenisice.

Dobije se i za prvu kupnju 10% popusta.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
10 0 hvala 3
16 godina

pa BAREBONE to i znači, ne znam koji klinac neki jazavci ne čitaju pa daju TDove za odličnu cijenu za mini stroj...

ako imate koji keks RAMa i  M.2 SSD, kaj će ti više za strojčić koji sve drma osim AAA naslova na visokim rezama i detaljima...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2026 12:27 (Stric_Jura).
16 godina

evo zanimljivog AceMagica, dupli Ethernet ima, pa je zgodan za dedicirani HW firewall, ili mini serverić za vrtualizaciju...

https://acemagic.eu/products/acemagic-f5a-h-255-mini-pc

znači:

• Ryzen 7 H255
  • 24 GB RAM (LPDDR5 6400MT/s) + 1 TB SSD (M.2 2280 NVMe)
  • AMD Radeon™ 780M
  • WiFi 6E+BT 5.2,Dual 2.5Gbps LAN
  • Windows 11 Pro

kad ga stavite u košaricu dodatno s 529€ pada na 499 € i besplatna EU dostava

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2026 15:03 (Stric_Jura).
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina

Samsung Galaxy Z Fold7 12/256GB Jetblack – Izložbeni model

e-point trgovina 879,00 € za keš ko voli fold i ne smeta mu izložbeni navali, stanje 9/10 samo malo rubovi se vide od korištenja...

Prije sam naručio Galaxy Watch 5 od njih i imali su naj jefiniju cijenu , mislim da je dučan u Rijeci.

https://e-point.hr/product/samsung-galaxy-z-fold7-12-256gb-jetblack-izlozbeni-model/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2026 15:02 (Streetpunk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2026 1:02 (8ax).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Baš sam ih naručio prije par dana po toj cijeni. Mislio sam se između njih i hd560s, hd505 i, kod nas, hd550 (na sniženju su u par dućana/webshopova). A razmatrao sam i Fiio ft1 (kod nas).

https://www.nabava.net/naglavne-slusalice/sennheiser-hd-550-slusalice-cijena-35-mm-crna-90db-mw-762183071

17 godina

Royal Kludge C98 - Skoro full sized (1800) Hall-Effect tipkovnica na 25% popusta 61eur + free shipping

op.a. odvratan je colorway al je predobra cijena...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2026 4:10 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2026 18:44 (Mirkopoter).

1 2 hvala 0
18 godina

Zato ovoga još ima, nije nešto ludo, ali je cijena dobra  link

Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina

Danas se lansira nova linija Samsung preklopnih mobitela Z serije Flip8, Fold8 i Fold8 Ultra, te satovi Galaxy Watch9 i Watch Ultra. 

Ukoliko netko razmišlja o kupnji, postoji nekoliko pogodnosti koje se mogu iskoristiti na samsung.com.hr online storeu pa ih pišem niže po nekoj vrijednosti koju nose:

1. 20% popust u košarici (traje samo u preorder periodu od danas dva tjedna) - broj kodova je ograničen, a ako nekome treba kod za popust, slobodno mi se javite na PP

2. U košarici se može dodati i 10% popust iz Samsung Members app (ovaj popust traje kroz cijelu godinu za sve korisnike S23 serije ili novije) a kod se generira pod "my benefits" u Samsung Members aplikaciji

Ako nekome treba generirati kod, slobodno se javite na PP

3. Cijena 512GB modela je u startu snižena za 100€, a cijena 256GB modela snižena za 50€ - ovo traje samo u preorder periodu dva tjedna.

4. Samsung rewards bodovi (dostupno cijele godine) - za kupnju se dobije 1-5% vrijednosti kupnje (ovisno o kupnjama u prethodnom periodu) u obliku bodova natrag na račun koje se može iskoristiti za buduće kupnje. 

Ukoliko imate bodova na svom računu od npr. kupnje S serije, te bodove može se sad iskoristiti za smanjenje cijene. 

5. Trade-in (dostupno cijele godine) staro za novo za one kojima se ne da zezati s prodajom starog uređaja, procjena uređaja im je nešto slabija od onog što se realno može dobiti na sekundarnom tržištu, ali je često brže rješenje. Treba paziti ako stari uređaj ima neko oštećenje koje ne navedete u startu, naknadno znaju smanjiti procjenu.

6. Last (vjerojatno i least valuable :D) benefit - multiple RevPoints prilikom kupnje Revolutom

Ovo sam otkrio prije par tjedana u Revolut appu. Ako se kupi Revolut karticom uz pristup online storeu kroz My Revolut account - my plan - RevPoints - Get more points - shops - i tu nađete Samsung, može se dobiti 12 RevPoints za svakih 10€ potrošenih na ovaj način. Inače se dobije 1 bod za 10 potrošenih Eura na standardnom planu.

Ja sam prije par godina zamijenio ca. 5k bodova za 120 EUR popusta prilikom bookiranja hotela i to mi se tad činilo kao jako mala vrijednost uzevši koliko mi je trebalo za skupiti tih 5K bodova, ali onda sam dobio savjet da se više isplate ti RevPoints za npr. milje avio kompanija. 

Možda će nekome dobro doći i ovo 🤷‍♂️

Ako se iskoristi svih 6 benefita, može se ostvariti poprilično solidan deal na novi mob, pa sretno!

I earned my name just like Marlo.

26 0 hvala 17
16 godina

Iako sam nekad mislio da stranica https://www.tia-mobiteli.hr/ ima samo mobitele, kod njih sam kupio Boschev set aku izvijač .

Naravno nemojte zaboraviti popust kod KMGTH7 dobio 7% popusta na ukupni račun. Inače kod vrijedi samo za proizvode koji nisu na akciji.

Eto ak tražite nekaj možda Vam pomogne.

Imaju i mobitele i svašta nešto

5 0 hvala 0
16 godina

Telemach ima vikend akciju - link.

PS5 mi se cini kao najzanimljivija opcija za nove korisnike.

Moj PC  
5 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice