NZXT - Gamers Nexus istraga
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.852
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno si da truda, fino razmontira hobotnice... nadam se da bude ovaj komentar dobro ostario :D
ovo je jako jako zastrasujuce. bolesno. nisam nikad kupovao NZXT jer je daleko preskup za ono sto nudi, al sad mi definitivno ide na crnu listu za vijeke vijekova, i nadam se da ce ovaj video postici vidljiv efekt...
Jako mi se sviđa što GN radi kao i L. Rossmann primjerice, beskompromisno raskrinkavanje korporativnog smeća.
Kako se direktor vadio, a o "content creators" koji su promovirali ovo da ne pišem. Predivno za vidjet. S obzirom da sam smeće, ja bih prihvatio deal za reklamom, međutim, nebih se vadio kasnije. Čemu se pravit gospodinom kad to nisi?
uff stvarno su ljigavi
imam njihov h9, i jako sam zadovoljan s njime, ali radije cu dati lovu fractalu, ili lian liu iduci put
NZXT daje PCjeve u najam pod takvim uvjetima da bi im i najveći kamatari iz 1990-2000ih zavidjeli... Hoćeš od lažnog oglašavanja do ciljanja na maloljetne i neinformirane sa razno raznim influencerima sa dna kace...
narucis najaci komp s 4090 oni promjene uvjete i posalju 4080, ili moras platiti 150usd za prestanes koristiti taj pc
a kamatna stopa jao
Sto meni nije jasno je kako ovo spada pod "IT trgovine" al ok.