Pomozite mi odabrati tarifu [T-Mobile]

poruka: 12
|
čitano: 17.660
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Pozdrav,

T-mobile ukida Mrak tarifu od 01.05. tako da do tada trebam promijeniti tarifu.

Opcije su mi:

- Ostajanje na pretplati, ali neka jeftina tarifa (do 50-60 Kn MAX) koja bi zadovoljavala moje potrebe.

- Prelazak natrag na bonove (nakon nekih 5-6 godina pretplate) + aktivacija nekih opcija/tarifa.

Recimo da bih trošio 30-50 Kn mjesečno (u prosijeku). Nekada možda i malo više.

Ono što trebam imati:

- Određen broj povoljnih SMS poruka, bilo besplatnih ili 15-30 lipa po SMS-u, recimo da u prosijeku pošaljem 30ak SMS-ova mjesečno.

- Nešto megabajta prometa (navikao sam na 25 MB Mrak tarife, zna mi zatrebati net a da nema Wifi). Ispod 25 MB ne bih.

- Povoljni pozivi barem prema nekoliko brojeva koje često zovem (svi su 098/099 na T-Mobile).

Uređaj koji imam je Samsung Galaxy Ace GT-S5830 i recimo da sam napredan korisnik (koristim sve što mobitel pruža i nemam dovoljno XD).

Zvali su me danas iz T-Mobile da mi kažu da se Mrak tarifa gasi i nudili su mi, ako sam dobro upamtio, neku tarifu za 30-35 Kn.

Ja tu tarifu ne nađem na njihovim web-stranicama, možda su mislili na "Plan za razgovore S" koja je 55 Kn a ja razumio 35...

E sad, mislio sam vratiti se na bonove i aktivirati si:

Simpa "Prejaka" s 1000 min razgovora i neograničenim SMS porukama prema svim mrežama i 1GB prometa za 50 Kn mjesečno.

Ili Tarifa Šalji & surfaj + opcije Noći (0 Kn/min od 19 do 7 unutar T-mobile za 10 Kn/mj) i Internet S (100MB prometa za 10 Kn/mj).

Ili pak tarifa Pričaj + Internet S

ili neka druga kombinacija...

T-mobile tarife za pretplatnike: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/pretplatnici/tarife-pojedinacne

T-mobile tarife i opcije za korisnike bonova: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/korisnici-bonova/tarife

Mana prelaska s pretplate na bonove je što bi mi u slučaju kupnje novog uređaja cijena uređaja bila veća, da nema toga davno bih se vratio na bonove.

Da je drugačija financijska situacija za mjesec-dva bih opet uzeo novi uređaj (mom Aceu će još malo dvije godine), no takvo je stanje da nisam u mogućnosti.

A i ponuda uređaja im je sada očajna, srednje klase uopće ni nemaju.

Što bi vi na mom mjestu izabrali? Kako bi ste si iskombinirali? Stvarno nisam pametan, a do T-Centra trebam otići sutra-prekosutra i to riješiti.

Unaprijed hvala na pomoći.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bonbon

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Pomozite mi odabrati tarifu [T-Mobile]
popo kaže...
Bonbon

Nije opcija. T-Mobile je, a kao "nije". Mojim ukućanima, rodbini i ostalima bilo bi me skupo zvati (više-manje svi su na T-Mobile 098/099).

17 godina
neaktivan
Tele2 Smart 35 kn

Za 35 kn mjesečne naknade imaš :

1000 minuta prema svima
1024 MB interneta
0,29 sms
0,29 uspostava

S tim da ako se odmah uclanis u klub novcic, mjesecno mozes dobit i 100-150 besplatnih sms-ova
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan

.. tesko da ce dobiti bonus na toj tarifi jer se trazi uplata minimalno 3x50kn .. iako ta tarifa 35 nije losa

edit: hm, moglo bi biti troskova i preko 50 kn mjesecno, s obziorm na naplatu sms i uspostave

pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 22:31 (fango).

0 1 hvala 0
18 godina

Ako sam zaboravio navesti DRUGI OPERATER NIJE OPCIJA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa i uredaji na pretplatu nisu nesto jeftini, tako da je najbolje "Prejaka" i Njuskalo/Slovenija :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina

Ok, bio sam danas u T-centru. I ima tarifa od 30 kn mjesečno. Sadrži 50 minuta razgovora prema svim mrežama, 50 besplatnih sms poruka i 1MB interneta.

Ovo s 1MB interneta je smijurija, to je čisto da se ima rezervu ako se slučajno uključi edge/3G.

Totalno jadna ponuda, NO ono što bi bilo moguće ako pređem na tu tarifu je podnošenje prigovora na to što su mi "pojeli" T-klub bodove čime bih vrlo vjerojatno dobio natrag svojih 9000+ bodova (6000 bodova je 200 Kn popusta pri kupnji novog uređaja). Što opet nije toliko loše.

Dakle glavne opcije su mi za sada:

- Prelazak natrag na bonove, tarifa Šalji&Surfaj + aktiviran internet S

- Prelazak na tu tarifu od 30 (s radijskom frekvencijom 35) Kn, problem je što se na njoj ne može aktivirati internet neki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja bi se nekako na tvom mjestu vratio na bonove,a mobitel mozda nabavio negdje drugo na oglasnicima,plus nisi obavezan placati svaki mjesec,kupis sebi bon kada tebi odgovara,ako ti zatreba nekad neka druga opcija aktiviras nju i nju koristis,ako slucajno zatrebas promjenu tafire i nju mozes promjenit takoder bez naodplate jednom koliko ja znam...{#}

EDIT: no za mene koji slabo trosim za mobitel nebi bila losa ni ova tafira za 30 kn jer mi je u njoj sve dovoljno,samo sto me tu smeta obaveza placanja svaki mjesec jer sam iance na bonovima...

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 16:28 (Tomo53nja).
18 godina
Tomo53nja kaže...

Ja bi se nekako na tvom mjestu vratio na bonove,a mobitel mozda nabavio negdje drugo na oglasnicima,plus nisi obavezan placati svaki mjesec,kupis sebi bon kada tebi odgovara,ako ti zatreba nekad neka druga opcija aktiviras nju i nju koristis,ako slucajno zatrebas promjenu tafire i nju mozes promjenit takoder bez naodplate jednom koliko ja znam...{#}

EDIT: no za mene koji slabo trosim za mobitel nebi bila losa ni ova tafira za 30 kn jer mi je u njoj sve dovoljno,samo sto me tu smeta obaveza placanja svaki mjesec jer sam iance na bonovima...

Ma da uz tu od 30 Kn mogu aktivirati nekakav internet paket za 10-20 Kn/mjesečno, to bi mi bilo taman. Ono, da ima npr 50-100-200 MB...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 16:56 (191x7).
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Ma da uz tu od 30 Kn mogu aktivirati nekakav internet paket za 10-20 Kn/mjesečno, to bi mi bilo taman. Ono, da ima npr 50-100-200 MB...

a ako trosis previse interneta i u ovoj tarifi od 30 kn ti je malo onda se ne isplati jer ces previse potrosit ako prekoracis MB  u tarifi...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 17:44 (Tomo53nja).
18 godina
Tomo53nja kaže...
191x7 kaže...

a ako trosis previse interneta i u ovoj tarifi od 30 kn ti je malo onda se ne isplati jer ces previse potrosit ako prekoracis MB  u tarifi...{#}

U toj tarifi ima samo 1 MB interneta a ja sam navikao na 25 MB u Mrak tarifi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice