Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.247
|
čitano: 1.112.267
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
molim preporuku aplikacije za snalazenje po zagrebu

aplikacija kao turisticki vodic

hvala

0 0 hvala 0
10 godina
filip1 kaže...

hvala

Tripadvisor mi prvo pada na pamet, ili imas zagrebacku stranicu visitzagreb.hr a evo sto kaze Ai chat.

Zagreb ima mnogo zanimljivih i lijepih atrakcija koje možeš posjetiti. Ovisno o tome što te zanima, možeš odabrati između povijesnih, kulturnih, umjetničkih ili modernih znamenitosti.

Evo nekoliko prijedloga za rutu koju možeš slijediti:

• Počni s Gornjim gradom (Gornji Grad), gdje možeš vidjeti Crkvu svetog Marka (Church of St. Mark’s) s prepoznatljivim šarenim krovom, Katedralu (Zagreb Cathedral) s bogatom riznicom i Kamenita vrata (Stone Gate) s čudotvornom slikom Majke Božje.

• Zatim posjeti Muzej prekinutih veza (Museum of Broken Relationships), gdje možeš vidjeti zanimljive i dirljive predmete koje su ljudi ostavili iza sebe nakon raskida.

• Ako voliš umjetnost, ne propusti Muzej Mimara (Museum of Mimara), gdje možeš vidjeti impresivnu kolekciju djela od antike do moderne , ili Muzej suvremene umjetnosti (Museum of Contemporary Art), gdje možeš vidjeti najnovije trendove i eksperimente u hrvatskoj i međunarodnoj umjetnosti.

• Ako želiš uživati u prirodi, posjeti Zoološki vrt (Zagreb Zoo), gdje možeš vidjeti razne životinje i biljke u lijepom parku, ili Mirogoj (Mirogoj Cemetery), gdje možeš vidjeti prekrasne grobnice i spomenike poznatih osoba.

• Ako tražiš zabavu i opuštanje, posjeti Umjetnički paviljon (Art Pavilion) i Galeriju Mestrovic (Mestrovic Gallery), gdje možeš vidjeti djela najpoznatijih hrvatskih umjetnika, ili se popni na Lotrščak toranj (Lotrscak Tower) i uživaj u pogledu na grad i čuj pucanj topa u podne.

Nadam se da sam ti pomogao ;)

13 godina
filip1 kaže...

hvala

negdje sam vidio preporuku za: Sygic Travel Maps Trip Planner

13 godina
Android aplikacije, igre i problemi

Koji mobiteli osim Huawei-a  nemaju  Google Play? 

0 0 hvala 0
13 godina

Samo Huawei nema. I, naravno, kineske varijante svih mobitela (Google je u Kini zabranjen).

2 godine
Android aplikacije, igre i problemi

poštovana ekipo, molim za pomoc ili savjet...

naime jucer mi je pao mob na pod i sjebao sam ekran ocito, fizicki ne toliko koliko mi jednostavno tačpad vise ne radi, vidim sliku i nekakve linije ali otkljucati mobitel ne mogu,

e sad me zanima da li postoji kakva mogucnost da ja njega spojim nekako na komp i da radim preko kompa na njemu, tj. da prebcim videa, slike i aplikacije na drugi mob, npr. za george-a moram uci u aplikaciju da bi dobio broj sa kojim se prijavim na novi mobitel, ili moram ici u banku, sto bi izbjegao ... ako je to sve komplicirano, moze i preporuka za Ri di da odnesem pa da netko strucniji od mene to sve obavi ?

0 0 hvala 0
7 godina
Lambrdek kaže...

poštovana ekipo, molim za pomoc ili savjet...

naime jucer mi je pao mob na pod i sjebao sam ekran ocito, fizicki ne toliko koliko mi jednostavno tačpad vise ne radi, vidim sliku i nekakve linije ali otkljucati mobitel ne mogu,

e sad me zanima da li postoji kakva mogucnost da ja njega spojim nekako na komp i da radim preko kompa na njemu, tj. da prebcim videa, slike i aplikacije na drugi mob, npr. za george-a moram uci u aplikaciju da bi dobio broj sa kojim se prijavim na novi mobitel, ili moram ici u banku, sto bi izbjegao ... ako je to sve komplicirano, moze i preporuka za Ri di da odnesem pa da netko strucniji od mene to sve obavi ?

Ako ti mobitel to podržava, spoji miš ili tipkovnicu preko USB OTG. Na taj način možeš upravljati uređajem bez touchscreena

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2023 10:18 (It'sMe932).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice