Pozdrav,
T-mobile ukida Mrak tarifu od 01.05. tako da do tada trebam promijeniti tarifu.
Opcije su mi:
- Ostajanje na pretplati, ali neka jeftina tarifa (do 50-60 Kn MAX) koja bi zadovoljavala moje potrebe.
- Prelazak natrag na bonove (nakon nekih 5-6 godina pretplate) + aktivacija nekih opcija/tarifa.
Recimo da bih trošio 30-50 Kn mjesečno (u prosijeku). Nekada možda i malo više.
Ono što trebam imati:
- Određen broj povoljnih SMS poruka, bilo besplatnih ili 15-30 lipa po SMS-u, recimo da u prosijeku pošaljem 30ak SMS-ova mjesečno.
- Nešto megabajta prometa (navikao sam na 25 MB Mrak tarife, zna mi zatrebati net a da nema Wifi). Ispod 25 MB ne bih.
- Povoljni pozivi barem prema nekoliko brojeva koje često zovem (svi su 098/099 na T-Mobile).
Uređaj koji imam je Samsung Galaxy Ace GT-S5830 i recimo da sam napredan korisnik (koristim sve što mobitel pruža i nemam dovoljno XD).
Zvali su me danas iz T-Mobile da mi kažu da se Mrak tarifa gasi i nudili su mi, ako sam dobro upamtio, neku tarifu za 30-35 Kn.
Ja tu tarifu ne nađem na njihovim web-stranicama, možda su mislili na "Plan za razgovore S" koja je 55 Kn a ja razumio 35...
E sad, mislio sam vratiti se na bonove i aktivirati si:
Simpa "Prejaka" s 1000 min razgovora i neograničenim SMS porukama prema svim mrežama i 1GB prometa za 50 Kn mjesečno.
Ili Tarifa Šalji & surfaj + opcije Noći (0 Kn/min od 19 do 7 unutar T-mobile za 10 Kn/mj) i Internet S (100MB prometa za 10 Kn/mj).
Ili pak tarifa Pričaj + Internet S
ili neka druga kombinacija...
T-mobile tarife za pretplatnike: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/pretplatnici/tarife-pojedinacne
T-mobile tarife i opcije za korisnike bonova: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/korisnici-bonova/tarife
Mana prelaska s pretplate na bonove je što bi mi u slučaju kupnje novog uređaja cijena uređaja bila veća, da nema toga davno bih se vratio na bonove.
Da je drugačija financijska situacija za mjesec-dva bih opet uzeo novi uređaj (mom Aceu će još malo dvije godine), no takvo je stanje da nisam u mogućnosti.
A i ponuda uređaja im je sada očajna, srednje klase uopće ni nemaju.
Što bi vi na mom mjestu izabrali? Kako bi ste si iskombinirali? Stvarno nisam pametan, a do T-Centra trebam otići sutra-prekosutra i to riješiti.
Unaprijed hvala na pomoći.