Ja sam dobio naručeni Hard disk i Matičnu u roku 3 dana odkako sam naručio.
Pa eto vi plačajte unaprijed karticom ,a zavrzlame. Ja sam fino stavio pouzećem ,kad stigne poštar platiš njemu i to je to.
Ja sam dobio naručeni Hard disk i Matičnu u roku 3 dana odkako sam naručio.
Pa eto vi plačajte unaprijed karticom ,a zavrzlame. Ja sam fino stavio pouzećem ,kad stigne poštar platiš njemu i to je to.
sve je stiglo jutros, onako kako sam i naručio.. nemam pojma zašto su mi slali mail naknadno sinoć da nema procesora i grafičke, ali uglavnom sve je stiglo, evo i slika
Ja neznam sta je njima. Prloslog cetvratka sam napravio narudbu i vec su sutradan napisali mail da je narudba obradena i da su djelovi naruceni ali od isporuke do dan dans nema jos nista. Jel imao kko takvih problema. stavio sam placanje prilikom pouzeca.
Jebote prije bi nesto dobio iz australije nego ovdje iz hrvatske.
Neznam koliko dugo ce takvim neozbiljnim ponasanjem zadrzati kupce. Ja sam se vec razocarao a mislio sam da u buduce kupujem samo kod njih!
jel mi mozes reci kada si tocno naruicio . meni se cini da me ovi vuku za nos. ja sam naruciio 29.12.2011. jos mi nisu nisti predali paket dostavnoj sluzbi.
Ja sam naručio pred novu godinu i stiglo mi 02.01.2012.Plaćao sam pouzećem i bili su brzi.
ja isto tako, samo mi je stiglo 3.1.
al nama dođe valjda u normalno vrijeme jer uzimamo samo jedan dio(bar ja jesam)
ja sam uzeo 5 komponenti, mozda zato. ali nije uredu necu dobiti sto posto do idecug ponedjeljka najvjervotnije ako ne i kasnije jer je u petak praznik pa vikend. javiti cu kako je proslo.
Narucio sam si kuciste coolermaster storm trooper koje kosta 1055 kn i u narudzbi mi pise da ne moram platiti dostavu a na njihovoj stranici pise da se dostava ne placa za artikle iznad 200 kn. Pa ako netko ima iskustva s artiklima izmedu 1000kn i 2000kn. Da se razumijemo nije problem tih 55 kn za dostavu ili koliko je vec
Ja sam isto narucio neki drek prije 5 dana.
Jos nije doslo, al nadam se da ce doc sutra, ipak su bila sv. 3 kralja i vikend.
Za pošiljke vrijednosti preko 1000 kn troškovi dostave se ne naplaćuju.
Narucio sam si kuciste coolermaster storm trooper koje kosta 1055 kn i u narudzbi mi pise da ne moram platiti dostavu a na njihovoj stranici pise da se dostava ne placa za artikle iznad 200 kn. Pa ako netko ima iskustva s artiklima izmedu 1000kn i 2000kn. Da se razumijemo nije problem tih 55 kn za dostavu ili koliko je vec
Za pošiljke vrijednosti preko 1000 kn troškovi dostave se ne naplaćuju.
Grijesis Haf932.
Troskovi dostave se ne naplacuju za posiljku vece vrijednosti od 2000 kuna.
Sve ispod se naplacuje.
evo bas sad upitao links podršku zašto oni i portio imaju istu ponudu nekih artikali i oni su mi odgovorili da posluju s portiom
da i? to se znalo otkad su otvoreni jer su prijavljeni na njihovu adresu -.-
Spori su dosta sa dostavom.Čekao sam zvučnike 10 dana, dok u drugim web shopovima čekam max 3 dana.Al ajd bilo je vrijeme blagdana pa je moguće da su bili u gužvi.
Spori su dosta sa dostavom.Čekao sam zvučnike 10 dana, dok u drugim web shopovima čekam max 3 dana.Al ajd bilo je vrijeme blagdana pa je moguće da su bili u gužvi.
Ja jednostavno ne preuzmem ako nije u dogovorenom roku, pa neka paze drugi put.
Da ne bi bilo zabune....
Prije cca 2 mjeseca u Linksu i Portiu je poštarina bila besplatna za narudžbe iznad 2000kn, a onda je to pomaknuto na granicu od 1000kn.
Da ne bi bilo zabune....
Prije cca 2 mjeseca u Linksu i Portiu je poštarina bila besplatna za narudžbe iznad 2000kn, a onda je to pomaknuto na granicu od 1000kn.
Istina, izgleda da nisu promijenili info na onom mom linku.
Sad sam pogledao i meni su naplatili posiljku ispod 1000 kuna 35 kuna, a ne 55.
Pozz! Jel se može preko e-maila naručit a platit tek kada stigne na vrata?
Pozz! Jel se može preko e-maila naručit a platit tek kada stigne na vrata?
Registriraj se na njihovoj stranici, odaberi što hoćeš kupiti i samo odaberi da ćeš platiti pouzećem.
Portio je Linksov odgovor na Protis i ostale balkanske one man shopove. Samo što iza Portia za servis i jamstvo stoji Links, pa se nećete natezati kao ja sa Protisom i na kraju odustati od natezanja i baciti u smeće nešto što je eto zabunom plaćeno jer traže minimalno 100kn za povrat, a vrijednost je bila 130Kn. Uglavnom, oko nove godine su imali (Portio) gužvu pa se zato čekala roba, a i radio je samo jedan dečko na tome, sada su dodali pojačanje pa će valjda biti bolje. Cijene su i dalje malo veće od Protisa, ali iskreno, moje negativno iskustvo i bahatost Protisa i sličnih govore mi: Links/ADM ako mi treba odmah, Portio ako mogu čekat dan dva. Ne reklamiram ih već govorim iz svog iskustva, to što bi neki da im Links prizna garanciju na vidljivi OC i neznanje pri kupnji to je divota. Jednom prilikom sam bio prisutan i nisam mogao vjerovati kakva ponižavanja je dečko na reklamacijama morao podnositi od "klijenta". Ja bih tom "klijentu" monitor strgao na glavi i dao otkaz...
PCijene su i dalje malo veće od Protisa
Ako plaćaš gotovinom, ali ako plaćaš kreditnom je Protis skuplji.
npr.
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050606178
ili
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050306757
Ja večeras uzeo 11 komponenata u Potiu pa ćemo vidjeti kad će stići. :)
Evo i ja nesto kupio u Portiu, 16.01. (ponedjeljak) sam narucio neke komponete, gledao sam da je sve sto narucujem iz Linksa, tj. da su oni dobavljaci, radi mozebitnog servisa.
Isti dan su mi poslali mail da je roba narucena od dobavljaca, u cetvrtak sam primio mail da je roba poslana,(kontam radi toga sto je na linksovim stranicama pisalo da VGA i hladnjak nema u ZG nego samo u Rijeci) a u petak mi je stigla. Platio sam dostavljacu prilikom preuzimanja, bez naknade postanskih troskova, sve jebilo spakovano u kutiji s stiropolom i jastucicima.
Cijene su im ok, medju najjeftinijim su trenutno, ali vidim da i Protis ih prati i snizava artikle lagano, uglavnom, nama kupcima je to dobra vijest.
Malo su spori sa dostavom, no usluga im je vrlo korektna, te artikli dolaze odlicno zapakirani.
Cijene su im ok, medju najjeftinijim su trenutno, ali vidim da i Protis ih prati i snizava artikle lagano, uglavnom, nama kupcima je to dobra vijest.
Još samo da svi kolektivno snize cijene diskova i gdje nam je kraj, ali to je neka druga tema. :)
Malo su spori sa dostavom, no usluga im je vrlo korektna, te artikli dolaze odlicno zapakirani.
Kako dostavljaju narudžbu komponenti za cijelu konfiguraciju?
Sve u jednom velikom paketu?
Nek napiše tko je naručivao.
Tnx
Još samo da svi kolektivno snize cijene diskova i gdje nam je kraj, ali to je neka druga tema. :)
Kako dostavljaju narudžbu komponenti za cijelu konfiguraciju?
Sve u jednom velikom paketu?
Nek napiše tko je naručivao.
Tnx
Kad nabave sve komponente od dobavljača to potrpaju u par kutija i pošalju ti.
Cisto informativno da pitam da li dostavljaju u BiH, ako da isplati li se uopste?
Cisto informativno da pitam da li dostavljaju u BiH, ako da isplati li se uopste?
Ne.
Dostava je samo za RH.
Zanima me kako je roba zastićena u prijevozu,jeli paket čvrst,jeli otisnuta cijena naručenog proizvoda na tom paketu itd?