Honor Magic V3

poruka: 68
|
čitano: 13.597
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 mjeseca
Re: Honor Magic V3
dax-lax kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Danas opet novi update . Sigurnosna zakrpa.

Kod mene za sad ništa. Još aktualan .175.

Btw, nije mi vrag dal mira pa sam uzeo osiguranje zaslona na uniqa webu. Nekak nemam povjerenja da će to durat dvije-tri godine bez nekog problema. 117e ispalo. Jebate, neko koristi telefon za te pare.

Šansa da ćeš koristiti to osiguranje je velika, tako da je ta cifra i više nego opravdana pogotovo u odnosu na koliko košta sam ekran.

8 godina

Pretpostavljam da si kupio osiguranje u slučaju da ga strgaš jer bi inače trebao biti pokriven unutar jamstva, zar ne?

Čitao sam po netu da ljudi imaju pravo na besplatnu zamjenu "unutarnjeg" sloja zaštite ekrana ako se odlijepi. Zna li tko da li je to slučaj i kod nas?

14 godina
Čitao sam o tome ali nisam uspio pronaći za hr ali računajući da je agramservis ovlašteni za honor, lakše se bilo odlučiti za dodatno osigurnje. Reddit je pun objava foldova i v3. Nekima nakon 2 tjedna samo zacrnilo sredinu zaslona bez da se folija uopće krenula odljepljivat, na što honor iz nekog razloga odbija garancije a ni samsung u nekim slučajevima nije bolji.
Telefon mi se dopada ali ako mi iz nekog razloga ne bi prošlo jamstvo, bacio bi ga u smeće instant.
8 godina

Nerealno mi je da bi odbili jamstvo u slučaju da se unutarnji ekran zacrni.. U Americi.. možda? Ipak u EU bi trebali imati nešto bolja prava po tom pitanju. 

14 godina
Ovlašteni se debiliziraju na dnevnoj bazi.
Evo jedne pričice iz prve ruke.
Stranka mi dođe sa z flip 4 jer se ne pali unutarnji zaslon, odnosno, pali se povremeno i onda radi dok ne ode u sleep pa opet ne radi i tako u krug.
Provjerim malo i na oko mob izgleda mint. Reko, ako imaš jamstvo, nosi ga u sams. Stranka odnese u sams i odbiju ga jer mob inače ima na unutarnjem okviru dva gotovo nevidljiva odstojnika na rubovima. Ono, 2-3mm x 1mm trakice koje su poprilično mekane i jasno je da će se samim otvaranjem i držanjem u ruci to brzo istrošiti/otpasti. Tako je i bilo. Na jednoj strani se razgnjecavila ta guma i otpao dio. Očito dovoljno da odbiju jamstvo.
Na kraju iskorišteno osiguranje zaslona, tokom kojeg je zamjenjen komplet zaslon. Nakon svega je uređaj odmah prodan.
8 godina
Thx na iskustvu. Nadam se da nećemo doći do toga.
Ontopic, kupio sam honor bežični punjač od 100w na mall hr za 71e. Zgodna stvarčica. Jedina mana je što je mob i dalje topao kad dođe do 100% a ostane na punjaču duze vrijeme. Možda je neki softverski bug.
14 godina
NNS- kaže...
Thx na iskustvu. Nadam se da nećemo doći do toga.
Ontopic, kupio sam honor bežični punjač od 100w na mall hr za 71e. Zgodna stvarčica. Jedina mana je što je mob i dalje topao kad dođe do 100% a ostane na punjaču duze vrijeme. Možda je neki softverski bug.

Sve si razmišljam kak ću ti odgovoriti na ovo pitanje pa tek sad skužih da se radi o bežičnom. Bežično punjenje uvijek ima neku provjeru. Po meni bi ti punjači trebali imati nfc tak da mogu pravilno komunicirati s telefonom a ne ovak na sensing. Barem ti s jakim izlazom.

Imam galaxy watch 4 i uvijek je lagano topal dok god je na punjaču, bez obzira kolko dugo nakon napunjenosti stajao na punjaču. 

Bežično punjenje je za poboljšati malo "quality of life", ali generalno je kitanac jer su gubitci u prijenosu dosta veliki, odnosno, da bi na v3 prenjeo 50w, iz štekera rokne jedno 70-80w.

15 godina
Honor Magic V3

Nikad me nisu privlačili bežični punjači i bežično punjenje, tako da samo žnjora i deri miško.

A što se tiče ekrana ako se nešto shebe, a nije moja greška ima da mi popravljaju samo tako, inače državni inspektorat pa da vidimo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

Baš sam provjerio u insignum koji je ovlašteni servis za Honor mobitele. Za zamjenu zaštitne folije unutarnjeg ekrana traže 60eur.
Ne znam ako se ista krene odljepljivati, da li bi to uvažili pod garanciju. 

Koliko vidim, vani uz kupnju v3 čak daju 6-12mj osiguranja na bilo kakvu štetu na ekranu dok kod nas ... ni spomena tome.

Sve mi više to osiguranje koje si kupio izgleda kao win, šteta što nisam znao za to na početku.

14 godina
NNS- kaže...

Baš sam provjerio u insignum koji je ovlašteni servis za Honor mobitele. Za zamjenu zaštitne folije unutarnjeg ekrana traže 60eur.
Ne znam ako se ista krene odljepljivati, da li bi to uvažili pod garanciju. 

Koliko vidim, vani uz kupnju v3 čak daju 6-12mj osiguranja na bilo kakvu štetu na ekranu dok kod nas ... ni spomena tome.

Sve mi više to osiguranje koje si kupio izgleda kao win, šteta što nisam znao za to na početku.

Vani imaš pravo na dvije zamjene unutarnje folije kroz trajanje od dvije godine. Vani ima i opcija honor care koje ovdje nema. 

Za sad odljepljivanje folije po njima nije reklamacija a dokazati da je ekran popustio zbog odljepljene folije je malo teža igra. Možda se za taj dio bolje obratiti direktno honoru pa će oni urgirati gdje treba. Bar se nadam.

Izgleda da u svakoj državi malo drugačija pravila oko toga. Iskreno, jamstvena pravila za v3 nisam pročitao. Čak ih ni ne nalazim na webu da pustim kroz gpt za ključne podatke. 

Negdje sam vidio da onaj huawei kaj se na 3 savija ima napomenuto da se na jakoj hladnoći ne savjetuje otvaranje telefona. Obzirom na konstrukciju, slojeve zaslona različitih materijala, bojim se da je i kod ovog ista priča. 

Još će puno vremena proći dok materijal izrade savitljivog zaslona ne bude kak se spada i bez brige. Za V3 znam da će nekad unutarnji zaslon parnut ali ne očekujem to baš skoro. Vidjet ćemo.

15 godina
Honor Magic V3

Opet novi update. Honor ga baš redovno update-a. Svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stigao mi magic os9 (andr 15).
Kaj nije to planirano tek kroz u prvom ili drugom mjesecu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Nemam pojma, nisam gledao ažuriranja, ali Honor ga rastura, svaka čast, software se brutalno i redovno ažurira.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Došao danas i na moj mob OS9

Bome fino promjena. Svaka čast Honor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Ovaj Honor je čudo, sad na ovom Magic OS9 sa Android 15 baterija mi još duže traje. Može mi skoro cijela 2 dana izdržati bez poblema. 80% koristim veliki ekran za Netflix, igre i surfanje. Brutala. Najbolja baterija na mobu koju sam imao. Svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Honor Magic V3

Ja ga uredno 2 puna dana uspijem izgurat s time da ostane još 15-20% a punim ga do 80. Ako usporedim s22 ultru i s23+, to se uopće ne može u isti koš strpati a također je u pitanju oko 5k mAh kapacitet. SW.

Jedina stvar koja me jebe od početka je virtualna tipkovnica u kombinaciji s maskicom koja je stigla s mobom. Maskica je poprilično uzdignuta po lijevom bridu i sigurno više od 50% pokušaja ukucavanja slova "A" završi nešto drugo jer prst udari u case.

Ako maknem taj prednji okvirić, guli se folija na prednjem zaslonu. Šteta jer je maskica baš topčina

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...

Ja ga uredno 2 puna dana uspijem izgurat s time da ostane još 15-20% a punim ga do 80. Ako usporedim s22 ultru i s23+, to se uopće ne može u isti koš strpati a također je u pitanju oko 5k mAh kapacitet. SW.

Jedina stvar koja me jebe od početka je virtualna tipkovnica u kombinaciji s maskicom koja je stigla s mobom. Maskica je poprilično uzdignuta po lijevom bridu i sigurno više od 50% pokušaja ukucavanja slova "A" završi nešto drugo jer prst udari u case.

Ako maknem taj prednji okvirić, guli se folija na prednjem zaslonu. Šteta jer je maskica baš topčina

Da baterija je brutala. I također me zeza ta prednja maskica i tipkanje jer je podosta izbočena, ali stoički trpim i neću ju skidati jer je odlična.

14 godina
Honor Magic V3

Iako nije vezani uz temu (a ne otvara mi se V2 tema) htio bi pitati. Imam Honor Magic V2. Folija na prednjem zaslonu mi se malo poterala "par milimetara" i ušao je zrak. Dali se ona smije micati i uredno zamjeniti drugom ili ne?

0 0 hvala 0
3 mjeseca
Gale92 kaže...

Iako nije vezani uz temu (a ne otvara mi se V2 tema) htio bi pitati. Imam Honor Magic V2. Folija na prednjem zaslonu mi se malo poterala "par milimetara" i ušao je zrak. Dali se ona smije micati i uredno zamjeniti drugom ili ne?

Mislim da ne kao i kod Samsunga, vidi sa servisom koliko bi došlo da oni to riješe (još bolje ako je pod jamstvom), ali nemoj sam, barem ne sada..

15 godina
dax-lax kaže...
Stigao mi magic os9 (andr 15).
Kaj nije to planirano tek kroz u prvom ili drugom mjesecu?

Stigao je i meni isti dan na Magic 6 PRO

14 godina
Evo, nakon 3 i kusir mjeseca korištenja mogu reći da je OneUI jedno stepenicu iznad MagicOS-a, po mom iskustvu. Jednostavno flow nije na razini. Svako malo se osvjestim da mi neka radnja zasmeta ili traži dodatan korak.
Možda sam samo ostario i nevoljko mjenjam os.
Planiram još malo koristit V3 ali mi se čini da će ići na bubanj ili zamjenu za neki S.
Najveći bonus v3 je kaj mu batka ubija sve drugo kaj sam koristio a još zanimljivije je da na Magic6pro traje kraće iako je dosta veća i ima samo jedan zaslon za napojit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 21:02 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...
Evo, nakon 3 i kusir mjeseca korištenja mogu reći da je OneUI jedno stepenicu iznad MagicOS-a, po mom iskustvu. Jednostavno flow nije na razini. Svako malo se osvjestim da mi neka radnja zasmeta ili traži dodatan korak.
Planiram još malo koristit V3 ali mi se čini da će ići na bubanj ili zamjenu za neki S.
Najveći bonus v3 je kaj mu batka ubija sve drugo kaj sam koristio a još zanimljivije je da na Magic6pro traje kraće iako je dosta veća i ima samo jedan zaslon za napojit.

Ja sam se primjerice brzo navikao na Magic OS i ne fali mi puno  OneUI.

Ima čak i onaj sidebar sa obje strane za brzi pristup aplikacijama, circle to search sa zglobom prsta mi se sviđa.

Možda mi fali double tap to lock ali Honor ima ikonicu za zaključavanje ekrana koju sam jednostavno postavio na dno ekrana gdje je uvijek dostupna.

Sve u svemu brzo sam se navikao i ne fali mi puno OneUI.

Baterija je bomba, moja se puni do 80% i i dalje je bolja nego na S23U a 66w punjač ju pravo brzo napuni.

Otisak prsta sa strane radi savršeno, bez greske dok onaj na S23U i nije bio takav. Ok ajde imao sam kaljeno staklo, možda do toga ali opet ovaj radi savršeno.

Ovo je moj prvi foldable i ja jedino eto nisam siguran jesu li foldable mobiteli sa mene jer sve više gledam kao idući mob Magic 7 RSR.

15 godina
dax-lax kaže...

Da zanimljivo je da korisnici Samsunga i Apple-a jednostavno obožavaju njihove OS-ove, ne svi, ali većina ne može bez njih i zato ostaju na njima, koliko god i drugi OS-ovi su dobri, ali ih ne mogu "prežvakati".

Meni je MagicOS odlično sjeo zato jer sam obožavao Huawei i njihov OS, a Honor je iskreno samo njihova podružnica sa Google servisima.

Uglavnom V3 mi je tako dobro sjeo da ću ga imati dok mu se boje ne rastope na ekranu . Prezadovoljan sa uređajem, sve radi super, ekrani su super, baterija je van pameti (2 dana bez problema izdrži, a 90% koristim unutarnji veliki ekran), brzo punjenje (Samsung i Apple ne znaju šta to znači - na sveopću žalost). Da ne bi mislio da ne volim Samsung prije V3 sam imao S23U i bio je dobar, ali V3 je nešto van pameti za mene.

St0ka kaže...
dax-lax kaže...

Ja sam se primjerice brzo navikao na Magic OS i ne fali mi puno  OneUI.

Ima čak i onaj sidebar sa obje strane za brzi pristup aplikacijama, circle to search sa zglobom prsta mi se sviđa.

Možda mi fali double tap to lock ali Honor ima ikonicu za zaključavanje ekrana koju sam jednostavno postavio na dno ekrana gdje je uvijek dostupna.

Sve u svemu brzo sam se navikao i ne fali mi puno OneUI.

Baterija je bomba, moja se puni do 80% i i dalje je bolja nego na S23U a 66w punjač ju pravo brzo napuni.

Otisak prsta sa strane radi savršeno, bez greske dok onaj na S23U i nije bio takav. Ok ajde imao sam kaljeno staklo, možda do toga ali opet ovaj radi savršeno.

Ovo je moj prvi foldable i ja jedino eto nisam siguran jesu li foldable mobiteli sa mene jer sve više gledam kao idući mob Magic 7 RSR.

Također sam imao S23U prije V3 i V3 mi je dvostruko bolji. Jednostavno mob po mojoj mjeri. Također mi je ovo prvi foldable i moj zaključak je da se nakon ovoga se više ne vraćam na obični candy bar mob. Jednostavno meni ovaj format moba nudi više i iskreno više ne mogu bez njega. Razmazio me je 

14 godina

Dobro, nećemo se vređat 😂

V3 ima problem jednak kao i svi foldovi.
Vanjski zasloni su nešto manji dok su unutarnji kvadrat i to mi sveukupno za youtube, koji najviše koristim, gubi smisao jer npr s23u može prikazati veću sliku zbog ustaljenog formata medija.
Površinom je v3 mnogo veći i tu nema dileme za igre, dva otvorena app-a istovremeno
Za bateriju i punjenje sam rekao da su top.
Kažeš da ti se OS sviđa jer je gotovo isti huaweijevom s google-om. Taj dio razumijem, no meni huaweijev emui nije sjedao.
Bio je čak jedini razlog zašto nisam nabavljao njihove telefone.

Otisak na tipki zaključavanja mi je s vremenom postao tlakica. Ne onoliko koliko sam se bojao u početku ali znam radit nešto, lemit, hoću ga otključat dok leži na stolu ali smrad ne prihvaća iz treće. Radije se vuče po stolu. Onda ga moram dić i otključat.
Recimo, M6p/7p imaju to mnogo bolje složeno s pravim 3d face unlock senzorom. Za sad samo oni i apple.
Kaj se foldova tiče, najbolje mi djeluju in-display otisci na vanjskom i unutarnjem zaslonu kao kod vivo x fold 3 pro.

Malo ću se još saftat s ovim pa vidim kaj ćemo dalje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2025 11:36 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...
Dobro, nećemo se vređat 😂

V3 ima problem jednak kao i svi foldovi.
Vanjski zasloni su nešto manji dok su unutarnji kvadrat i to mi sveukupno za youtube, koji najviše koristim, gubi smisao jer npr s23u može prikazati veću sliku zbog ustaljenog formata medija.
Površinom je v3 mnogo veći i tu nema dileme za igre, dva otvoren
Za bateriju i punjenje sam rekao da su top.
Kažeš da ti se OS sviđa jer je gotovo isti huaweijevom s google-om. Taj dio razumijem, no meni huaweijev emui nije sjedao.
Bio je čak jedini razlog zašto nisam nabavljao njihove telefone.
V3

Otisak na tipki zaključavanja mi je s vremenom postao tlakica. Ne onoliko koliko sam se bojao u početku ali znam radit nešto, lemit, hoću ga otključat dok leži na stolu ali smrad ne prihvaća iz treće. Radije se vuče po stolu. Onda ga moram dić i otključat.
Recimo, M6p/7p imaju to mnogo bolje složeno s pravim 3d face unlock senzorom. Za sad samo oni i apple.
Kaj se foldova tiče, najbolje mi djeluju in-display otisci na vanjskom i unutarnjem zaslonu kao kod vivo x fold 3 pro.

Malo ću se još saftat s ovim pa vidim kaj ćemo dalje.

Ma nisam mislio vređati

Kužim ja tebe totalno, nekome kad se navikne na jedan OS teško prelazi i prihvaća drugi i to je ok, sve je stvar navike.

Meni su pak više "sjeli" ovi kineski OS-ovi, nego pak Samsung, iPhone nisam ni koristio tako da ne mogu za njega niti govoriti.

Uglavnom, šta ti paše to treba i koristiti, ipak je mob nešto što se često koristi tokom dana i uređaj treba odabrati za ono šta ti naj više odgovara.

Ja pretežno igram igre, gledam Netflix, Youtube i srfam po netu, a za to po meni nema boljeg od foldable uređaja. V3 je tanak, a baterija je teška brutala upareno sa skoro 8" unutarnjim ekranom nemam šta više tražiti dalje.

14 godina
Honor Magic V3

Ima netko ideju kolko cca vrijedi taj telefon?

Kupljen 12.10.24., jamstvo 24 mjeseca klasično + 24mj dodatno osiguranje zaslona za svaki slučaj. 

Uređaj je, moglo bi se reći u mint stanju. Maskica ima na kožnom čošku 2mm wear. Pretpostavljam od hlača jer nema od čega drugog. Za sad nije pao ni jednom. Nadam se da će tako i ostati. 

Uz njega ide i 88w scp Huawei/Honor punjač combo usb-a/usb-c. Originalni kabel c-c nisam ni vadio iz kutije.

Može i prodaja ali radije bi zamjenu za neku ultru. Nije bitno 24 ili nova 25. Nadoplate ovise o kombinaciji, naravno. Čak bi i magic 7 pro mogao u kombinaciju ali preferiram Samsung.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Honor Magic V3

bok, jel imate kakve tips and tricks za V3? taman mi jučer došao ..perko A1 uzeo na promociji za 750€. što mislim da je vrhunska cijena za takav uređaj.

zasad prvi dojam je odličan. imao sam kratko prilike imat V2 ali V3 je skroz drugi nivo

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
V3 je top ja bi ga uzeo sebi samo minje preskup. 750€ je top cijena

0 0 hvala 0
14 godina
Kojom forom si došao do opcije za 750€?
Proletio kroz komplet a1 ponudu u svim kombinacijama i ne nalazim ni približnu cijenu. Neka poslovna mega tarifa?
13 godina

Vjerojatno je gledao i mislio na ovo: 

Link na A1 ponudu

Pucaaaajjjj :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 12:09 (bNeo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice