LCD monitor

poruka: 7
|
čitano: 1.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LCD monitor

Sorry ako ponavljam temu, ali me zanima vase miljenje u vezi kupnje monitora.

Nedavno sam kupio novi komp pa bi sad htio i zamijeniti stari monitor, e sad mene prvo zanima koja velicina monitora bi mi najbolje odgovarala s obzirom da imam grafu HD4890, i najviše me muci odabir omjera stranica 16:9 ili 16:10. Racunalo mi pretezno sluzi za igre i gledanje filmova.

Za monitor bi dao najvise nekih 1600kn

Unaprijed hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LCD monitor

za te novce imaš veliki izbor, a obzirom na dobru grafičku mislim da se ne isplati uzimati

ništa ispod 22", a možeš čak uzeti i 23"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LCD monitor

Mozda neka preporuka?

16 godina
neaktivan
LCD monitor

a gle, sada će ti ekipa počet pametovati kako je samsung bolji od LG-a a HP bolji od sony-a a BenQ bolji od kaj ja znam čega,

ali sve se to radi u kini ili tajlandu i sve je to isti qurac....

ja osobno imam LG 20" i zadovoljan sam, na poslu imam 22" nekog asusa i isto sam zadovoljan pa ti vidi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LCD monitor

I ja sam si mislio piknuti jednog LG-a recimo 22" ili 23" al neznam dal da uzmem 16:9 ili 16:10

Neki kazu da je bolje jedno neki da je drugo....

16 godina
neaktivan
LCD monitor

što se tiče LG-a ja sam zadovoljan i mogu ga preporučiti, nakon 2,5 godine nema niti jednog mrtvog piksela, samo sam malo povećao oštrinu, a radi cijeli dan

s druge strane frend je uzeo samsunga i bio je 2 puta na servisu jer tu seriju nisu mogli dovoljno kvalitetno napraviti koliko je bila potražnja, ona T serija je u pitanju

mislim da ne možeš promašiti nikako, uzmi ga što većeg možeš jer imaš dobru grafu a monitor se kupuje jednom u 6 godina (valjda)

samo mi nekako taj BenQ ne leži.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LCD monitor

Ja bih ti preporucio ove monitore sa 16:10 omjerom. Za komp mi je to nekako prorodnije, ovaj 16:9 zbilja previse rastegne sliku. Nije to bed za filmove, ali za obican rad na racunalu mislim da zahtjeva dosta privikavanja.

Btw, za marku i model mislim da nemozes fulat sa 1600kn za 22" ili 23". Razlike medju monitorima vidis tek izravnom usporedbom, osim ako si ekspert u podrucju....

Ja imam philips brilliance 220cw kupljen u technomaxu za 1500kn. Sasvim zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 23:45 (The Godfather).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice