jeli cpu miran cijelo vrijeme ili ga program gricka po par postotaka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu li istovremeno imati i taskbar i taj dock?
Ma već sam ga instalirao,radi super,jedina zamjerka je ta da mu control panel nije prlagođen mojoj rezoluciji(1366x768) pa jedva mogu do apply gumba koji se skriva ispod taskbara.
olakšanje mi je što sada nemoram više koristit fences(do daljnjega) sa kojima mi je catalyst control center(kontrolni centar za grafičke drivere) imao stalna rušenja.
Ja koristim Fences i ObjectDock!
Razmišljam što probati za malo promjene!
Moža Nexus.
Nekad sam volio svakakva ukrašavanja. Sad shvaćam da xp sustav i PC iz 2005. godine imaju i drugih briga osim same estetike.
Kod mene se davno udomaćio RocketDock i nema razloga da ga mijenjam...
Treba mi neki dock da organiziujem programe jer ih imam preko 30-35. Do sad sam koristio ovaj nexus..
Da li da ostanem na njemu ili ima neki bolji, znaci prednost je da je sto laksi za procesor a i da neka kanta, nego da izgleda ko rocketock ili nexus.
Korstio bi rocketdock on mi je dovoljan ne treba mi nista pretjerano ali me nervira jer kad bootam windows, sve se ucita i desktop i dole 1 program koji mi se pokrece sa sistemom, neki lagan ali ovaj rocketdock moram ga cekati 10-15s nakon sto mi prikaze dekstop pa me nevira. Ovaj nexus se loada za 4-5 sekundi.