Kingston KVR64A52BD8 DDR5 128GB (x2 64GB) 6400
Pozz ekipa, imam viska rama kojih bi se htio rijesiti, koliko bi ovo realno kostalo?
Novi i zapakirani s racunom i garancijom.
Gledam na Protisu i takvi isti dodju cca 1500EUR (karticno placanje) (64GB) po komadu.
LINK: https://www.protis.hr/products/details/cudimm-64-gb-ddr56400-gr%C3%BCn-kvr64a52bd864-valueram/274046
Sto mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kingston KVR64A52BD8 DDR5 128GB (x2 64GB) 6400
Pozz ekipa, imam viska rama kojih bi se htio rijesiti, koliko bi ovo realno kostalo?
Novi i zapakirani s racunom i garancijom.
Gledam na Protisu i takvi isti dodju cca 1500EUR (karticno placanje) (64GB) po komadu.
LINK: https://www.protis.hr/products/details/cudimm-64-gb-ddr56400-gr%C3%BCn-kvr64a52bd864-valueram/274046
Sto mislite?
A sam si sebi odgovorio, i sa obzirom da će cijene najvjerovatnije još gore možda bi ti si više isplatilo pričekat još koji mjesec, ali veći je problem dali je itko u HR spreman iskeširat toliko para za RAM. Kakva firma možda ali oni neće to od tebe svakako kupit...
Kreni sa 1400 pa vidi....
Da, vidjet cu jos, nisam ni sam siguran, tnx na odg
Imam isti ram koji sam kupio u Linksu...Samo pazi to je CUDIMM... Ide samo na 1851 intel i zato mooožda ni ti ni ja nećemo omastiti toliko brk koliko mislimo.
Ja sam već uzeo 1851 itx matičnu i sad ću neki Core Ultra stavit na nju i prodat kao bundle ili složit neku AI/Gaming konfu
Imam isti ram koji sam kupio u Linksu...Samo pazi to je CUDIMM... Ide samo na 1851 intel i zato mooožda ni ti ni ja nećemo omastiti toliko brk koliko mislimo.
Ja sam već uzeo 1851 itx matičnu i sad ću neki Core Ultra stavit na nju i prodat kao bundle ili složit neku AI/Gaming konfu
ide to i na am5 (sa zen5) .... samo onda radi ko obični udimm....
ide to i na am4 (sa zen5) .... samo onda radi ko obični udimm....
Koja to am4 mbo podrzava ddr5 daj nas prosvijetli?
ide to i na am4 (sa zen5) .... samo onda radi ko obični udimm....
Koja to am4 mbo podrzava ddr5 daj nas prosvijetli?
lapsus.... am5 naravno....
Ma da, cak sam i mislio sloziti intel conf za AI, ali mislim da cu ipak prodati, vidjet cemo kako ce cijene ici kroz neko vrijeme