Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 22.392
|
čitano: 7.643.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Koji monitor kupiti
awerwqrqqwrsaafawrgagt kaže...

Pozdrav,

trebao bih monitor za oko 300eur (može i malo skuplje). Preferirao bih ultrawide (nisam ih do sad imao) da ne moram koristiti 2 monitora. Možete li mi dati neke preporuke, budući vidim da ih ima puno u tom cjenovnom rangu. Koristio bih ga za programiranje / videoigre. Hvala!

Puna šaka brade:

https://www.futura-it.hr/msi-mag-346cq-34-uwqhd-va-1500r-curved-180hz-amd-freesync-premium-hdr-re/262669/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

16 godina
Koji monitor kupiti

xiaomi 34. nikako samsung osim ako ne volis isprane boje

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
RuskeGTT kaže...

xiaomi 34. nikako samsung osim ako ne volis isprane boje

Cemu generaliziranje? Samsung ima vrhunske monitore kao i svi ostali, sve je do modela.

16 godina
Koji monitor kupiti

odlican je ovaj moj stvarno sam prezadovoljan

cim sam odspojio xiaomija i spojio ovaj poluproizvod, oci su mi krvarile...ni sa brdo modifikacija postavki nisam dobio jasnocu i sjajnost boja od xiaomija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
RuskeGTT kaže...

odlican je ovaj moj stvarno sam prezadovoljan

cim sam odspojio xiaomija i spojio ovaj poluproizvod, oci su mi krvarile...ni sa brdo modifikacija postavki nisam dobio jasnocu i sjajnost boja od xiaomija...

daj s kojim tocno modelom usporedujes šaomija?
edit. ok sad sam se sjetio te stare priče!

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2026 20:02 (Boris grozni).
16 godina
Koji monitor kupiti

G5

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jel netko uzeo ili razmislja o kupovini ovih novih RGB stripe Gen5 QDOLEDa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Koji monitor kupiti

ja razmisljao o tome, ali znam da ce cijena biti paprena, pa uzeo gen4 qd oled pa popustu

ovaj puta isao na 27" 4k i moram priznat da mi vise pase nego 32" di sam se morao stalno naginjati nazad da vidim cijeli ekran

zasada zadovoljan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam prekjučer uzeo ASUS XG34WCDMS, Gen5 RGB Stripe QD-OLED, nakon skoro 2 godine što čekam nešto pošteno.

Koštao je 1200€ ali isplatilo se, a niti sam još primjetio flicker niti imam vertical bandinga, što me čak i začudilo.

Uglavnom, endgame.

5 godina
Mad Ant kaže...
Jel netko uzeo ili razmislja o kupovini ovih novih RGB stripe Gen5 QDOLEDa?

Niti u ludilu pogotovo jer se bavim obradom i buljim dan i noc u monitor, panel koji i dalje ima toliko mana da to nije normalno, i pogotovo ne za 1200€  pitaj ponovno kad dodu do 18 generacije ali super za tebe da mu ne vidis mane tj da ti ne smetaju i da si zadovoljan, nek traje

18 godina

A ko te je išta pitao....

17 godina
Ajde banirajte panjinu, opet mu netko drma kavez.
Oled monitor mi je najbolji pc upgrade u zadnjih 10god, nekad vrhunski nano ips pored izgleda isprano i jadno, sad mi stoji kao second monitor pa imam direktnu usporedbu, da ne spominjem kako recimo Pubg dosta življe radi. Te flickere i sl moras biti idiot pa namjerno traziti, ja nisam primjetio.
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice