Prava potrošača - reklamacije, povrat, zamjena... izdvojena tema

poruka: 4.446
|
čitano: 1.996.948
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Prava potrošača - reklamacije, povrat, zamjena...

ne znam, u biti, pevex vjerovatno s isporukom nema nista, oni su samo izvjesili reklamu, a ovo sutiranje na relaciji hisense-gorenje je klasicna prica o odugovlacenju.

sve si super napisao, mogu im ja postaviti rok, 15.10, ili....

ali, to ili.... neizvedivo, neisplativo. 60e nekakve vrijednosti u novcu nece odvjetniku platiti ni dorucak, tako da je stvarno uzaludno.

traziti obestecenje, u vidu nekog novcanog iznosa, opet, kako ih "prisiliti"?

ja ne vidim nacina, osim onog sto smo se slozili da je neisplativo.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Prava potrošača - reklamacije, povrat, zamjena
Damir22 kaže...

ne znam, u biti, pevex vjerovatno s isporukom nema nista, oni su samo izvjesili reklamu,..

-samo izvjesili reklamu? :) .. kul kriterij.. nema samo u poslu.. kao da kažeš samo su izvjesili cijenu.. to je tad to, ne 'samo..'.

-no da, realno, odustati.. čak poželiš da nisi ni ispunio registraciju..

-a opet, pitanje.. što ako je manager upravo to planirao, reklamu koja ga ne košta ništa jer je u startu ne planira ispuniti, dati poklon.. a nitko kriv, .. što ako? .. jer posao ne vode tutleki, a ako ga vode tad netko treba snositi posljedice, kaznu.. tj to bi bila pravna država, čak kad je nešto greškom, npr pogrešna-niža cijena.. tad mora, a trgovina trošak može naplatiti od odgovornog-krivca.. itd.

-opet, sve zato jer inspektorata nakon pandemije nema.. i trgovci se osile, mogu.. možda čak i plan?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

samo da javim da inspektorat ponekad i riješi koji slučaj - slučaj riješen nakon godinu i pol

0 0 hvala 0
17 godina

Dakle još ima nade za moj slučaj.

Čekam tek 11 mjeseci.

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Prava potrošača - reklamacije, povrat, zamjena
ministar kaže...

samo da javim da inspektorat ponekad i riješi koji slučaj - slučaj riješen nakon godinu i pol

OPA. IPAK SE MICE!!!

Moj od prije 2g i dalje kiseli negdje.

9 godina

update, 2 mjeseca i dalje nista. da podsjetim, radi se o Hisense promociji i "poklonu" koji bi kupac trebao dobiti.

Definitivno they don't give a duck, znaju da im u osnovi niko nista ne moze, a da svijecom treba traziti ludjaka koji ce zbog mikrovalke od 50-60e pokrenuti privatnu tuzbu ili nesto.... i opet su nikakve sanse da ga nadjes.

naravno to ih uopce ne sprijecava da stalno reklamiraju nove akcije, poklone, povrate i slicno....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice