Kupnja brzog USB stick-a

poruka: 573
|
čitano: 225.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Kupnja brzog USB stick-a
60nine kaže...

68kn za ovo? :D

pa to košta 2-3€ na aliexpressu i to neki "brendirani" i ljepši/kraći... možda sam i puno rekao...

kupovao sam prije par mjeseci nešto slično, ali kontra konektori i bilo je cca 2-3$ (usput služi i kao usb-otg adapter za mob/tablet)

ha dobro, jebiga, može i na ebay pogledati, ako mu je 60 kuna previše i ako ima vremena čekati da mu stigne

ja sam samo dao prijedlog što da uzme, a da mu novi usb stick ne stoji bezveze ili da ga mora vraćati

kontra konektori jesu jeftiniji, ima na chipoteci po 20+ kuna kablova, ali ovakvog baš i nema, iako imaju desetke i desetke raznih adaptera i kablova

8 godina
picajzla0707 kaže...
dasan kaže...

Greškom sam kupio Scan Disc Usb Type-C / USB 3.1 64GB  

Nisam vidio da je c tip  šta sa njim čemu služi Pc nema C ulaz jedino na mobitelu a šta pak tamo...nez isplati li se vratiti opet poštarinu placati pola vrijednosti 

kupi kabel ili adapter usb c na usb a, samo gledaj da ti je usb a muški, a usb c ženski

i onda utakneš usb a dio kabela/adaptera odozada u matičnu, a na usb c ženski utakneš stick

prije ili kasnije ćeš valjda ugrejdat matičnu i proc, a sve nove matiče imaju usb c utor, pa ti taj kabel više neće trebat

malo sam tražio po linksu i chipoteki, baš je problem naći...

tebi treba ovakav adaper, ali suprotan - link

možda da zvrcneš chipoteu ili da pretražiš ebay

EDIT

evo ga u adm-u - link

nisam primjetio dok nisam otvorio paket da je sa jedne strane usb C a sa druge usb A nastavak

11 godina
dasan kaže...
picajzla0707 kaže...
dasan kaže...

Greškom sam kupio Scan Disc Usb Type-C / USB 3.1 64GB  

Nisam vidio da je c tip  šta sa njim čemu služi Pc nema C ulaz jedino na mobitelu a šta pak tamo...nez isplati li se vratiti opet poštarinu placati pola vrijednosti 

kupi kabel ili adapter usb c na usb a, samo gledaj da ti je usb a muški, a usb c ženski

i onda utakneš usb a dio kabela/adaptera odozada u matičnu, a na usb c ženski utakneš stick

prije ili kasnije ćeš valjda ugrejdat matičnu i proc, a sve nove matiče imaju usb c utor, pa ti taj kabel više neće trebat

malo sam tražio po linksu i chipoteki, baš je problem naći...

tebi treba ovakav adaper, ali suprotan - link

možda da zvrcneš chipoteu ili da pretražiš ebay

EDIT

evo ga u adm-u - link

nisam primjetio dok nisam otvorio paket da je sa jedne strane usb C a sa druge usb A nastavak

Dobro dođu ti s C izlazom kad nema kompa u blizini a treba osloboditi memoriju na mobu :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice