Pozdrav, Molio bi neku preporuku za 2k 144hz monitor 27 inch do 250 €.
Hvala
Pozdrav, Molio bi neku preporuku za 2k 144hz monitor 27 inch do 250 €.
Hvala
Pogledaj ovaj Asus TUF: https://www.mall.hr/monitori/asus-tuf-gaming-vg289q1a-monitor-71-1-cm-ips-uhd-90lm05b0-b04170?tab=description
Veoma povoljan, i još dobijaš 3 god. gare na njega
Drugi izbor je ovaj Samsung, ali on ti je nažalost curved: https://www.mall.hr/monitori/samsung-u32r590-monitor-80-cm-32-zakrivljeni
Jedina razlika između ovog i Asusa je da Sammy ima VA matricu, dok Asus IPS :)
Javi koji ti se sviđa, koji si uzeo te napiši utiske A šta ćeš onda sa C2? Nemoj ga prodati....
Pogledaj ovaj Asus TUF: https://www.mall.hr/monitori/asus-tuf-gaming-vg289q1a-monitor-71-1-cm-ips-uhd-90lm05b0-b04170?tab=description
Veoma povoljan, i još dobijaš 3 god. gare na njega
Drugi izbor je ovaj Samsung, ali on ti je nažalost curved: https://www.mall.hr/monitori/samsung-u32r590-monitor-80-cm-32-zakrivljeni
Jedina razlika između ovog i Asusa je da Sammy ima VA matricu, dok Asus IPS :)
Javi koji ti se sviđa, koji si uzeo te napiši utiske A šta ćeš onda sa C2? Nemoj ga prodati....
Imam takav Asus, al verziju s boljim stalkom. Cisto korektan monitor, nisam odusevljen, al stvarno je dobar.
Pozdrav,
tražim monitor od 24'' do 27'', 2k.
Trenutno imam dell-ov S2722DC i jedini mi je problem backlight bleed.
Nije strašan, ali je primjetiv.
Zanima me postoji li nekakvo optimalno rješenje koje ne košta 400e, a da crna bude crna.
Zanima me postoji li nekakvo optimalno rješenje koje ne košta 400e, a da crna bude crna.
Pozdrav dobri ljudi,
imam RX6800 XT , imam monitor AOC24g2u, htjeo bih prijeći na nešto veće , možda i 4K i oko 32, može i zakrivljeni, buđet do 400 ili 500 eura, da li ima šta u tom rangu,
hvala Vam puno unaprijed
Bok ekipa,
može preporuka nekog 27'' FULL HD monitora do 200€? Koji bi bio najbolji izbor?
Monitor bi bio povezan na laptop koji se koristi za surfanje, društvene mreže i nešto malo jednostavne multimedije
Bok ekipa,
može preporuka nekog 27'' FULL HD monitora do 200€? Koji bi bio najbolji izbor?
Monitor bi bio povezan na laptop koji se koristi za surfanje, društvene mreže i nešto malo jednostavne multimedije
Evo, pogledaj ovog Samsunga, košta 180€: https://www.mall.hr/monitori/samsung-t35f-monitor-lf27t350fhrxen-
Drugi izbor je ovaj (malo jeftiniji) Phillips (nadam se da ćeš imati sreće sa njim, ima puno negativnih iskustava): https://www.mall.hr/monitori/philips-272v8la-monitor-68-6-cm-27-fhd-va-75-hz
Razlika je u tome šta Sammy ima IPS matricu, a Phićo VA
Uz oba dva monitora dobijaš 2 god. gare + 10% popusta. Javi koji ti se od ovih sviđa i koji si uzeo
imam lovu od g7 sastrane sto dobio na reklamaciji,kolega ce uzet sadasnji lg 650...sto kupit do 900 eura koji monitor ili da se napravim totalno glup pa da ubodem lg c2 42 incha za 800 eura..jel ima tko da ga koristi umjesto monitora..ima sve sto zelim,dobar je po recenzijama,jedino sto fali je dp port...savjeti...mjesta na stolu ima,ak nece biti komp stavim na komodu do stola..mjerio sam i pase mi...
Preporuka za monitor 27', zakrivljeni, 144hz, do 300 eura?
Trenutno gledam:
1. SAMSUNG Odyssey Gaming G3 27" LS27AG300NUXEN
2. DELL 27" LED S2721HGF
Koji od ova dva je bolji?
Ima li neko osim ovih drugi da preporuči? Pomoć!
DELL G3223D jel ima tko taj monitor,citam po reviewima da je dobar..probao bi ips
Preporuka za monitor 27', zakrivljeni, 144hz, do 300 eura?
Trenutno gledam:
1. SAMSUNG Odyssey Gaming G3 27" LS27AG300NUXEN
2. DELL 27" LED S2721HGF
Koji od ova dva je bolji?
Ima li neko osim ovih drugi da preporuči? Pomoć!
da, QHD
pozdrav,
planiram uzeti neki 27 incni 1440p, OLED monitor, pa me sad zanima lik na youtube je rekao da ne preporucuje Oled ako netko misli browsat i koristiti ga u windowsu, vec samo za gaming.
meni je jasno da OLED-i imaju taj burn-in ali da li se to cesto dogadja? nebih da puknem pare i na kraju da mi se to desi, koristio bih ga za gaming na PC-u i PS5 koji mi je odmah tu do kompa.
ali naravno da i browsat podosta i tako. i samo me sad to koci da uzmem oled monitor ...
sta vi mislite?
imam lovu od g7 sastrane sto dobio na reklamaciji,kolega ce uzet sadasnji lg 650...sto kupit do 900 eura koji monitor ili da se napravim totalno glup pa da ubodem lg c2 42 incha za 800 eura..jel ima tko da ga koristi umjesto monitora..ima sve sto zelim,dobar je po recenzijama,jedino sto fali je dp port...savjeti...mjesta na stolu ima,ak nece biti komp stavim na komodu do stola..mjerio sam i pase mi...
C2 42" je odlicna stvar, samo moras biti svjestan da je to ipak TV a ne monitor, pa samim time ima jedan veliki nedostatak u svakodnevnom radu
koristi ti RGBW subpiksel "layout", zato da bi postigao sto vece osvjetljenje, a to za posljedicu ima primjetnu distorziju teksta kod rendanja subpiksela, sto je dosta iritantno, pa ako mislis na njemu provoditi dosta vremena, u necemu drugome osim igranja i gledanja, to je svakako bitno za uzeti u obzir
nije problem sto nema DP, osim ako imas graficku stariju od 3000 ili 6000 u slucaju AMD-a, pa da nema HDMI 2.1, koji ti je dovoljan za 4k@120Hz 10-bit bandwith
pogeldaj si bas OLED monitore, ako zelis OLED, jer monitori, za razilku od televizora, imaju standard RBG subpiksel (ne svi), pa ne pate od gore navedenoga, samo mi se cini da oko 900 EUR su u 27" dimenzijama
ako gledas OLED i njihove derivate, izbjegavaj panele sa BGR ili triangle RGB (QD-OLED monitori koriste ovu tehnologiju), koji su gori od RGBW panela, po pitanju prikaza teksta (fonta)
za 32" preporucujem 4k rezu, a za 27" 1440p, 28" bi bio neki minimum za 4k rezu.
sto se tice playstationa, cini mi se da ne podrzava 1440p, samo FHD i 4K, ako to nisu promjenili nekom nadogradnjom
za gaming, filmove, YT i slicno, OLED je vrh i uzivat ces.
1ms pri 120Hz, nema overshota, nema ghostinga, nema smearing, jednostavno najbolji gaming panel koji postoji
Pozdrav!
Tražim IPS monitor od 32'' ili 34''. Rezolucija barem 1440p. Refresh rate što veći. Budget je do 800 eura.
Što mi preporučate?
Pozdrav!
Tražim IPS monitor od 32'' ili 34''. Rezolucija barem 1440p. Refresh rate što veći. Budget je do 800 eura.
Što mi preporučate?
Preporuka za Gigabyte M32U, post u ovoj temi
Koristim c2 42 incha već pola godine i oduševljen sam! Također dam strahovao zbog prikaza teksta, ali neopravdano! Godinama sam koristio Asusov 32 4k ips ekran s odličnim prikazom teksta i citljivoscu i bilo me strah makonce to OLED hendlati. Istina, prikaz teksta jest možda malo lošiji, ali ništa strašno. To po meni nikako ne bi trebao biti razlog da se odustane od OLEDA!
nista strasno ako koristis internet browsere 10 min, ili bilo koji softver sa suceljem, za rad na kratko vrijeme, to se slazem
medutim, ako misli koristiti OLED kao zamjenu za monitor, na kojem ce nesto i raditi, osim igranja i filmova, popizdit ce
ta boljka sa fontovima na OLED i slicnim ekranima, i televizorima opcenito, je iritantna u radu, nije samo stvar "ispranog" teksta, nego zbog nacina subpixela, neke fontove podebljaju, neke stanje i svasta nesta se zna desavati, po meni je tu najveci krivac Windows, na Macu recimo nemam problema sa fontovima, Linux ne koristim
ima naravno i tome rjesenje, malo je komplicirano, i ne uspjeva svakome
Ja ću vjerovati sebi i svojim očima :)
Pozdrav!
Što mi preporučate?
Izvoliš,, ja ga doma imam:
Acer Nitro XV322QKKVbmiiphuzx, 31.5" IPS, 3840x2160, 144HZ, FreeSync Premium, UM.JX2EE.V09 (adm.hr)
ako trebas dodatni info javi se! :)
Lp
Pozdrav ekipa, kupio sam nedavno 2 komada Xiaomi Mi 2K Gaming 27" monitora, međutim ono što nisam razmotrio je da imaju ovaj svoj specifičan mount koji samo "klikne" na stalak koji dolazi s njima.
Zanima me koje su mi opcije ako bih htio namontirati ih jedan iznad drugoga da su oba horizontalno? Postoje li neki njihovi ofišl mountovi ili nekakvi adapteri pa da mogu na bilo koji mount, itd?
Googlao jesam ali se slabo razumijem pa mi je onda kao da i nisam googlao. Gledam, a ne znam šta gledam.
Pozdrav ekipa, kupio sam nedavno 2 komada Xiaomi Mi 2K Gaming 27" monitora, međutim ono što nisam razmotrio je da imaju ovaj svoj specifičan mount koji samo "klikne" na stalak koji dolazi s njima.
Zanima me koje su mi opcije ako bih htio namontirati ih jedan iznad drugoga da su oba horizontalno? Postoje li neki njihovi ofišl mountovi ili nekakvi adapteri pa da mogu na bilo koji mount, itd?
Googlao jesam ali se slabo razumijem pa mi je onda kao da i nisam googlao. Gledam, a ne znam šta gledam.
Treba ti multi-monitor nosac, nesto tipa ovo za dva:
BTW, otislo nam trziste malo u... bas gledam jucer, nema vise mojeg Alienware AW2723DF na lageru, a ducani koji ga uopce imaju u cjeniku za narudzbu imaju cijenu cca 700€ +, ja ga platio 630€ u sijecnju u ADM-u. Ni drugih poznatijih modela prakticki nema...
Pa ak ideš na 4K onda samo 32 ili veći