Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.454
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Portio informatika
Hacker002 kaže...

35kn poštarina? bila je 55 pa 45 pa 55..sad 35..ko tu koga? {#}

volan košta 377kn.. platio bi karticom..

i kolko bi mi onda naplatili poštarinu?

35

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

35kn poštarina? bila je 55 pa 45 pa 55..sad 35..ko tu koga? {#}

volan košta 377kn.. platio bi karticom..

i kolko bi mi onda naplatili poštarinu?

35, snizili su, a 45 nikad ako se dobro sjecam. Procitaj uvjete.

Ofc.
17 godina
Portio informatika

hvala svima, ak je tak ko što kažete onda mislim da je to to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portio informatika

Zanima me ako netko zna, da li je moguće specificirat drugu adresu dostave i npr. osobe koja će to preuzet? pitam jer se želim registrirat, komponente će se uzimat preko tvrtke pa mi je potrebno da na računu piše ime,adresa,oib itd tvrtke radi naravno knjigovodstva a ne ta adresa gdje će se dostavljat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

evo ja jucer isprobao,uzeo scythe mini amp i zvucnike posebno,bas me zanima kad ce stici :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portio informatika

xfx 6870 stigla!

sve fino zapakirano, presretan sam :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

xfx 6870 stigla!

oces mi reci kad si naručio tj. kolko im je trebalo da dodje to do tebe?? i kad je došlo ujutro ili navecer jer me malo brine - radim do 15-16 pa neznam kaj se dešava u slučaju da nikog nema kod kuce!!!

ja sam danas naručio puno stvari zapravo sve komponente proc, matičnu, grafu, ram, napajanje itd.... možda snimim neki filmic da pokažem ljudima kak to izgleda dok dodje itd....

13 godina
neaktivan
Qneb kaže...
djdomi kaže...

xfx 6870 stigla!

oces mi reci kad si naručio tj. kolko im je trebalo da dodje to do tebe?? i kad je došlo ujutro ili navecer jer me malo brine - radim do 15-16 pa neznam kaj se dešava u slučaju da nikog nema kod kuce!!!

ja sam danas naručio puno stvari zapravo sve komponente proc, matičnu, grafu, ram, napajanje itd.... možda snimim neki filmic da pokažem ljudima kak to izgleda dok dodje itd....

Meni su ovi iz Portio web shopa poslali da stiže u roku 2 ,max 3 dana. Ja sam naručio djelove ,tako da ih očekujem sutra.

Mislim da oni šalju overseas expressom ,ako ne stigneš podić vjerovatno ćeš morat zvat overseas i pitat za tvoju pošiljku i sam otić po nju.

17 godina
neaktivan
Qneb kaže...
djdomi kaže...

xfx 6870 stigla!

naručio sam u subotu, potvrdili su mi u ponedjeljak i došlo je u utorak, ne znam kad, nisam ja pokupio paket.

al, dakle, dostava je u roku 24h

15 godina
Qneb kaže...
djdomi kaže...

xfx 6870 stigla!

Mene su zvali na mobitel prije nego što je došao jer mi nije jednostavno naći kuću. Mislim da kad naručivaš možeš napisati nekakvu poruku pa možeš dodati da ti dostave poslje 4 sata.

13 godina
odjavljen
Portio informatika
Ja sam morao dodatno platiti da mi dostave u željenom vremenu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo vidis ja sam narucio u ponedjeljak oko 5 sati,potvrda je dosla u utorak ujutro,a posiljke unutar 24 sata nije bilo (udaljenost 50ak km)....tak da se nadam da ce moja sutra stic

EDIT(da se ne pod postam):

Dobio sam mail nakon 3 dana da nemogu nabaviti od dobavljaca taj artikal,zelim li zamijeniti za neki drugi item ili sto....steta,veselio sam se tim zvucnicima

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 12:10 (b0.0ster).
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Ja sad gledam sudski registar i vlasnici i linksa i portia su isti, ista adresa registracije firme, moguče da je to "virtualna" tvrtka od Linksa da potuče konkurenciju.

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

Ja sad gledam sudski registar i vlasnici i linksa i portia su isti, ista adresa registracije firme, moguče da je to "virtualna" tvrtka od Linksa da potuče konkurenciju.

Upravo tako.

13 godina
neaktivan
Portio informatika

Ja sam stvari narucio prekjucer navecer,jucer su mi ujutro u 8 potvrdili narudzbu i sad ocekujem robu:-) iskreno lud sam ,nemogu se docekat:-) nadam se da bude sutra jer danas vise tesko da bude!!

još ništa lud sam lagano :-D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 16:27 (Qneb).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portio informatika

ja bi kupio sad nakon vikenda maticnu i procesor.......isporuka u 24 sata  nakraju je ili nije ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovisi , uglavnom dok ti zaprime naruđbu jave ti da su ju zaprimili i da ti roba stiže u roku 2-3 radna dana (barem je tako bilo u mojem slučaju) 

15 godina
neaktivan
Qneb kaže...

ovisi , uglavnom dok ti zaprime naruđbu jave ti da su ju zaprimili i da ti roba stiže u roku 2-3 radna dana (barem je tako bilo u mojem slučaju) 

hvala, javi na mail ?? na to mislis ?

13 godina
neaktivan
atom kaže...
Qneb kaže...

hvala, javi na mail ?? na to mislis ?

da da na mail ti sve jave! uglavnom ako te kaj zanima samo im napišeš odgovaraju relativno brzo 

13 godina
neaktivan
Dostava im bas i nije 24 h. U mom slucaju graficka kartica narucena 14, placena 15.12. (transfer iste banke, tak da im je lova odmah prebacena na njihov racun) do danas nikakav mail, a pitao sam ih gdje je zapelo! Na njihovoj stranici pod statusom narudzbe pise neisporuceno!
Javim kad/ak stigne.
13 godina
neaktivan

Evo meni sve stiglo i zadovoljan sam !!! uglavnom trebalo im je 2-3 dana da pribave se komponente i od trenutka kad su mi poslali ( o tome su me obavjestili putem maila ) trebalo mi je manje od 24 h da mi stigne 20 kg komp opreme doma :-D

14 godina
Portio informatika

Evo ja sam naručio cijeli komp u Portiu (sa periferijom) u nedjelju, u ponedjeljak su potvrdili, a u četvrtak bi trebalo stići.

To što vi pričate za dostavu od 24h je li-la jer Portio je web shop koji samo prosljeđuje narudžbe. To znači da kad oni zaprime vašu narudžbu oni je šalju Linksu,  a pošto Links ima 9 poslovnica diljem Hrvatske sigurno treba bar jedan dan da se te komponente "skupe" jer nisje svagdje sve raspoloživo, zatim oni to sve pošalju - +1dan.  

Uglavnom ako naručujete komponentu ili dvije to odmah znači da će vam i prije stići, što nije slučaj i sa hrpom komponenti kao kod mene. Uostalom možete pogledati na Linksovoj stranici raspoloživost u Zagrebu, to bi značilo da će komponenta stići u roku 24h. 

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

jel ti stiglo sve u četvrtak? ja sam naručio u srijedu burazu (skoro) cijelu konfu i sebi gpu i case.. budem slike postavio čim dođe ;) nadam se da će mi doći u utorak pošto je sutra neradni dan :S

http://www.youtube.com/watch?v=Hk4fXsUZQWw
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

Naručio sam u dvije narudžbe. Jedna je stigla u četvrtak,a druga u petak.

Tvoja možda stigne u utorak ili pak srijedu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Portio informatika

pazi ovo!

ja danas pošaljem mail u 13.25h sadržaja:

dobar dan, možete li mi reći status moje narudžbe, gdje je zapelo? naručio sam prije tjedan dana... nadam se skorom dolasku kurirske službe isto kao i vašeg brzog odgovora na ovaj mail

i dobijem odgovor u 13.40h

Poštovani, danas Vam šaljemo paket dostavnom službom Overseas

sav sretan, nakon tjedan dana tišine i iščekivanja dobijem novi mail prije 2h (slika), da kao, nema procesora i grafičke kartice. odmah odem provjerit na stranicu i stvarno, grafička nije dobavljiva, procesora uopće nema na listi. sada prije 15min vidim da je opet grafička dobavljiva.. uglavnom, moram priznati da sam sada nakon tjedan dana razočaran dućanom, predugo se čeka, nema telefona, vrlo neprofesionalno se ponašaju da mi tek nakon tjedan dana jave da nema procesora ili grafičke kartice.. da bi sada na stranici opet bila grafička navedena.. možda sam baš naletio ja na loše iskustvo, ali moja poruka je: držite se ADM-a

status narudžbe status narudžbe
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 19:58 (kuleee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

Ma nisu neprofesionalni, već oni ovise o Linksu. Links prvo zadovolji svoje kupce, a onda dolazi na red Portio. Je da su spori, ali ipak je to webshop objasnio sam neke stvari u vezi toga kako funkcioniraju gore. Ja svoj disk čekam već 2 dana, baš me zanima kad će stići.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

ma i ja sam malo uzrujan pisao prošli post, radi tolikog kašnjenja i onda objave da ne mogu dobiti što želim.. cijene su im vrlo dobre, ali i dalje mislim da se ne isplati šparati 100-200kn da bi se čekalo tjedan dana više nego u ADM-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja se nemam što žalit na brzinu. Naručio sam 26.12, na neradni dan, jučer ujutro su mi poslali mail da će mi isporučit kroz 3-4 dana, pa su mi odma popodne poslali da je isporučeno,i jutros stiglo i to u šibenik.
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Narucio sam jucer Steelseries 4H i danas u 13 sati mi dosao paket.

INTEL-FTW ------ AMD-RIP

2 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

ma nadam se da će mi sutra stići barem nešto od dijelova, ako već ne sve.. jer je naručen komp za buraza, ali sam ja sebi naručio case i gpu.. sad, pošto gpu piše da je ponovno dobavljiva, nadam se da ću ju dobiti sutra.. a onda procesor mogu naknadno uzeti, ako samo on ostane problematičan

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice