aplikacija kao turisticki vodic
hvala
Tripadvisor mi prvo pada na pamet, ili imas zagrebacku stranicu visitzagreb.hr a evo sto kaze Ai chat.
Zagreb ima mnogo zanimljivih i lijepih atrakcija koje možeš posjetiti. Ovisno o tome što te zanima, možeš odabrati između povijesnih, kulturnih, umjetničkih ili modernih znamenitosti.
Evo nekoliko prijedloga za rutu koju možeš slijediti:
Nadam se da sam ti pomogao ;)
negdje sam vidio preporuku za: Sygic Travel Maps Trip Planner
Koji mobiteli osim Huawei-a nemaju Google Play?
Samo Huawei nema. I, naravno, kineske varijante svih mobitela (Google je u Kini zabranjen).
poštovana ekipo, molim za pomoc ili savjet...
naime jucer mi je pao mob na pod i sjebao sam ekran ocito, fizicki ne toliko koliko mi jednostavno tačpad vise ne radi, vidim sliku i nekakve linije ali otkljucati mobitel ne mogu,
e sad me zanima da li postoji kakva mogucnost da ja njega spojim nekako na komp i da radim preko kompa na njemu, tj. da prebcim videa, slike i aplikacije na drugi mob, npr. za george-a moram uci u aplikaciju da bi dobio broj sa kojim se prijavim na novi mobitel, ili moram ici u banku, sto bi izbjegao ... ako je to sve komplicirano, moze i preporuka za Ri di da odnesem pa da netko strucniji od mene to sve obavi ?
poštovana ekipo, molim za pomoc ili savjet...
naime jucer mi je pao mob na pod i sjebao sam ekran ocito, fizicki ne toliko koliko mi jednostavno tačpad vise ne radi, vidim sliku i nekakve linije ali otkljucati mobitel ne mogu,
e sad me zanima da li postoji kakva mogucnost da ja njega spojim nekako na komp i da radim preko kompa na njemu, tj. da prebcim videa, slike i aplikacije na drugi mob, npr. za george-a moram uci u aplikaciju da bi dobio broj sa kojim se prijavim na novi mobitel, ili moram ici u banku, sto bi izbjegao ... ako je to sve komplicirano, moze i preporuka za Ri di da odnesem pa da netko strucniji od mene to sve obavi ?
Ako ti mobitel to podržava, spoji miš ili tipkovnicu preko USB OTG. Na taj način možeš upravljati uređajem bez touchscreena