LG G5 - Rasprava

poruka: 554
|
čitano: 177.873
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G5 - Rasprava
Samsung samo radi mora ... A iphone radi stabilnosti i podrske.. Sada koristim lg prvi nakon g2 evo 3 dana i mogu rec da sam zadovoljan kamera i brzin rada zvuk sve odlicno jedina mana mi je malo osvjetljenje ekrana ... Taman je malo .. I zanima me jel ima ko tempered glass da je dobar da se lipo lipi .. I preporuka za masku ringke slim odlicna je dobije se i folia koja se lipo ljepi mobitel ljep grip ima s maskicom lipi premium osjecaj cjena 147kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koristim G5, za sada sam jako zadovoljan, pogotovo kamerom. Jedno pitanje za kameru, jel postoji mogućnost za dvostruku kameru da ne slika u modu "fish eye", odnosno da i dalje koristi dvije kamere ali bez moda "fish eye". Hvala!

17 godina
misho_hrnjak kaže...

Koristim G5, za sada sam jako zadovoljan, pogotovo kamerom. Jedno pitanje za kameru, jel postoji mogućnost za dvostruku kameru da ne slika u modu "fish eye", odnosno da i dalje koristi dvije kamere ali bez moda "fish eye". Hvala!

Pa to je širokokutna kamera, takva je i drukčije nemre slikat, baš radi širine od 135*, jedna je standardna a druga širokokutna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 15:32 (zvonac).
9 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Kako na njemu nastimati da se sve snima na sd karticu?Meni sve sto skinem ostaje na memoriji telefona?

Takodjer- me zanima kada recimo sa njega gledam slike na forumu i kad kliknem da uvecam ne moze se otvoriti. 

0 0 hvala 0
10 godina
LG G5 - Rasprava

pozdrav, evo da se i ja pohvalim novim gadgetom..ugovor isticao sa vipom i dobio više nego odličnu ponudu za g5 te sam nakon dugo razmišljanja koji mob uzet..odlučio za g5..mob mi je jednostavno preodličan..dizajn..specke sve mi savršeno..još kad sam čuo u uredu da ima i onaj mali robot..to je bio selling point..iako to nikad neće doć u eu..al možda se da nabavit 

uezo sam titan verziju i odličan je izbor..sve boje su mi odlične..titan mi nekak bio najbolji..nema onog razmaka kod modula..sve je super 

dobio sam i cam plus u paketu pa ćemo to kasnije isprobat..naručio ringke ultra thin fit maskicu..čekamo ad dođe..al uzeo neku gumenu u dućanu tek toliko da bude osiguran..a kaljeno za staklo naručio prek ebaya..i jedino me smeta kaj nije prek cijelog ekrana i to mi veliki minus..ak neko ima neki link za pravo staklo prek cijelog ekrana nek mi molim pošalje..fala :D

usput sam naručio sa dbranda carbonske naljepnice i mislim da će prilično još uljepšat g5 

nakon par dana korištenja..budem javio kak stojim sa baterijom i slično..lp :)

origin id: guzda2 steam id: guzda22 rockstarclub: guzda22
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

I ne javljas se nakon par dana kako stojis sa baterijom i ostalim?

0 0 hvala 0
10 godina
LG G5 - Rasprava

testirao sam na moru pa nisam stigao prije 

mobitelom sam prezadovoljan..kamera je čudo..wide pogotovo..pun pogodak su napravili s time. On sam je brz..sve odmah obavio..nema nikakvog trzaja il čekanja da se apliakcije otvore i sl. stvarno vrhunski mobitel po hardweru

što se tiče baterije..sot mi bude nakon čitavog dana korištenja oko 3sata..najviše što sam dosad imao je blizu 4h..gledo sam na xda forumu..ekipa kaj ga je rootala i još poneke psotavke su imali i preko 4,5 sati sot-a
quick charge je preporod..za sat i 15min mi napuni mob od nekih 15-20% do 100%..što je jako brzo i kad treba nabrzinu napunit mob prije odlaska negdje super dođe

ove dve slike su od jučer uz korištenje navigacije..fejsa..instagrama.. wa i slušanja muzike prek spotifya i prilično sam zadovonjan baterijom..uskoro ću uzet još jednu extra pa nek se nađe

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 11:07 (guzda22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Hebo te zivot kako je telefon glasan..Znaci kao megafon je,glasniji mobitel u zivotu nisam cuo.Brate probije izolaciju Hyperx Cloud,a to nije mogao do sad ni fiksni.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G5 - Rasprava

Ekipa kak ste zadovoljni s telefonom? mogu ga u vipu dobiti dosta povoljno pa sam poceo nesto razmisljat. inace sam u fazi kupovine mobitela vec par mjeseci i nikak da se odlucim sta uzet. trenutno mi jeon zapeo za oko jer ga mogu dobit najpovoljnije od svih flagshipeva.

0 0 hvala 0
11 godina
LG G5 - Rasprava

Ekipa kak ste zadovoljni s telefonom? mogu ga u vipu dobiti dosta povoljno pa sam poceo nesto razmisljat. inace sam u fazi kupovine mobitela vec par mjeseci i nikak da se odlucim sta uzet. trenutno mi jeon zapeo za oko jer ga mogu dobit najpovoljnije od svih flagshipeva.

Inace sam vec godinama na iosu.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Inace sam vec godinama na iosu.

Onako kolegijalno, nisam uopće protiv G5, i samom mi zanimljivo izgleda, ali spram suparnika u vlastitom dvorištu V10, ipak bi meni ruka krenula prema ovom drugom! 

Jedna digresija, nije obavezna nikako, ali, uskoro dolazi nasljednik V10, novi V20, da možda pričekaš onda njegov dolazak?!

ATJ Lučko
11 godina
LG G5 - Rasprava

Iskreno zelim iphona jer ih koristim godinama ali stvarno nedam za njega tolku lovu. Sto je previse je previse.

zanimaju me OP3,G5,S7 i HTC10. Lg je stvarno najpovoljniji od svih.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Iskreno zelim iphona jer ih koristim godinama ali stvarno nedam za njega tolku lovu. Sto je previse je previse.

zanimaju me OP3,G5,S7 i HTC10. Lg je stvarno najpovoljniji od svih.

Iskreno, nikada si nešto što želim ostavim neispunjeno kao želju. 

Ako žarko želiš iPhone, zbog čega ti je novac mjerilo vrijednosti veće od tvojeg osobnog zadovoljstva?! 

Osobno imam dva Apple gadgeta, ali da se "ekipe" iz android tabora ponašaju profesionalno, ja bih možda još uvijek bio u tom taboru, pa bih uzimao i android gadgete! 

Od navedenih četri mobilna gadgeta koje si spomenuo i naveo, SGS7 nebih čisto iz razloga što svake godine izbacuju "kao" ganc glanc nove gadgete, a upgrade OS-a za starije, skorom nikada pa nema, kao niti ciganke u jednoj pjesmi, ustvari, kao da ih ima i kod ostalih nešto učestalo?! 

Od HTC10 me recimo "odbija" ali blago, ukupne dimenzije, gdje bi da je nešto veće dijagonale display moguće ušao u uži izbor! Ostalo je kod njega sasvim uredu, ali kada jednom probaš 5.0 ili 5.5 incha, povratka na manje nema! 

Za LG G5 nemam loše riječi, i tu je on za mene pobjednik, bez obzira na sve one ostale prateće featurese, recimo da mi uz dizajn leži i onaj feeling kako ga osjetiš dok ga držiš u ruci, pa iako je SAMO 5.3 incha dijagonala displaya, teškom mukom ali bih ipak zažmirio i pregrizao taj "manjak"!! 

OP3 nisam do sada niti vidio, ustvari kao niti jedinicu ili dvojku, ustvari možda i jesam ali nisam ga doživio nažalost, da bih mogao nešto signifikantnije kazati, no dok nemaju makar svoj dućan u Hrvatskoj, Sloveniji ili Austriji, gdje možda i imaju a ja to neznam, ne vjerujem da imaju, ali, nebi bio moj niti prvi niti drugi izbor! 

Moji prijedlozi zbog svega što nude ukupno gledajući su LG V20 i SGN7, svaki zbog svojih dobrih odličnih karakteristika, uključujući i veličinu dijagonale, PA MAKAR KOLIKO KOŠTALI!!!!! 

A vjerujem da neće biti puno manje koštati od iPhone 7 Plus/Pro modela, recimo sa 128GB interne memorije. 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Pozz ljudi!

Evo i ja danas kupio G5 :D

prvi dojam wouuuuu, fotoaparat odličan zvuk da ne pričam.. odličan mobitel! otisak prsta super radi. Mene jedino malo plaši što se može donji dio vadit i to mi je onak, ne baš sigurno čvrsto.. Ovako je mobitel super prezadovoljan iako  ga imam tek 6h.
Ne znam da li je to normalno i kak je kod Vas koji ga imate ali nekad kad neš zahtjevnije radim, dosta se zagrije. Jel to normalno il nije?
G3 mi se nije toliko grijao..
Hvala na odgovoru :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Bas naprotiv G5 ni ne osjetim da se zagrije spram G4 koji se grijao meni totalno suprotno odlicno sve od prvog dana.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LG G5 - Rasprava

također se apsolutno ništa ne grije prilikom igranja nekih igrica il neke obrade slike i sl..odličan mobitel..svakim danom sam sve zadovoljniji 
također mi je jučer dosao skin sa dbranda i G5 izgleda još bolje..kasnije kad dosadi malo promjenit izgled 

btw još niti jedno staklo nisam našao da dobro pristaje..naručio još neka s ebaya pa ćemo vidit..zasad matte naljepnici odlično služi svrsi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jel bi se to moglo vracanjem na tvornicke postavke rijesit? Ili sam naisao na takvog koji ima taj problem i ne moze se rijesit.
Ja sam jucer odma narucio silikonsku crnu maskicu, bilo bi mi zao da ozuljam tako lijepo kuciste.

0 0 hvala 0
15 godina

Drago mi je vidjeti dobar feedback na LG G5, ja bi ga trebao dobiti od firme idući tjedan :)

Imate kakve savjete za izvuć najviše iz njega? Neki skinovi, maskice, custom laucheri itd?

Kakav je dojam ovog modula za bateriju ispod, nekako mi izgleda dosta osjetno i uočljivo?

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Pozdrav ekipa, evo imam dotični već dva dana i mogu reći da je mobitel odličan :) ali imam jedan problem, a to je backlight bleed na gornjem dijelu ekrana kod status bara... kuži se lagano na svjetlu, a u mraku pogotovo... kao nekakva svjetlija crta gore... Neko će reć da cjepidlačim ali za mob od 6 soma kuna to ne očekujem. jel podliježe to garanciji ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na vasem mjestu mijenjat odmah. I to na prodajno mjeto jer u roku 8 dana se ina pravo na novi.!!

12 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Odnio, sutra cu dobiti povratnu informaciju Jel odobrena zamjena. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Prodajem svoj G5, danas kupljen. Povoljno.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
x18x05x kaže...

LOL :) Razlog?

Ja sam svoj danas dobio, baš ga isprobavam malo, zasad izgleda jako dobro :)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
protjeran
Luuka kaže...
x18x05x kaže...

Ne treba mi. Prodano u međuvremenu.

10 godina
protjeran
Luuka kaže...
x18x05x kaže...

Kakav je ekran tocnije svjetlina, kad sam usporedjivao svoj s6 u ducanu, ekran na lg g5 je bio katastrofa.

15 godina
protjeran
Magnolia_fan kaže...
Luuka kaže...
x18x05x kaže...

Kakav je ekran tocnije svjetlina, kad sam usporedjivao svoj s6 u ducanu, ekran na lg g5 je bio katastrofa.

Ja svog nisam ni upalio. I ja sam gledao malo te uređaje po centrima i mogu reći da najbolju svjetlinu ima Mate 8.

15 godina
Magnolia_fan kaže...
Luuka kaže...
x18x05x kaže...

Izgleda mi dosta dobro, nisam uočio neki problem, što pri korištenju vani, što unutra. No, nije  da je bilo puno sunca zadnjih tjedan dana da mogu dobro testirati :)

10 godina
protjeran
Luuka kaže...
Magnolia_fan kaže...
Luuka kaže...
x18x05x kaže...

Izgleda mi dosta dobro, nisam uočio neki problem, što pri korištenju vani, što unutra. No, nije  da je bilo puno sunca zadnjih tjedan dana da mogu dobro testirati :)

Znam da je na suncu ok, ali me zanima generalno koristenje izgleda da svi flagships ove generacije imaju svjetiliji ekran. 

12 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Nakon sto je prvi G5 od strane servisa proglasen neispravnim, zamjenski je na licu mjesta imao lufta kod utora za modul, uzmem treci mob, rekoh ajde treca sreca. Sljedece jutro na sredini ekrana plava mrlja... skinem foliju rekoh mozda je ona zmazana ali nista... Fingerprint senzor klimav, na prvom je on barem bio cvrst... vratil ga opet na servis i sad cekam odgovor, ali ovog puta uzimam s7, LG vise nikad... flagship mob 3 od 3 neispravni

Moj PC  
1 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
Verujem ti to i hvala za info.

Ali pazi da ti se nece i kod Samsunga nesto takvo dogoditi.

To sam napisao zato sto sam ja imao slicne probleme bas s tom znamkom. Bile su greske u izradi-slaba kvaliteta(kao da bi na nas trg slali B i C klasu, sto i nije samo spekulacija) i posle krenula razna prepucavanja sa prodavacem(operaterom) i na kraju sa servisom. Cekanja itd.
Bilo mi je vrh glave svega. Reklamirao tri 'S3 i onda sam cetvrtog uzeo makar i on nije bio bez vidne greske. Imao je dve ali ostavit cu sad to, proslo je.

Takodje i radi toga sam se odlucio da zamjenim znamku telefona u LG(zasto, to sam vec pisao po temama, da se ne ponavljam previse).

Cekam na LG V20, valjda cu jos dugo, ako ce ga uopste biti za nas.

Inace cu pricekati na 'G6, koji vise nece biti modularan, sto mi je super, jer bas taj donji modularni deo mi ne deluje pouzdan pa me je to odvrnulo od kupovine tog modela.

Ali kad citam takvo nesto, ne odusevljava me, valjda.
Nadam se samo, da (vise) necu imati takva iskustva.

Srecno i pozdrav.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice