LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.027.497
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel jos neko probao xdabbeb camera fix,i ne primecuje nikakve razlike u toku snimanja oko lag-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam danas stavio neki mat screen protector. Osjecaj dodira je super, ali sada imam neki "raimbow effect", tj. pogotovo na bijeloj pozadini se vidi neki "masni" trag po ekranu. Googlao sam i procitao da je to normalno za mat folije. Ne znam, svidja  mi se osjecaj dodira te folije, pa cu je vjerovatno ostaviti. Trenutno imam onaj S line silikonski cover, koji uopste nije los, i kosta 5€, ali ove sedmice mi stize jos jedan gumirani cover, koji isto kosta oko 5-6€, pa cu vam javiti kakav je.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Krenuo 4.4.2 na AT&T mrezi. Nadam se da ce i kod nas ubrzo :)

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

2 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

oh shit :)...da ?

Isti je rom zapravo samo sto nam treba drugi kernel.. (samo ide pod navodnike "samo").

:) ne znam zasto sam nestrpljiv ko dijete..jbg jace je od mene.

odakle ti pics ? :) -. edit, vidim :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 17:47 (bender_007).

1 0 hvala 1
12 godina
LG G2 tema

Jel tko isprobao više custom romova i koji možete preporučiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Stavi 4.4.2( Mahdi Rom) puno brzi od 4.2.2, a baterija je mozda zanemarivo kraca, potonje je subjektivan dojam..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 23:14 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: LG G2 tema
zvonac kaže...

Stavi 4.4.2( Mahdi Rom) puno brzi od 4.2.2, a baterija je mozda zanemarivo kraca, potonje je subjektivan dojam..

Upravo skidam Mahdi Rom, jesi probao OmniRom jel čemu?

Neke preporuke za kernel?

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ima li neko problema sa SmartVideo, ja se ubi okrecuci od mobitela video i dalje ide, zna li neko kako to rijesiti?

0 0 hvala 0
16 godina
user3468 kaže...

Upravo skidam Mahdi Rom, jesi probao OmniRom jel čemu?

Neke preporuke za kernel?

Nisam, on ti ju tu negde ko i Mahdi..

Imal sam stock kernel..

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam sebi stavio namelessROM nekako mi najviše odgovara nakon od svih romova koje sam imao. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AFK kaže...

Ja sam sebi stavio namelessROM nekako mi najviše odgovara nakon od svih romova koje sam imao. 

te romove ako stavljam to gubim garanciju ili ? 

Pero
12 godina
AFK kaže...

Ja sam sebi stavio namelessROM  nekako mi najviše odgovara nakon od svih romova koje sam imao.

Od custom AOSP/CM i meni :)

ja
12 godina
LG G2 tema

Imate problema sa notifikacijama? 

Naime kad je mob spojen na wifi i ekran ugašen par minuta, notifikacije počnu kasniti po 5,10minuta.. A kad upalim ekran odmah se pojave ali vidim da trenutno nema konekcije.  Ista stvar je i sa pinganjem.  Taj problem je imao nexus4 i sad G2.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
user3468 kaže...

Naime kad je mob spojen na wifi i ekran ugašen par minuta, notifikacije počnu kasniti po 5,10minuta.. A kad upalim ekran odmah se pojave ali vidim da trenutno nema konekcije.  Ista stvar je i sa pinganjem.  Taj problem je imao nexus4 i sad G2.  

Imas opciju unutar wifi postavki, keep WI-FI on during sleep. Vidi da ti nije off, ako je stavi always ;)

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
12 godina
merio kaže...
user3468 kaže...

Imas opciju unutar wifi postavki, keep WI-FI on during sleep. Vidi da ti nije off, ako je stavi always ;)

Nije to,  za to znam,  bilo bi prelagano da je samo to :)  a čitam po stranim forumima da ljudi imaju problema.. 

14 godina
user3468 kaže...
merio kaže...
user3468 kaže...

Nije to,  za to znam,  bilo bi prelagano da je samo to :)  a čitam po stranim forumima da ljudi imaju problema.. 

Isti problemi kod mene, samo na wifi-u. Isto bilo i na S3. Bit će neki univerzalni android problem, pošto ga na iphone 4s nisam imao...

12 godina
zvone07 kaže...
user3468 kaže...
merio kaže...
user3468 kaže...

Isti problemi kod mene, samo na wifi-u. Isto bilo i na S3. Bit će neki univerzalni android problem, pošto ga na iphone 4s nisam imao...

javlja se isključivo na wifiju, ima veze sa ARP-om, tako da na nekim ruterima je više izraženo a na nekim manje. Imam i S3 ali sa njim nemam problema. 

12 godina
Legolasij kaže...
AFK kaže...

Gubiš garanciju sa svakim stavljanjem custom roma, ali uvijek možeš vratiti sve na službeno.

13 godina
neaktivan
user3468 kaže...
Legolasij kaže...
AFK kaže...

Gubiš garanciju sa svakim stavljanjem custom roma, ali uvijek možeš vratiti sve na službeno.

hvala a pitanje sad za par dana izlazi kit kat 4.4 a ja sam svoj root-o dali ga moram unrutat ili mogu i ovako dobiti update za 4.4 ? 

Pero
12 godina
LG G2 tema

Bitan je custom recovery inace. Njega trebas staviti na defaultni, tj kdz flashati(barem mislim, nisam jos dotle dosao :) )

Ali cujem da na 4.4(za g2) moras bas unroot, tj..izgleda da ces morati stock vracati.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Jel ko uspio flešat stock firmware kdz?

Probal sam prek flash toola, al prilikom flešanja na 49% baci mi error, kolko čitam većina ima taj problem s tim errorom, probal sam stavit na COM41 al isti vrag..

Ma  ovaj LGjev program je banana skroz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Najbolji mod za G2   ------------------------

AOSP SOUND PACK MOD - WITH CHOIR KILLER

Hoyo folks!

Today I bring you a mod that I felt was badly needed. A fix for LG's terrible taste in notification sounds.

Specifically, this combats the annoyance we have all felt when first opening your phone, only to hear your first text message cause your phone to erupt into a chorus of little boys telling you life is good.

... That's freaking dumb, sooooo. Here's a mod that adds all AOSP notification, ringtone, and alarm sounds, and (if you choose) removes all of the Vienna Boy's Choir stuff. I made two versions. One is just adding AOSP sounds, the other adds them and also removes the Choir clips from ringtones, alarms, and notifications.

Note, that this doesn't change the default sound assigned to the phone, so if you haven't already switched it to something else you may have no tone whatsoever until you reset it to something else.

This should work for all variants. But I have only tested this on Verizon. Note that the ONLY sounds the choir removal zip removes are the Vienna Boys Choir sounds, so if you find any of the others so annoying that you want them off your phone you will need to remove them from /system/media/audio/ yourself.

Anywho, here's the zips. 

--------------

Znaci tko se prestrasi od bečkih dječaka na budilici i slično, nek flasha ovo :)

EDIT: za stuck at 49%

1.

2.

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 17:13 (bender_007).

0 0 hvala 2
16 godina
LG G2 tema

Tnx, još nem niš probaval, pošto vozim custom ROM, ma mislil sam instalirat stock ROM, Netherlands OPEN 16GB D80210F_00, kolko čujem taj nema problema sa variranjem signala mreže..

Inače G2 ima problema s tim da mrežu izgubi il je signal loš (1-2 crtice) al kolko čitam to je sve softverske prirode, stavil sam AENOFLEX rom, di je praktički eliminiran taj problem sa signalom mreže i poboljšan wifi signal, vjerojatno zato kaj je to bil firmware korejski...

Dok kitkat bude dostupan za naše tržište, onda se bacam na flešanje stock roma..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

da li zaista pomaze xdabbeb camera fix?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

da li zaista pomaze xdabbeb camera fix?

ja nisam primjetio mada nisam ni koristio puno prije toga :) ali mislim da kad stavis na automatski puno brze radi 

Pero
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Bitan je custom recovery inace. Njega trebas staviti na defaultni, tj kdz flashati(barem mislim, nisam jos dotle dosao :) )

Ali cujem da na 4.4(za g2) moras bas unroot, tj..izgleda da ces morati stock vracati.

a kako to napraviti ja sam rootao i recovery napravio i stavio onaj xda za kameru sad to trebam sve vratiti sta napraviti restore bacupa ili ? 

Pero
14 godina
Legolasij kaže...
bender_007 kaže...

a kako to napraviti ja sam rootao i recovery napravio i stavio onaj xda za kameru sad to trebam sve vratiti sta napraviti restore bacupa ili ? 

Da stvarno, ako može tko iskusniji opisati postupak. Evo novi sam u androidu pa me zanima zašto ljudi(sudeći po tome na xda) tako nestrpljivo čekaju taj KK, mislim na one kojima vec dolje u potpisu piše da imaju neki custom ROM 4.4.x, a ovo je pak od LG-a službeni update?(možda je glupo pitanje, novi sam sorry :D)

14 godina
LG G2 tema

I zanima me da li će ovo sigurno unrootat G2 i vratiti ga na potpuni stock LG fw?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel to samo mene nervira pucketava plastika na poleđini uređaja? Unibody dizajn,a plastika pucketa kao da se radi o uređaju za 400kn... Inace tek jucer ga kupio, pa cu vjerovatno stavit neki custom ROM,iako mobitel leti i na ovom tvornickom firmwareu,,,

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 13:13 (mastermax).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mastermax kaže...

Jel to samo mene nervira pucketava plastika na poleđini uređaja? Unibody dizajn,a plastika pucketa kao da se radi o uređaju a 400kn... Inace tek jucer ga kupio, pa cu vjerovatno stavit neki custom ROM,iako mobitel leti i na ovom tvornickom firmwareu,,,

Kod mene isto ta plastika iza kao da pucketa ali stavio sam case pa to ni na primjecujem vise.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice