briem da sam htio stavit darkya.. cek da nadem link
briem da sam htio stavit darkya.. cek da nadem link
kad dugo drzim za recovery pokaze mi se trokutic naravno jer je rootan i onda se makne slika ta s trokuticem i kao da mu sprjecava da ude u recovery.. i dalje po svome se prikaze crni zaslon i pocinju ic neke tockice sve svjetlije i svjetlije.. ko neka bootanimacija..
Probaj držati još 5 sekundi te 3 tipke nakon što trokut nestane.... da li možeš u download mod?
jesam i opet isto.. nemogu
evo dao mi je u download mod uff ajd malo mi je lakse.. al kaj sad
FALA K**** !
imam odin, al sam uvijek stavljo zipove i flešo romove a ne tar fileove..
Tako je, imaš ovdje upute: http://z13.invisionfree.com/Litening/index.php?showtopic=28 (ti preskoči prvih 5 koraka i idi na 6.)
Onda idi ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274 skini Litening verziju 2.0 i flashaj prema uputama koje sam ti gore dao.
razočaranje šta se tiče miui v4,ne da troši bateriju nego ju pojede za manje od 5 sati a da ne pričam ako surfaš ili slušaš muziku...stalno neki FC itd..uglavnom vraćam se na staru verziju jer je 100 puta bolja
Probaj zadnji Adyscorpius MIUI.
Već sam toliko pisao o njemu da mi je muka.
Najbolji MIUI definitivno - nećeš požalitit!
Hvala na odličnoj vijesti.
CM, MIUI, Liten'ning, Check, su samo neki od dev. timova koji jedva čekaju izbaciti stabilan ICS s pravim kernelom.
Mene osobno više privlače custom kerneli koji će početi izlaziti, vjerujem da ću tek tada priječi na ICS
Slažem se stari i s tobom.
Do tada sam na GB 2.3.7
@sudy_freak Liten'ing radi perfektno vec ics. sa update-om 2.1.
Ne kažem da ne radi.
Daleko od toga, no opet, ako nije nitko dobio kernel source, nisu ni oni mogli.
Ako radi perfektno bez kernela, ponekih drivera, s tim će samo bolje raditi
Ili je V2.1 upravo s tim?
evo ljudi probo sam stavit rom preko odina jer mi jedino i dozvoljava uc u download mode i sad mi se odin smrzo u tijeku prebacivanja.. pa nemres me tak hebat
ima ko bilo kakav prijedlog, pliz pliz
Smrznuo se tijekom flashanja? Da li je mob upaljen ili? Imaš li instaliran Samsung Kies na kompu?
izgasen u download modu je, nemam kies.. al evo sad skidam official 2.3.6. pa da vidimo..
izgasen u download modu je, nemam kies.. al evo sad skidam official 2.3.6. pa da vidimo..
Ne znam zašto tamo u onom tutorialu ne piše ali skini i instaliraj Kies na kompu ali prije pokretanja Odina treba preko task managera ubiti sve procese od Kies-a
idem zapalit van puknut cu.. ovo se ovak i tak skida sranje.. probacu i to poslje
Sve dok možeš u download mode nemaš brige. Samo bi trebao odinom flashnuti neki wipe ROM,tak da ti makne sve (nadam se da imas backup)
Pozdrav
može mi netko reći o ovoj olovčici za crtanje? Da li je to Targus stylus? dolje ispod su dva linka, jedan sa olovkom za crtanje za SG S2, a drugi navodno ista ta olovka za kupiti koju sam našla na e-bayu, pa me zanima da li je to to, da ne bih krivo naručila... ako netko slučajno zna ili možda zna negdje da se može jeftinije nabaviti
hvala :)
Sve dok možeš u download mode nemaš brige. Samo bi trebao odinom flashnuti neki wipe ROM,tak da ti makne sve (nadam se da imas backup)
evo stavio official 2.3.6. sve 5.. booto se normalno i sve je obriso od prije.. uffff fala na savjetima ljudi :)))
Ne kažem da ne radi.
Daleko od toga, no opet, ako nije nitko dobio kernel source, nisu ni oni mogli.
Ako radi perfektno bez kernela, ponekih drivera, s tim će samo bolje raditi
Ili je V2.1 upravo s tim?
Bez kernela je, za drivere ne znam. vjerojatno je malo losiji od ispeglanih gingerbreada, al dosta je dobar. lijep performance boost sam osjetia u operi mini. plus to su jos neki cool featuri ics-a.. u svakom slucaju zadovoljan. nijedan lag ni force close zasad. mob se vise ne pregrijaje onako bolesno iako je dosta topal kad ga se zestoko maltretira.
Evo kako izgleda ICS na Samsung-u, Google Chrome Beta i Face Unlock. [LINK]
Uglavnom moji doživljaji sa Lite'ning ROM-om.
Skora pa sam siguran da su novi... Novi bootloaderi su došli sa kasnijom verzijom GB romova,a V6 je sa zadnjom pa mislim da si i dobio nazad nove bootoadere.
Developeri maknu novi bootloader iz roma
Ako sa starije verzije CM9 (izasla je 14.3) prelazim na noviju (jucer izasla) trebam li napraviti wipe?
Ako sa starije verzije CM9 (izasla je 14.3) prelazim na noviju (jucer izasla) trebam li napraviti wipe?
Ne, ali u slucaju problema definitivno wipe napravit
Moja dosadašnja iskustva sa flashanjem mi govore da je najbolje UVIJEK wipe-at ako želiš izbjeći ili minimizirati probleme.
Samo wipe cache i dalvik, full wipe nije potreban.
Ja tako radim na već 15-ak verzija cm9 i nikada nisam imao problema.