Vaš Desk

poruka: 4.753
|
čitano: 1.868.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Vaš Desk
GSP kaže...

đes uzo taj mać

otaku ninja hero 

stick some iron in your mouth and pull the trigger.
12 godina
WillyWonka kaže...
sudy_freak kaže...

Mene jako jako dugo nije bilo u ovoj temi :(
Ali evo, sad konačno svoj na svome, u svojoj sobi do daljnjega.
Preselio u novi stan, manje više sve složio kako sam htio.

Pozdrav,

šta ti je ovo na zidu, ne izgleda kao zidni tapet, a ne mogu baš skužit preko slika?

Hvala. :)

Drvene letvice iz Bauhausa polijepljene na zid.

Ako te zanima mogu više detalja u privatne napisati. Ako ti je ovo dovoljno - inspiracija
I onda sve obojano crnom perivom Dulux (ne sjećam se tipa boje).

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
12 godina
Vaš Desk

Složen setup na poslu 

Moj PC  
39 0 hvala 1
9 godina
Vaš Desk

Odyssey Neo G9

Nadglednik dina
Moj PC  
33 0 hvala 1
13 godina
Entry Point kaže...

Odyssey Neo G9

To 120 ili 240 Hz? Mrak zgleda!!

[URL=https://www.speedtest.net/result/12321352167][IMG]https://www.speedtest.net/result/12321352167.png[/IMG][/URL]
13 godina
Vaš Desk

Maknuo pomoćni monitor, pa vratio, kad se navikneš na dva nema nazad :)

[URL=https://www.speedtest.net/result/12321352167][IMG]https://www.speedtest.net/result/12321352167.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
16 0 hvala 1
14 godina
gamero kaže...

Moram kablove malo organizirat

Ovo je skolski primjer kako NE TREBA koristiti racunar.

Legenda je stavio TV umjesto monitora i gleda u njega sa nekih 40-50 cm 

12 godina
zippoo kaže...
gamero kaže...

Udaljenost ovisi kako o velicini tako i o rezoluciji ekrana . Ja sam to rijesio sa zidnim nosacem . 

Od 48" 4k oleda imam udaljenost od 90cm. Idealmo bi bilo 100 cm ili 42" za 4k. Crna pozadina na desktopu bez ikona.

Idealno za multitasking kao da imam 2 monitora. Gejmanje je uzivancija , utonem u svaku igru, next gen VR  

Nakon 2+ godine jos nikakvih naznaka burn in-a. Sljedece planiram uzeti oled od 32" kad padnu cijene.

Eire
14 godina
DukeOs kaže...
zippoo kaže...
gamero kaže...

Udaljenost ovisi kako o velicini tako i o rezoluciji ekrana . Ja sam to rijesio sa zidnim nosacem . 

Od 48" 4k oleda imam udaljenost od 90cm. Idealmo bi bilo 100 cm ili 42" za 4k. Crna pozadina na desktopu bez ikona.

Idealno za multitasking kao da imam 2 monitora. Gejmanje je uzivancija , utonem u svaku igru, next gen VR  

Nakon 2+ godine jos nikakvih naznaka burn in-a. Sljedece planiram uzeti oled od 32" kad padnu cijene.

Ja na 24'' FHD gledam sa nekih 80-90 cm i ono sto ja gledam kod udaljenosti je da mi cijeli monotor stane u vidno polje.Naravno,ako je veca rezolucija,onda su ikone i sve sitnije pa se mora skalirati da se ne skilji :D

Ali ovo sto je ovaj postavio...veliki tv a on nabio tastaturu i mis 30 cm od tva...to je bolesno...jer ti uopste ne vidis cijeli ekran,nego samo jedan dio ekrana i onda setas ocima sa jednog kraja na drugi.

To je da te glava zaboli nakon 5 minuta koristenja.

Ja iznad monitora takodjer imam montiran 48'' TV ali ga nikada ne koristim kao monitor,nego najcesce da prebacim EON ili film na tv i gledam tu...dakle kao externi monitor za filmove i utakmice.

I njega gledam sa udaljenosti preko 1m i preblizu mi je i to.

Da naglasim da nemam problema sa vidom i ne nosim naocale.

9 godina
BOGDO kaže...

To 120 ili 240 Hz? Mrak zgleda!!

240Hz 

Nadglednik dina
8 godina
zippoo kaže...
DukeOs kaže...
zippoo kaže...
gamero kaže...

Ja na 24'' FHD gledam sa nekih 80-90 cm i ono sto ja gledam kod udaljenosti je da mi cijeli monotor stane u vidno polje.Naravno,ako je veca rezolucija,onda su ikone i sve sitnije pa se mora skalirati da se ne skilji :D

Ali ovo sto je ovaj postavio...veliki tv a on nabio tastaturu i mis 30 cm od tva...to je bolesno...jer ti uopste ne vidis cijeli ekran,nego samo jedan dio ekrana i onda setas ocima sa jednog kraja na drugi.

To je da te glava zaboli nakon 5 minuta koristenja.

Ja iznad monitora takodjer imam montiran 48'' TV ali ga nikada ne koristim kao monitor,nego najcesce da prebacim EON ili film na tv i gledam tu...dakle kao externi monitor za filmove i utakmice.

I njega gledam sa udaljenosti preko 1m i preblizu mi je i to.

Da naglasim da nemam problema sa vidom i ne nosim naocale.

Samo ja ne sjedim ispred,tastaturu i ne koristim uzmem kontroler i odmaknem se tako da nije mi nikakav problem.

9 godina
Vaš Desk

Evo da i ja napravim update u ovoj temi nakon par god...

Stol ce doci novi uskoro a do ljeta i monitor nadam se. Specifikacije pod moj PC.

Moj PC  
13 0 hvala 1
12 godina
SnakeST kaže...

Evo da i ja napravim update u ovoj temi nakon par god...

Stol ce doci novi uskoro a do ljeta i monitor nadam se. Specifikacije pod moj PC.

SnakeST

Pazi sam o kod poljevanja cvijeća da nebi bilo.

Lijep setup.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice