Eto, čisti balkanizam na djelu.
Neki "poduzetnik" pljuje po Rimcu jer je dobio sredstva koja on nije dobio-i onda tvrdi da to nije jal? Nego, što je? Ljubav?
Zatim se nastavlja uobičajeni popljuv-a vidim da se krenulo i na mene. Ne, danas nisam igrao LOL (btw, ne igram ga uopće), i ne, nisam bio na kavi s Rimcem- bio sam u Sloveniji u obilasku Akrapovičevog pogona.
Shvatio sam i ja davno da se najbolje pravit grbav i glup, al nekad mi je neugodno, tebi vidim nije.
Sve sto ja govorim je da mali mate moze biti ZADNJI koji ima pravo ista pricati o ovoj drzavi na temelju svega sto dobiva od nje i sto je do sada dobio.
Trebalo bi sutiti o njemu i hvaliti ga jer je sklopio auto na struju? Prica okolo da je prodao autiju za 50 milijona kuna a promet (promet!) tvrtke nije niti 3% toga godisnje? Zaposljava novih 50 ljudi vec dvije godine, uz pricu da do kraja kvartala ce ih jos 100 zaposliti...i takva prica traje vec dvije godine a zaposlenih ima 50. I opet je neki dan najavio da ih jos 150 zaposljava...
Ja znam da svima vama nedostaje dobrih vijesti, ali ima tona poduzetnika ciji tata nije na sudu da je uzeo 333 milje kuna, ciji gazda se nije vozikao u A8ici dok je drzavu molio prolongiranje davanja.
Mate jednog dana kad kaze sto je to revolucionarno (osim dizana od Mudrog) sto je patentirao, tada ce se znati reci da li vrijedi ili ne, do onda su to sve puste price koje također prica i radnicima koji cekaju ta bolja vremena vec duze vrijeme.
Tema ove price je da rimac vrijemi milijardu...mora da vjerujes u to?
Vjerujes da rimac kosta kao 3 INAe, ciji sitan uredski materijal u poslovnicama vrijedi vise nego cijela matina firma. Da se u ovome clanku ne uzdize rimac ne bi bilo niti ovog efekta kojeg ti nazivas jal i ljubomorom, a zapravo je samo obicno ismijavanja kako autora clanka tako i kockastoglavog koji je bar malo smanjio dozivljaj za razliku od autora.
Idolpoklonstvo je kosotalo ovu drzavu, krenuvsi od Todorica (Kockastoglavi neki dan izjavio "da nam je barem vise Todorica") kojeg treba braniti jer on zaposljava puno ljudi, do Mamica koji ne radi nista po zakonu ali barem se bori za svoj klub, do Bandica za kojeg svi znaju da krade, al "barem nekaj radi".
Tako isto najbolje da svi iskljucimo mozak, i kolektivno tvrdimo da je mate novi tesla, kaze covjek da ima u rukama revolucionarne stvari...skoco ce stici cupavog hgspotovog gazdu sa tim silnim prolongiranjem tih revolucionarnih stvari u njihovim glavama.