Jel viber nešto mjenjao sa video uploadom?

poruka: 2
|
čitano: 1.134
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, Danny_HR, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 mjeseci
offline
Jel viber nešto mjenjao sa video uploadom?

Zanima me dali neto već ima sličnih iskustva, jer meni video upload na viber više ne radi kao prije!

 

Poznati limit:

Viber ima limit od 3 minute za slanje videa. To sam skužio pa svaki video tempiram do 3 minute. To je funkcjoniralo i s videima koje sam napravio na kompjuteru pa preselio na mobitel i potom djelio putem vibera.

Video koji sam poslao prošle godine imam i dan danas na kompjuteru, traje 2:59 min, 97,5 MB, rez: 854x480.

Također poslao sam i video koji sam obradio u HD rezoluciji na kompu, traje 0:54 min, 26,6 MB, rez: 1280x720, i to je bilo prošle godine

 

Kako znamo sve videe viber smanji da budu pogodni za slanje, pa ih mi na mob dobimo u rezoluciji: 1024x576 i po minuti videa ide cca 8 MB

 

Znači problem:

Sada to više ne funkcjonira. Testirao sam slanje 1 minutnog videa (koji sam snimio u FHD rez sa svojom kamerom) koji je logično sretno stigao do druge osobe, ali sam i danas snimio video od 2:54 minute i pokušao poslati, i javlja grešku da video premašuje 24 MB!

 

Tu grešku javlja kad šaljem i videe obređene na kompjuteru (iako je razumno da imaju više od 24 MB), ali ne traju duže od 3 minute. Ne razumijem zašto danas to više ne funkcjonira. Pokušao sam poslati i isti video obrađen na kompjuteru ali male rez: 426x240, i mali u MB 16,7 MB, i ne traje duže od 2:53 min, i opet ne funkcjonira!

 

Tražio sam na googlu ali nikakav takav problem drugi ne opisuju.

 

I dok sam ovo pisao testirao sam slanje istog videa i do jedne osobe je došlo, a kad sam drugoj htio potom poslat, javlja limit od 24 MB (nakon što je video 2-3 min vrtio kako uploada ali ništa) - isti video samo drugo odredište i neće. Naravno odmah sam testirao i onaj video od prošle godine ali neće. Znači malo radi malo ne, zašto?

 

 

 
0 0 hvala 0
14 mjeseci
offline
Jel viber nešto mjenjao sa video uploadom?

Rješeno.

 

Videi obrađeni na kompjuteru i uploadana i mob kako bi se slali trebaju biti manji od 100 MB. Najčešće u MovieMakeru radim videe od 720p, sa bitrateom od 5Mbps, pa to ispadne da je 2:40 min limit. Može i duže ako je manji bitrate pa tim i ispod 100 MB, ali ne i duže od 3 min koji je limit od strane Vibera za bio koji video.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice