[Kupovina] ASUS ROG Zephyrus G14 - nemoguca misija

poruka: 7
|
čitano: 611
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
[Kupovina] ASUS ROG Zephyrus G14 - nemoguca misija

Pozdrav

Trebala bi mi pomoc gdje kupiti ovaj laptop jer ga ne mogu naci nigdje u Hrvatskoj sto mi nema nikakvog smisla jer je trenutno najbolji gaming laptop na trzistu.

Ako netko ima neki link za hrvatsko trziste?

Moze biti i konfiguracija sa 4060

ASUS ROG Zephyrus G14 R9-8945HS, 32GB, 1TB, RTX 4070, OLED, 120Hz

https://www.nabava.net/prijenosna-racunala/asus-rog-zephyrus-ga403ui-qs024w-cijena-2880x1800-1tb-ssd-32gb-ram-8gb-ram-529289381

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2025 19:35 (Alanusis).
13 godina
Re: [Kupovina] ASUS ROG Zephyrus G14 - nemoguca mi

Jesi li gledao TUF A14? Nije jednako dobar ali nije ni toliko daleko.

10 godina

A ne mogu se njih dvoje bas usporedit. Mozda jesu tu negdje sta se tice gejminga (mislim da je TUF cak i bolji) ali oled ekran G14 je miljama bolji od ekrana TUF A14, sto je najveci razlog zasto bi uzeo G14 (prodajem macbook pro m3)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2025 20:16 (Alanusis).
15 godina
Alanusis kaže...

Pozdrav

Trebala bi mi pomoc gdje kupiti ovaj laptop jer ga ne mogu naci nigdje u Hrvatskoj sto mi nema nikakvog smisla jer je trenutno najbolji gaming laptop na trzistu.

Ako netko ima neki link za hrvatsko trziste?

Moze biti i konfiguracija sa 4060

ASUS ROG Zephyrus G14 R9-8945HS, 32GB, 1TB, RTX 4070, OLED, 120Hz

https://www.nabava.net/prijenosna-racunala/asus-rog-zephyrus-ga403ui-qs024w-cijena-2880x1800-1tb-ssd-32gb-ram-8gb-ram-529289381

Kako nema? 
Edit: vidim da je slovenski webshop - ali zašto mora biti HRV shop?
Garanciju ti tako i tako rješava ili dućan ili ovlašteni servis u HRV.. a dostava iz SLO ti je besplatna

https://www.nabava.net/search.php?q=asus+rog+zephyrus+g14

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2025 10:09 (WithSkill).
10 godina

Aj ti meni garantiraj da su legit?
Samo u Hrv imas bar 2-3 shopa koja su tesko sranje. Od toga da ih je pola u blokadi pa ti ne isporuce sto si narucio, pa ti odgadjaju mjesecima, pa ne isporuce uopce pa moras prijetit tuzbama itd..

Samo mi treba takvo iskustvo s nekim iz Slo 😄

10 godina
Alanusis kaže...

Samo u Hrv imas bar 2-3 shopa koja su tesko sranje. Od toga da ih je pola u blokadi pa ti ne isporuce sto si narucio, pa ti odgadjaju mjesecima, pa ne isporuce uopce pa moras prijetit tuzbama itd..

Gdje su ti dućani o kojima pričaš? Ovaj strah od naručivanja bilo gdje osim iz naše prčije je smiješan, oderu te za 20-30% više iz ne znam kojeg razloga. Nađi predstavnika Asusa ovdje i raspitaj se ako već nema na ovim našim "legit" dućanima

10 godina
nhooydz kaže...
Alanusis kaže...

Gdje su ti dućani o kojima pričaš? Ovaj strah od naručivanja bilo gdje osim iz naše prčije je smiješan, oderu te za 20-30% više iz ne znam kojeg razloga. Nađi predstavnika Asusa ovdje i raspitaj se ako već nema na ovim našim "legit" dućanima

Evo ti primjer ibyte iz Zadra, kopirano s jedne recenzije:

"Negativna recenzija za tvrtku ibytes iz Zadra, iznimno neprofesionalni i prevaranti. Racunalo naruceno 19.2. Trebalo je prema njihovim rijecima biti isporuceno za 10 dana. Nakon tjedan dana kasnjenja zovem kazu provjerit ce, bez povratne informacije te se vise ne zele javiti. Nakon sto sam nazvao sa drugog broja kazu bit ce za tjedan pa za tjedan... poslijenji mail kaze 7.4., zovem ih 9.4. Posalju mail do 16.4. Zatrazio sam povrat novca i pretpostavljate vise se ne javljaju."

Ista prica za laptopi.hr, zato kazem za njih da nisu legit jer nisu profesionalni i ne zelim naletit na nekog takvog iz druge drzave. Ako su ok onda nije ni najmanji problem uzet

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2025 18:26 (Alanusis).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice