Kupujem laptop do 200e, zanimaju me samo oni u dobrom stanju, procesor u rangu i5-1135G7 ili ryzen 4500u pa naviše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupujem laptop do 200e, zanimaju me samo oni u dobrom stanju, procesor u rangu i5-1135G7 ili ryzen 4500u pa naviše.
Ako ti to netko proda ispod 200 eur ja ću pasti u nesvjest. Totalno nerealno.
Ma nađe se, samo treba refreshati njušku triput dnevno i biti strpljiv. Uzeo prošli tjedan Legion 5 sa 4600h i gtx 1650 za 250e. U dućanu su laptopi sa i5 1335u 460e iako to smeće ne bi nikad uzeo više (pišem sa Probooka s tim čipom)
Kolega prodaje Ideapad 5 pro 16 sa 5800h za 300.
To što ekipa traži za drlog sa 960m grafičkama 400e je priča za sebe. EPSKI GAMINGER STROJ 8GB ULTRABRZOG RAMA POKREĆE SVE IGRICE STROJJ
Acer Aspire 5 sa i5 1135g7 itd u savrsenom stanju kupio za 200e, dan poslije uzeo ryzen neki najnoviji za 230e, ne kupujem ih za preprodaju nego nesto delam, ali da se da naći, da se, evo u ovoj temi je neki kolega nesto slično prodavao, PS ne spuštam cijenu nikome, samo tražim po toj cijeni jer nisam bogat. Jedan u fizicki losijem stanju je u ovome trenutku na njuskalu, samo se napise ovaj procesor i ode na najjeftinije i nade se, na njuski je vec 7 dana mislim.
Može broj od kolege u privatno?
Javi mi kad nades takav laptop, zanima me koliko se dugo ceka. Ja evo gledam veleprodaju, po europi, za 200e se nađe poslovnjak 8 do 10 gen, plus troskovi
Refresh njuška i slati 50e manje ponude. Nećeš banger deal naći da ti sam uleti u inbox ili na stranicama trgovina
Kupio dva što sam i naveo gore, vjerojatno i ovaj treći uzimam za 300e zahvaljujući dobrome kolegi. Ali kako sam i naveo ovaj 200e prvi i najniza cijena https://www.njuskalo.hr/search/?keywords=i5-1135G7&sort=cheap