Samsung slučajno otkrio Gear A sat

poruka: 3
|
čitano: 1.326
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung slučajno otkrio Gear A sat".
12 godina
offline
Samsung slučajno otkrio Gear A sat

Eto slučajno, ovo je ravno onome kad appleov inženjer šeta s zamaskiranim ajfonom, i slucajno ga ostavi u pivnici uslijed opijanja, pa se pojavi na netu sve, i lik koji je nasao ponudi ga na ebayu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 23:30 (majdo).
Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Samsung slučajno otkrio Gear A sat

.

 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
 
4 1 hvala 0
14 godina
offline
Samsung slučajno otkrio Gear A sat

Ajde bugova ekipo koja piše ovakve članke shvatite već jednom i ne dopustite da vas se "voza" sa ovim forama "slučajno".

Šta vi mislite da inženjeri u samsungu imaju gumb OBJAVI na svom stolu pa nekad slučajno ga stisnu dok mijenjaju kalendar s golom tetom na zidu ispred njih pa kažu UPS, zar opet?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice