"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.391
- |
- čitano: 6.160.701
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Honor Magic 7 Pro će navodno imati tandem OLED zaslon
Ekipa koja bi bila trenutna dobra kupnja kao alternativa Samsungu A25? Gledao sam model 6GB/128 GB koji se sada može nabaviti za 210 EUR.
Do sada nisam imao Samsung mobitel, ali mi se sviđa ideja da mogu kupiti 1 godinu star uređaj i još imati par godina nadogradnji.
Ono što je problem kod Xiaomija, Redmia i sličnih je što imaju samo 2 godine nadogradnji i taj mobitel je zaboravljen od strane supporta. Što je popularno sada u teritoriju cca 200 do 250 EUR?
Ekipa koja bi bila trenutna dobra kupnja kao alternativa Samsungu A25? Gledao sam model 6GB/128 GB koji se sada može nabaviti za 210 EUR.
Do sada nisam imao Samsung mobitel, ali mi se sviđa ideja da mogu kupiti 1 godinu star uređaj i još imati par godina nadogradnji.
Ono što je problem kod Xiaomija, Redmia i sličnih je što imaju samo 2 godine nadogradnji i taj mobitel je zaboravljen od strane supporta. Što je popularno sada u teritoriju cca 200 do 250 EUR?
Mi 11 kod mene, evo ga na listi za Hyper OS2. https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_11-10656.php
Mi 11 kod mene, evo ga na listi za Hyper OS2. https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_11-10656.php
Ostao sam lagano u šoku kada sam neki dan vidio da taj mobitel iz 2021. kao i njegov mlađi brat NE dobivaju Hyper OS i Android 14. Dobro za korisnike.
Korny, redmi serija je niža kategorija, pa je do sada podrška trajala 2 godine, a sada možda 3 (imam model iz 2023., a vidio sam negdje da će imati podršku još 2 godine, ukupno 3). Mi 11 je viša kategorija od redmi serije, i zapravo je ugodno iznenađenje.
Ovi novi Xiaomiji Mi serije (koja se više ne navodi kad se govori o modelu) 13 i 14 imat će dugu podršku. Ili barem 14, a uskoro i serija 15.
Zadnji mobitel mi je Realme 8. Imam ga 3 godine. Mobitel mi je više manje i dalje cool, ali želim proširiti horizonte i nešto što se neće nadograđivati samo godinu dana. Volim imati mobitele dulje razdoblje.
Stari mi je rabio svoj Samsung stariji tip nez ima ga godinama i bio mu je ok dok nije pao i otad ekran razbijen žut vjerujem da ga se ne isplati popravljati. Ima li neka alternativa možda i polovno za nekih 100tinjak EUR
Mogu naručiti i sa alija ili kako vec ako ima neka ponuda..
Hvala probacu jel tim redoslijedom kako si nabrojao kojl ne best buy ako nadjem iste ?
Hvala probacu jel tim redoslijedom kako si nabrojao kojl ne best buy ako nadjem iste ?
Poslao sam na PM...
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-13-pro-5g-12gb-512gb-dual-black.html
Što mislite o ovom mobitelu te mogu li nešto dobiti bolje za istu ili manju cijenu?
Nije mi hitno pa gledam možda da ga uzmem nekad kasnije oko Božića. Jesu li možda tada veći popusti?