[Kupovina] Kupujem jeftini iPhone

poruka: 8
|
čitano: 1.155
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
[Kupovina] Kupujem jeftini iPhone

Kao što naslov kaže, kupujem jeftini iPhone. Mora biti "koristljiv" u 2023. Idealno da nije prevelik. Recimo SE 2020, ili nešto slično.

6 godina
Re: [Kupovina] Kupujem jeftini iPhone

bump

4 godine
Juksi kaže...

Kao što naslov kaže, kupujem jeftini iPhone. Mora biti "koristljiv" u 2023. Idealno da nije prevelik. Recimo SE 2020, ili nešto slično.

Oksimoron....

5 godina
Posmatrač

riječi moron, imbécil i idiot imaju različito značenje.

U psihologiji, idiot ima najmanje inteligencije prema IQ skali (što se sada smatra ekvivalentnim nekome tko je mentalno retardiran ili, politički ispravnije, "mentalno izazvan"); imbécil nije baš tako glup kao idiot i sada se smatra ekvivalentom umjerenom retardacijom; moron je onda najviša razina inteligencije za osobu koja je mentalno retardirana i smatra se blago mentalno retardiranom.

Konkretno, oni koji imaju IQ između 0 i 25 su idioti; IQ između 26 i 50 smatraju se imbécilima; a oni koji imaju IQ između 51 i 70 smatraju se moronima.

Ovi izrazi bili su popularni u psihologiji u vezi s inteligencijom na IQ testu do otprilike 1960-ih.

Tada su zamijenjeni izrazima blaga retardacija, umjerena retardacija, teška retardacija i duboka retardacija.

Osim toga, sada se koriste i drugi faktori osim IQ-a u dijagnosticiranju ovih razina mentalne nedostatnosti, recimo postanje na forumu, koje nema nikakve veze, pomoci, doprinosa temi ili raspravi, osim jedine funkcije da bi se, onaj koji je napisao takav post, osjecao superiorno, vazno, pametno i slicno

Juksi najbolje ti je na njuskalo otici, imas ih od 200 do 300 eur, ovdje neces dobiti nikakvu pomoc

Boris Grozni: sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije.
4 godine
3dfx kaže...
Posmatrač

riječi moron, imbécil i idiot imaju različito značenje.

U psihologiji, idiot ima najmanje inteligencije prema IQ skali (što se sada smatra ekvivalentnim nekome tko je mentalno retardiran ili, politički ispravnije, "mentalno izazvan"); imbécil nije baš tako glup kao idiot i sada se smatra ekvivalentom umjerenom retardacijom; moron je onda najviša razina inteligencije za osobu koja je mentalno retardirana i smatra se blago mentalno retardiranom.

Konkretno, oni koji imaju IQ između 0 i 25 su idioti; IQ između 26 i 50 smatraju se imbécilima; a oni koji imaju IQ između 51 i 70 smatraju se moronima.

Ovi izrazi bili su popularni u psihologiji u vezi s inteligencijom na IQ testu do otprilike 1960-ih.

Tada su zamijenjeni izrazima blaga retardacija, umjerena retardacija, teška retardacija i duboka retardacija.

Osim toga, sada se koriste i drugi faktori osim IQ-a u dijagnosticiranju ovih razina mentalne nedostatnosti, recimo postanje na forumu, koje nema nikakve veze, pomoci, doprinosa temi ili raspravi, osim jedine funkcije da bi se, onaj koji je napisao takav post, osjecao superiorno, vazno, pametno i slicno

Juksi najbolje ti je na njuskalo otici, imas ih od 200 do 300 eur, ovdje neces dobiti nikakvu pomoc

legenda ;)

Zapjenio cim si vidio da neko kudi iphone? cccc

Rijec oksimoron nema nikakve veze sa moronima niti psihijatrijom ;)

Dalje googlaj sam ;)

Mada je to znanje osnovne skole al jbg izgledalo da se malo izbjegavala skola ;)

5 godina
Posmatrač kaže...

legenda ;)

Dalje googlaj sam ;)

Mada je to znanje osnovne skole al jbg izgledalo da se malo izbjegavala skola ;)

rekao bih da si ti izbjegavao skolu, jer ne razumijes funkciju "citiraj"

pa evo da ti "nacrtam"

citirao si korisnika Juksi, i njegov dio recenice jeftini iphone, i onda napiso Oksimoron, referirajuci se na dio "jeftini iphone"

nakog ceka sam ja citirao tebe i izdvojio tvoj nadimak na forumu, i napisao opis pojma moron, imbecil i idiot, referirajuci se na tebe

kuzis?

ako ne, objasnim ti jos dodatno na privatnoj poruci, ako zelis

Boris Grozni: sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije.
2 godine
3dfx kaže...

Kreten je nekada bila najteža mentalna klasifikacija najtežih duševnih oboljenja, ne idioti.

*Umjerena mentalna retardacija (IQ je između 35-49) Imbecil
*Teža mentalna retardacija (IQ je između 20-34) Idiot
*Teška mentalna retardacija (IQ je ispod 20) Kreten
IQ 65-70 ti danas na testu popuni 40% građana RH, a posve normalno funkcioniraju.
Današnji IQ testovi su relikt prošlosti, kao i te intelektualne gradacije.
Što bi jedan mlađi moderni dr. Psihologije Damir Marinić rekao; "Nije mi jasno što više ti testovi mjere, jer rezultati na testu ne pokazuju realno kognitivno ponašanje/stanje čovjeka."
合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
4 godine
3dfx kaže...
Posmatrač kaže...

legenda ;)

Dalje googlaj sam ;)

rekao bih da si ti izbjegavao skolu, jer ne razumijes funkciju "citiraj"

pa evo da ti "nacrtam"

citirao si korisnika Juksi, i njegov dio recenice jeftini iphone, i onda napiso Oksimoron, referirajuci se na dio "jeftini iphone"

nakog ceka sam ja citirao tebe i izdvojio tvoj nadimak na forumu, i napisao opis pojma moron, imbecil i idiot, referirajuci se na tebe

kuzis?

ako ne, objasnim ti jos dodatno na privatnoj poruci, ako zelis

Pretpostavio sam da si poluinteligentan korisnik iphone ali ocigledno nisi ;)

Jbg izvinio sto sam izazva histericni napad spominjuci tvoju igracku... Posalji mi racuun od psihijatra rado cu ga platiti....

A skole sam zavrsio dovoljno. Manje vise sve sto sam mogao u svojoj struci....A inženjer sam....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice