Google Pixel 4
- poruka: 253
- |
- čitano: 32.856
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Za ekipu koja je naručivala s njemačkog storea, koliko vas je ukupno koštao mobitel s poštarinom i svim ostalim troškovima?
EDIT: mislim na Pixel 4a
Za ekipu koja je naručivala s njemačkog storea, koliko vas je ukupno koštao mobitel s poštarinom i svim ostalim troškovima?
Ja za 5-icu nisam imao nikakvih dodatnih troškova osim mailboxa.
Na media marketu je pixel 4a trenutno 300e: https://www.mediamarkt.de/de/product/_google-pixel-4a-128-gb-just-black-dual-sim-2680264.html
Ja da znam kako, naručio bih ga...
Na media marketu je pixel 4a trenutno 300e: https://www.mediamarkt.de/de/product/_google-pixel-4a-128-gb-just-black-dual-sim-2680264.html
Ja da znam kako, naručio bih ga...
Imaš mailbox.de koji ti je posrednik, tamo napraviš račun s svojim podacima i oni ti na mail pošalju (fiktivnu/njihovu) adresu koju upisuješ u podatke o dostavi na mediamarketu. Oni dobiju paket i proslijede ga tebi. To se plaća dodatno.
Izgleda da je ipak nedostupan (valjda je rasprodano), kad ga dodam u košaricu ne mogu doći do naplate...
Delivered to: different person present.
Sad čekam da se javi mailboxde... Napeto 😁
Delivered to: different person present.
Sad čekam da se javi mailboxde... Napeto 😁
Ja to nisam imao , ali to je sada do dostavne službe i to je glupost, točno znaju što je mailbox.. si napisao mailboxde.com,svoje ime i adresu pod address1?
da, moje ime pod address 1 a mailboxde pod adress 2
Stiglo danas GLS-om!
Hvala na pomoći!
Pixel 4a 340,40€ (Google store)
Dostava 12,28€ (Mailboxde)
i to je to.
Pixel 4a 340,40€ (Google store)
Dostava 12,28€ (Mailboxde)
i to je to.
Znaci po svemu, Mailbox ipak radi, ali pod ime samo treba staviti moje ime i prezime i adresu koju mailbox daje, i to onda prolazi o dolazi doma?
Znaci po svemu, Mailbox ipak radi, ali pod ime samo treba staviti moje ime i prezime i adresu koju mailbox daje, i to onda prolazi o dolazi doma?
Pod ime samo svoje ime i prezime, a pod adresu 1 staviš mailbox.de i svoje ime i prezime i id a pod address 2 staviš ulicu i broj.