U Austriji će se električnim automobilima (ponekad

poruka: 3
|
čitano: 2.705
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Austriji će se električnim automobilima (ponekad".
16 godina
offline
U Austriji će se električnim automobilima (ponekad

Od Arlberg tunela (Vorarlberg-Tirol) do Innsbruka postoji samo jedan mali dio autoputa gdje je dopustena brzina 130, sve ostalo je 100. A nemoguce je da je zrak toliko zagadjen da je ogranicenje postavljeno stalno na 100 jer mjeraci zagadjenosti zraka u Imstu, Landecku i Telfs pokazuju vrijednosti koje su daleko manje od dopustenih.

 

A sto se EV tice, ne znam kako je stanje u drugim gradovima ali u Imst i Landeck vec postoje besplatna parkiralista za njih i more besplatnih charge stationa, svaki dan osvane neka nova.

To ask why we fight, is to ask why the leaves fall. It is in their nature...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
U Austriji će se električnim automobilima (ponekad

Mogu slobodno postavit i ogranicenje od 250km/h, jer elektricni auto koji vozi puno preko 100km/h nece stici ni do sljedeceg izlaza s autoceste. 

 

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
9 3 hvala 0
16 godina
protjeran
offline
U Austriji će se električnim automobilima (ponekad

Isto kao i što Kalifornija pokušava zabraniti cigarete na plaži i u parkovima tako će i dizelašima uskoro biti zabranjeno voziti brže od 100 km/h. Ne zbog toga što je to nešto jako štetno po zdravlje/okoliš, nego je razvijenim zemljama jednostavno dojadio smrad i zagađenje koje stvaraju motori s unutrašnjim sagorijevanjem i elementi koji sami sjede u svom dizel SUV-u i misle da su face. Takvim veleumovima će najteže pasti kada ih netko pretekne sa VW e-upom i austrijski zakonodavac je to dobro prepoznao.

Distributed Computing Statistics for Croatia http://goo.gl/5b6Q5W
 
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice