za kolko para bi mogo prodati samsung SyncMaster 710v?
vidio sam prevelike i premale cijene za tog monitora, pa sada vas pitam kolika bi bila najbolja cijena za prodavanje tog monitora, dobro je očuvan, nema ogrebotina niti oštečenja...
za kolko para bi mogo prodati samsung SyncMaster 710v?
vidio sam prevelike i premale cijene za tog monitora, pa sada vas pitam kolika bi bila najbolja cijena za prodavanje tog monitora, dobro je očuvan, nema ogrebotina niti oštečenja...
šta nema niko pojma?
Pa reci prvo koliko je star,koliko si ga bio platio...
platio sam ga 0 kuna (zato neznam bubnut cijenu prosječnu za polovno čudo), nije maznut, neznam točno koliko je star al otprilike je godinu dana star...
platio sam ga 0 kuna (zato neznam bubnut cijenu prosječnu za polovno čudo), nije maznut, neznam točno koliko je star al otprilike je godinu dana star...
a šta da radim sa njim, dobio ga besplatno, a imam bolji monitor od njega doma...
a šta da radim sa njim, dobio ga besplatno, a imam bolji monitor od njega doma...
ma tako sam nešto i ja mislio, čak sam mislio do 800 dogurat, al treba pokušat pa vidit...
Da ne otvaram novu temu, moze procjena za Samsung t200 hd , 20'' lcd/tv ,garancija jos godinu dana
itko?
da samo koliko bi u najboljem slučaju mogao dobit za njega?
a soma sigurno
a da je bar tako , nek jos neko rece misljenje ako nije problem i ide na prodaju
Syncmaster 943nw, jedan mrtvi piksel, ali skroz u donjem lijevom ćošku - u samom trayu, tak da ne smeta pri radu. Koliko bi se moglo dobit, jel sam vidio svakave cifre?
Garancija istekla...
zasto si to stavio tu, ta tema je otvorena prije 2 godine, stavi pod podforum oglasnik i tamo ces u roku sat vremena dobiti procjenu :)))
Greška u koracima, tek sad vidim.