Počeo je .debug - 900 developera na otvaranju prog

poruka: 3
|
čitano: 1.789
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Počeo je .debug - 900 developera na otvaranju prog".
10 godina
online
Počeo je .debug - 900 developera na otvaranju prog

Bilo je odlično prvi dan. Kvaliteta konferencije se kreće od izvrstan do odličan i nazad.

Nevjerojatna količina pozitivine eneregije, pameti, cool stvari, vrhunske tehnologije, mladosti, poleta, optimističnog pogleda na svijet.

Tamo nije bilo za vidjeti smkrnutog lica. Unatoč naporu i umoru koji iziskuje organizacija takvog jednog događaja. Odlični predavači, odlični poslodavci, ugodno osoblje, kao i predivne hoste…..Ma, bilo je jako lijepo i uzbudljivo biti dio jedne takve povijesti...prostor mogućnosti se otvara.

 

Sve tehnologije su bile pokrivene kroz predavanja i poslodavce koji su se tamo nalazili. Moglo se ugodnom društvu i ambijentu slušati, raspravljati, postavljati pitanja…..

posjetitelji .debuga imali su priliku uživati u iskustvu sa 5 zvjezdica.

 

Prvi dan .debuga je kompajliran bez greške. Takav će biti i drugi dan. Najsigurnija oklada U gradu.

 

BUG je aršin po kojem treba mjeriti kvalitetu organiziranja mega događaja.

 

Panzerkampfwagen.dzg-C++-USA. :-)
Moj PC  
1 0 hvala 2
8 godina
offline
Re: Počeo je .debug - 900 developera na otvaranju
Ako sam dobro shvatio, BUG rula nadmocno?
15 godina
offline
Počeo je .debug - 900 developera na otvaranju prog

Meni je konferencija bila OK. Not great, not terrible, kak bi se reklo :D

Neka od predavanja su mi bila super (Maja, Abrus, Kozačinski, Perić, i uz potencijalni bias prema svojim Trikoderovcima, Obradović i Balogović), neka su mi bila loša (Huawei keynote prvi dan, Nakamura).

Panel prvi dan je po meni imao odlične paneliste, ali moderator nije bio na nivou što mi je dosta pokvarilo cijeli dojam.

Čudno mi je bilo da je dio predavanja bio na hrvatskom, dio na engleskom, posebno kad je i voditelj miješao dva jezika. Tu mislim da bi se u budućnosti trebali odlučiti za jedan smjer.

Lokacija nije bila skroz primjerena, amfiteatar je odlična dvorana, ostale dvije očito improvizirane, a niti dio gdje su bili boothovi firmi nije baš bio dobar, podosta gužvastično, možda su ga i zato nazvali "advent na debugu", malo me podsjetio na fuliranje :)

Klopa i cuga isto mi je izgledalo malo improvizirano, al izvučeno solidno u skučenom prostoru pošto za nešto konkretnije nije baš bilo mjesta.

Sve u svemu, OK.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice