Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.387
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
rops84 kaže...

imam htc desire, nije rootan, dakle sa originalnim updateanim Rom-om.

i skinem ja zedge sa marketa(sluzbenog) da namjestim tonove zvona...

ali sad mi svako malo bez razloga izmjeni zvuk zvona ili poruke.

lud sam od toga jer vise neznam jeli mi stigo mail, poruka ili me neko zove...

jeli se nekome drugome nesto slicno dogadalo??

Hvala

Prijatelju, greščica je samo do tebe, acording s mojom provjerom Zedge instalatera. 

Činjenica je kako si vjerojatno u setingsima muzičkog odabira eblao 2 stavku, Auto Play Ringtones, u svakom slučaju kvačak treba biti označen, zelen, a ne isljučen, sivi, barem je tako kod mene.

Ja imam HTC DHD.

Comprende Amigo!!!!

ATJ Lučko
16 godina
Android borbeni komplet

Netko je bio postao, ali ja ne mogu naci nikako, koja je aplikacija za pojacanje zvuka? Thnx.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sardax kaže...

Netko je bio postao, ali ja ne mogu naci nikako, koja je aplikacija za pojacanje zvuka? Thnx.

Aplikacija ti je "Wolume Boost" by Kibohely a tražiš ju na Applanetu.

Molim idrugi puta.

ATJ Lučko
16 godina

Instalirao sam ga, ali ne "vidim" neku prednost :( Nista, hvala svakako ... Jos cu se malo poigrat. 

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
Android borbeni komplet

Neznam jel ko čuo kada za rVoix, app za dvosmjerno snimanje poziva (odlaznih i dolaznih).

Dakle app snima oba sugovornika, ali ne preko mikrofona na mobu (kak to već rade neke app na marketu) već direktno sa linije, čime su i jedan i drugi sugovornik čujni na snimci jednako. Ne ulazim u to koliko je snimanje razgovora legalno ili ne, ali app postoji.

App već postoji neko vrijeme, a razvijatelj se napokon odlučio pozabavit i HTC Desire uređajem. Radi isključivo na rootanom uređaju, mora biti instaliran posljednji radio 32.54.00.32U_5.14.05.17 i posebno priređen kernel (ima u verzijama 2.6.35 i 2.6.37).

App se vrti ko servis i automatski snima dolazni poziv te sprema u wav ili mp3 formatu na sd. Kako razvijatelj još nije riješio neke bugove odlazni pozivi se moraju postaviti na ručno snimanje. To znači da vas app kod svakog poziva pita da li želite snimati poziv.

Ja sam isprobao na Desire + GingerVillain 1.5 (richard trip je posebno pripremio kernele 2.0 za rVoix koji se mogu instalirati iz villainsetup-a).

Ostali korisnici Desire mobitela mogu probati tako da instaliraju jedan od dva kernela koja je pripremio razvijatelj + rVoix.

Link na thread razvijatelja sa linkovima za download: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=993793

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 5
14 godina
Android borbeni komplet

Izvješćujem cijenjeno pućanstvo, u 17.12 sam instalirao sa Applanet marketa {#}{#}Flash Player 10.2 na svoj mob, HTC DHD.

Vjerujem da će te učiniti isto i sami, uživajte i skidajte do  kraja!!!!{#} {#}

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Upravo mi je market ponudio update flasha na 10.2 :)

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni je on instaliran vec nekoliko dana, mislim od cetvrtka jer znam da sam instalirao updejte nekoliko appova preko sata engleskog.

0 0 hvala 0
15 godina
Bok! Trebam neku kolekciju lijepih satova kao widgeta...
14 godina
jurica_m kaže...
Bok! Trebam neku kolekciju lijepih satova kao widgeta...

Evo ti nakoliko prijedloga, a ti pickni ga Jure;

1 Royal Clock by Luggi na Android Marketu;

2 Sense Analog Glass Clock 4X2 by Factory Widgets isto AM, nije klasičan sat, ali je lijepo;

3 watch Live Wallpaper by nandroid, ja sam našao na Appbrain App marketu

Za sada toliko, kašnije može još ko se pronđe, bock Jure i uživaj u Urama!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
Frende, Lucko. Fala. Bum isprobal.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li kakva aplikacija koja prati koje igrice za pc kada izlaze,kakve su i slicno.Nesto tipa vijesti za pc igrice.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sorry. Pogresno shvatio. Brisati.

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 10:53 (logic).
16 godina

Postoji. Imaš IGN entertainment, Gamespot, My GameSpot...

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Donate verzija Android7 launchera. ima mogućnost dodavanja widgeta.

http://www.duckload.com/dl/TMzQ2

1 0 hvala 0
16 godina
Što donosi Flash 10.2?
HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Donate verzija Android7 launchera. ima mogućnost dodavanja widgeta.

http://www.duckload.com/dl/TMzQ2

Odličan launcher, preporučam ga, samo jedino šta mu fali je sakrivanje aplikacija iz popisa koje neželiš da ostali vide. Ocjena 8/10

iKnow :)
14 godina
Android borbeni komplet

Na Engadget stranici je u 20.08 izišlo kako su Verizon i HTC ponudili extra dodatnu bakteriju + 1400 MAh, što u konačnici znači da krajnji korisnik ima 2750 MAh na raspolaganju u svom mobu. 

Pitate se gdje je kvaka, Verizon nije javno to i potvrdio s svoje strane, ali opako izgleda i nije loš prijedlog.

Može jedna??!! Može jedna??!!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 23:20 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Što donosi Flash 10.2?

Donosi 12mb koji se ne mogu prebaciti na SD...A nisam uočio nikakve razlike...

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Na Engadget stranici je u 20.08 izišlo kako su Verizon i HTC ponudili extra dodatnu bakteriju + 1400 MAh, što u konačnici znači da krajnji korisnik ima 2750 MAh na raspolaganju u svom mobu. 

Pitate se gdje je kvaka, Verizon nije javno to i potvrdio s svoje strane, ali opako izgleda i nije loš prijedlog.

Za koji uređaj? Ne mogu prepoznati ovako straga...

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
ATJLučko kaže...

Ja bih ovako napamet rekao da je to EVO ilitiga nas DHD...

Nego, suska se da sutra krece s radom Amazon Android App Store, jer sutra izlazi Angry Birds Rio, a Rio je ekskluziva zataj store... :)

Uz to, i Opera nesto kuha za sutra (mislim da su to Mini i Mobile - nove verzije.

I Firefox mi se maloprije updateao!

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
Sefe, ja bih ti samo zahvalio na preporuci za Thumb keyboard. Ugodno sam se iznenadio. Odlicna tipkovnica, sa puno mogucnosti, od odabira tema, velicina slova, svega ostaloga. Imate ju na Applanetu i topla preporuka i od mene! ;)
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Proz0r kaže...
ATJLučko kaže...

Ja bih ovako napamet rekao da je to EVO ilitiga nas DHD...

Nego, suska se da sutra krece s radom Amazon Android App Store, jer sutra izlazi Angry Birds Rio, a Rio je ekskluziva zataj store... :)

Uz to, i Opera nesto kuha za sutra (mislim da su to Mini i Mobile - nove verzije.

I Firefox mi se maloprije updateao!

tako je, na faceu su najavili {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Sefe, ja bih ti samo zahvalio na preporuci za Thumb keyboard. Ugodno sam se iznenadio. Odlicna tipkovnica, sa puno mogucnosti, od odabira tema, velicina slova, svega ostaloga. Imate ju na Applanetu i topla preporuka i od mene! ;)

Samo najbolje od mene{#} 

Btw. razmisljam o pokretanju nekog svog bloga s recenzijama aplikacija... :)

Ali ne mogu se imena dosjetit... :D

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
jurica_m kaže...

Samo najbolje od mene{#} 

Btw. razmisljam o pokretanju nekog svog bloga s recenzijama aplikacija... :)

Ali ne mogu se imena dosjetit... :D

Androšef {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
Jebasu123 kaže...

Androšef {#}

ŠefDroid?{#}

Stoja
15 godina
Android borbeni komplet
postoji li aplikacija za provjeru ostvarenog ADSL prometa?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
postoji li aplikacija za provjeru ostvarenog ADSL prometa?

s 3g watchdogom mozes pratit mobilni internet, ali ne znam dal mislis na to ili bas na adsl na koji se spajas wirelessom?

16 godina
Android borbeni komplet

Evo stigle i nove Opere za mobitele. Isprobao sam i mobile i mini verziju. Kod Opere mini su promjene večinom kozmetičke, sučelje je malo izmjenjeno, po meni lijepše nego staro. Ista promjena je i u Operi mobile. Opera Mobile više nije toliko velika (prije 20mb sada 12), i puno je lakša, fluidnija, nije onako troma. Većih zamjerki nemam, osim što Opera mini nekad ima problema sa zoomom nekih stranica.

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
ma mislio sam na program kao npr.sto postoji za PC, da upisem korisnicko ime i lozinkucod adsl-a i gledam koliki je promet ostvaren...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice