Postovanje dragi forumasi, Pohvalio bi se novim uredjajem od pre neki dan :) Telefon je prava zver,samo me jedna stvar iritira,a to je snimanje video moda u low light uslovima. Iscitao sam 15 stranica,i vidim od forumasa da za taj problem ima resenje na xda,pa bi molio ljude drage volje koji imaju malo viska slobodnog vremena da naprave tutorijal kako se ubacuje taj fix,pocev od bekapa,do zavrsne faze.
Nadam se da bi to mnogo kako meni,tako i ostalim forumasima koristilo,a i tema bi ozivela jednim vrlo korisnim tutroijalom. Unapred zahvalan
Pogledaj na prvoj stranici ove teme moja 2 tutoriala kako rootati G2 i kako instalirati Recovery.
Jednom kad si to napravio, ulaskom u recovery imaš opciju backup (ovisno koji si recovery stavio, različito piše, al u stilu backup and restore). Po želji odabereš čega ćeš backup napraviti, najbolje svega i kopiraš to negdje na komp i spremiš za "nedaj Bože slučaja".
U slučaju da imaš USB OTG kabal, možeš i na memory stick direktno staviti backup i kasnije ga preko TWRP (recoverya) direktno učitati dok si u samom recoveryu (nije neka nuklearna fizika, samo trebaš odabrati "mount usb otg" u postavkama jednom kad ga uštekaš u mobitel).
Skini ovaj file ovdje (njega je najlakše instalirati), to je mod za kameru (osobno ga koristim). Nemoj ga raspakirat nego takav zip prebaci na uređaj negdje, uđi u recovery i odaberi "flash zip file". Nađi taj zip i stisni flash i to je to više manje. Možeš napraviti wipe cachea i dalvik cachea kao i fix premisija (nije nužno ali nije za odmet) i imaš modan firmware kamere. To bi bilo više manje to ugrubo. Ostali svi termini koje ne razumiješ su početnički i imaš ih u mojoj temi "[FAQ] Android root, custom rom...." tu na forumu objašnjene.
Tema je malo zastarjela, ali termini se nisu mijenjali ;)
Originalna tema od xdabbebovog moda je na xda i ukoliko imaš volje, moš se čovjeku zahvalit na "thanks button" ili platit pivce za ovakav posao ;)