Koji monitor kupiti
- poruka: 19.180
- |
- čitano: 3.696.452
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Mad Ant moras li stano dupli post i multipost raditi, ili?
Zasto ne koristis visestruko citiranje..?
Kad citam ovu temu, kao neka reklama MAD ant. xD
Gdje vidis dupli post? Taj OCD je tvoj problem, a multiquote ne volim za ovakove teme gdje se specificno odgovara nekome za neki proizvod zbog trazenja kasnije i manjeg kaosa posto su postovi kraci, a ne spjevovi od pola strane sa X usera. Quote forum ionako vecinom sakrije, naspram Forum.hr gdje je sve prikazano pa moras stalno brisati stvari, pogotovo iritantno na mobitelu...
Evo ti primjer samo s prosle strane, a tako je unazad vise manje stalno.
Ne pametuj s moj problem, tvoj problem. Ovo lici na spamanje.
Pozz
Nema nigdje niceg duplog, odgovoreno na njegova dva razlicita posta. Nakon par dana pogledao temu i odgovarao po redu.
Trollaš.
Evo nakon upita o PC konfiguraciji na red je došao i monitor.
Preporuka monitor setup-a za uredski posao (bez gejminga) - single 34" curved ili dual kombinacija 27" + portrait 24"? Istovremeno imam otvoreno 5-6 prozora (word, excel, AutoCAD, fotografije...).
Trenutno koristim dva monitora i mislim da ću požaliti ako ih zamjenim jednim 34".
Konkretno gledao sam Xiaomi Curved 34" jer je cjenovno najpovoljniji (ali nisam ga uživo probao) a s druge strane probao sam Xiaomi 27" 2k u prijatelja i savršen je. Koliko je njegov panel lošiji od recimo LG UltraGear 27GP850?
Hvala!
Pozdrav ljudi, trazim novi 24-27inch monitor za oko 300€ (max 350€) na kojem bi koristio PC i PS5. Imate li neke preporuke za ovu cijenu?
Pozdrav , evo stigao mi je Monoprice Dark Matter 34 inca ,1500r je zakrivljenost , 3440x1440 rezolucija i 165hz . evo pored je za usporedbu 22 inca full hd monitor 60hz koji sam koristio 10 god.
Uzivo je razlika puno veca . Nemam nikakvih zamjerki , mislio sam da ce biti prevelik ali nije uopce.
I kako ti se čini zakrivljeni (predpostavljam igranje većinom)?
U igrama baš pristaje što je zakrivljen , sve izgleda više 3D , kao da si tamo (fps igre). A što se tiče normalnog korištenja i surfanja po internetu , zakrivljen ekran meni uopće ne smeta i sviđa mi se to što se može gledati bez ikakvih problema 3 otvorena prozora . Jedino što kod puštanja videa 16:9 formata bude prazan prostor sa lijeve i desne strane ( kao na smartfonovima). Opcenito mislim da nisam pogrješio , koristim ga 5 dana i smatram da se ne bi više mogao vratiti na stari monitor.
ja koristim god i vise dana mi34 i nemogu vise gledat 16:9 monitore, a kamo li 4:3 kakvog smo imali do nedavno u firmi...