Ej drustvo, ja danas kupila s26, za sada zadovoljna svime sto sam istrazila na njemu. Ali jedno ne mogu skuzit nikako, kako stavit widget na pozadinu?? Do sad sam imala lg optimus mp350 malo duzi stisak na pozadinu otvorio mi se prozorcic gdje je izmedju ostalog pisalo widget i odabrala sam koje hocu,a tu to nigdje ne vidim. Ko zna nek pomogne! Hvala :)
H18 Be Smart Fresh 3G dojmovi i misljenja
- poruka: 166
- |
- čitano: 80.854
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Bok,
Ja sa isto jučer kupio s26 i u ovih 24h mi se ćini vrlo OK.
Ali imam isti problem. Kada odem u popis applikacija u tabu nema widgets (kao npr na pad-u s istom generacijom androida)
Imam još jedan problem , na mogu naći (iako u uputama postoji) promjenu postavki def. zvona . Mogu u popisu kontakata izabrat željeno zvono,
ali htio bi promijeniti i def. zvono.
Hvala ;-)
Ja sam skinula widget sa marketa, al ga ne mogu postavit.. I jos bi pitala dal vam tele2 kartice rade na mobu? Ja sa svojom ne mogu na net
ja sam( tj. žena) na vipu i nema data u pretplati tako da neznam, wifi radi super.
Danas djevojka kupila S26 .. ZA početak vizualno izgleda u redu, dizajn zbilja ok.. Zamjerilo mi se na prvu, jeftini stražnji poklopac (plastika) i način na koji se otvara zatvara - imam osjećaj da bi se to moglo vrlo lako slomit - možda se varam.. no kad se jednom stave kartice- nema ni potrebe otvarat zatvarat pokolopac..
Nisam još najbolje isprobao softwerski- no na prvu ima dosta dobar response.. no primjetio problem kod pisanja sms, npr. mobitel u horizontalnom položaju-touch ne prima baš točno tipku za brisanje- neka nepreciznost ili stvar navike - jel ima tko takav problem? 2. malo me živcira smart tipkovnica- to se može isključit jel?
fora stvar s dual simom!
Nisam isprobavao previše aplikacija, jedino kameru i tak neke sitne stvari no čini se da je za 600KN ovo super..kad isprobam još malo napišem više dojmova..
PS: mobitel je kupljen u pevecu - cijena 599 KN - na info pultu te pitaju još jel želiš odmah aktivirati,tj. potvrditi papir za garanciju ili kasnije - jer imaš pravo na 7 dana "testiranja" i vratiti ako ti ne odgovara..
vrlo moguće da ću se i ja kupit taj mobitel ako se pokaže i dalje zadovoljavajući kad ga isprobam još ..
Widget se na Androidu postavlja u jedan od prozora tako da se izabere željeni prozor , klikne na apps (obicno gore desno na tri točkice) , tada se prikaže popis instaliranih aplikacija , a pokraj taba apps se nalazi i tab widgets. Izabere se tab widgets, duži pritisak na željeni widget i on se pojavi u izabranom prozoru. Problem je što nema taba "widgets" . Kontaktirati ću dobavljaca, ako što saznam javim.
Kojom tehnikom izvaditi donju sim karticu iz njega (SIM 2)? Hvala..
Ok, skuzila!!!
S 2 igle (ne cackalice) joj se uhvate 2 kraja koja vire i izvuce bez problema..
A nigdje ne vidim ni za odabir prozora... Kad stisnem malo duze ekran na pozadini otvore mi se opcije samo za mjenjanje slika nikakve druge opcije...
Def.zvono promjenis tako da odes u media player pustis pjesku koju hoces za zvuk zvona, kliknes onu "kockicu" u desnom kutu telefona (pored kucice) i otvore se opcije, izmedju kojih je i opcija "postavi za zvuk zvona"
Pozdrav majstoru,
Molim te pomozi. Kupio sam GETEK GK-V7 mob dualsim. Sve radi OK ali ne mogu instalirati Google market i uopće Google account. Ima neki A-GPS ali ga nikako pokrenuti s aplikacijama. Laik sam za te stvari pa mi molim te pomozi oko ovoga jer vidim da se dosta kužiš u sve to.
Pozdrav. Moj kontakt 091 ili 099 534 88 75.
bez obzira na upisane postavke, ne mogu na internet.. heeelp
pitanje vezano za H18, s obzirom da sam noob u ovom podrucju..
ono sto mene pati (vjerovatno i sve ostale) je insufficient storage poruka pa ne mogu instalirati aplikacije..
to mi je najveci problem zasad kod ovog moba, a kupio sam sd karticu 16gb.
pitanje glasi: kada rootam mob, mogu li sve aplikacije seliti na sd karticu?
sta moze krenuti krivo prilikom roota i na sta trebam paziti?
garancija me ne brine, jer ce mob prije u smece nego na servis
hvala
ok evo uspjesno sam rootao fon i napravio backup.
sada bih stavio kitkat 4.4. update pa me zanima koji bi mobitel bio najslicniji H18 freshu?
ovo mi je potrebno da pronadjem 4.4. update
ljudi mene nije bilo radi dosta sranja s poslom otkaz i to. i motor mi krepo i tako pa me nigdlje nije bilo. tako da nisam pratio
sta se tice kitkat 4.4 nemam pojma kompa nemogu ni ja svog nac a i prije nego stavljas ikakav drugi rom treba naci recovery tocnije CWM recovery. da bis ista mogo radit.
sta se tice mislim da sam najslicniji mob naso cubot gt2
Vidim uspiro si rootat sto je dobro. poslo sam ti backup. ali custom rom i mene brine volio bi na svoj prebacit cynaogen mod ali ne podrzava ga tako da cu morat cekat jooooos dugo a i mene dugo nije bilo
neces nikad docekat custom romove za no name phone jedino ako ga ti napravis. a ja fakat nemam volje zadnjih mj dana.
da ne kazem da meni mob jos uvijek malo steka ima neke svoje buhe haha i da mi ne radi vise firewall na mom neznam why a ima instaliran i iptables i sve mozda ga kernel zeza ko ce ga znat.
kad budem imo vise vremena i vise sna ce da se pozabavim sa svim time iako jadan ja s tim mobom :D
Imam jedan problem sa ovim mobitelom.Kčerin je.
Od prije par dana ne može se zvati niti primati pozive.
Piše da je sim kartica zaključana.Kartica u drugom mobu normalno radi.Druga kartica isto ja kao zaključana u ovom mobitelu.
Igrice i internet normalno radi.
Vjerojatno je neka postavka stisnuta,tako da je zaključala sim karticu.
Da li je netko imao sličan slučaj ili ima neku ideju šta bi bilo.
Hvala unaprijed i Sretna vam svima 2014.god.
to se i meni dogodilo kad mi je opao,ali sreca kaj je bio star samo 5 dana pa smo ga zamjenili u ducanu
sta se tice slike ides u galeriju il koju sliku vec oces i onda imas da namjestis kako da je izrezes. ako je slika mala je slika mala
sta se tice poziva u postavkama ima sim managment pogledajte da je tamo niste zakljucali ili stisnuli disable.
takoder probajte napravit factory reset
kad s einstalira widget onda udes u izbor aplikacija i ides skroz desno i pise ti widgets. zadrzis na onom kojem zelis i prebacis ga na screen
mozes reci koji android imas gore na tom s26. nemam ja imam fresh ali ako je 4.2 andorid moras imat widgets
gore je 4.2.2, a na tabletu imam 4.0.4 i tam ima taj Widget
Evo ovako ja sam isto prekjucer kupio s26 i pise da ima 1.2ghz na kutiji a pod opcijama dok odem o telefonu pise 1.3 i skino sam program neki i na njemu pise 1.3 i ima 512 rama ocito se neko sjebo dok je sastavljo mob pa je uvalio jaci procesor i za temu mjenjat imam imam sve osim to ajd malo jebe dok tisces razmak Ali to je stvar navike
Ali ga ne mogu rootat pa mi tu treba mala pomoc sa cim got sam pokuso nece ga rootat
Lacko dal imate vi skaype ili Facebook ?
i ti nemas fresh nego s26 znaci drugi model ali opet mozes ga s onim toolom rootat si mu upalio debuging si instaliro ADB drivere na komp i tako to
Ma jesam i probo sam sa razlicitim priframima ali nisam uspio zato i pitam ako je itko uspio sa kojim je programom uspio