Externe baterije - power bank
- poruka: 844
- |
- čitano: 284.986
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Samo jedna napomena za sve one koji ne znaju taj podatak a kupuju powerbank da pravi kapacitet powerbanka mjeriš tako da pomnoži nazivni kapacitet kojeg proizvođač navodi sa 65 % , dakle
10000 mAh x 65% = 6500 mAh .
Što se više puni /prazni smanjuje se njegov kapacitet konverzije a o kvarovima elektronike na njima da se ne priča , nekoliko Xiaomi i Baseus PB mi je crklo u to nakon isteka garancije koja je max. 6mj. a kod Kineza 3 mj.
Samo jedna napomena za sve one koji ne znaju taj podatak a kupuju powerbank da pravi kapacitet powerbanka mjeriš tako da pomnoži nazivni kapacitet kojeg proizvođač navodi sa 65 % , dakle
10000 mAh x 65% = 6500 mAh .
kako onda moj anker od 10.000mah napuni dva mobitela do 100% i još mu ostane 'štroma'
oba mobitela imaju 4000mah baterije, isprobano više puta dok je bio nov
desetak dana smo žena i ja zujali po amsterdamu, nekad jesmo punili sa 20-30% na 100%, ali par puta smo punili i skoro sa nule
💥💥💥💥💥
Pitanje za korisnike foruma iz Rijeke ...
Imam dva powerbanka od Baseus 30000 mAh koji se više ne mogu puniti za jednog mi je Banggood vratio lovu a za drugog nije jer je isteklo 90 dana garancije , pretpostavljam da je otišla elektronika na njima ,
pitam gdje bih mogao u Rijeci provjeriti isplati li se to popravljati ako se uopće i može , koji je to servis u Rijeci .
Hvala .